• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar 🤗 ben de baslayacagm insallah klomen kullanmaya 😊 ama bna doktorum sdce klomen yazdi yani catlatma ignesnden falan bahsetmedi? Acaba igne herkeste kullanilmiyor mu? Yoksa doktorum adim adim gittkce mi bana soyleyecek:KK34: sizin bilginiz var mi 🥰
Bana da bahsetmemişti tekrar kontrole gittiğimde yumurtayı ölçtü ilk ay iğne yapmayalım istersen dedi daha yenisiniz dedi bizi biraz yıpratmak istiyor sanırım kendisi😊 Ben de yok yok yapalım dedim ve yaptık benim iğne sürecim böyle gelişti çoğul gebelik durumlarında da çifte soruyor diye biliyorum gelişmiş iki üç dört yumurta varsa çoğul gebelik riski oluşuyor artık kimine göre risk kimine göre mutluluk tabi o takdirde soruluyor iğne kullanalım mı diye. Yani hemen gel haydi sana iğne yapıcaz demiyorlar 😁

O zaman adet olursam eğer bu ay adetliyken gidim
Teşekkğrler tatlım.
Ama umark olmam
Pazartesi adet günüm
Rica ederim gebelik ihtimali mi vardı yoksa inşallah olmazsın o zaman 😁iki ya da üçüncü gün gitmiş ol muhakkak eğer klomen kullanmak istiyorsan bu arada kendi kafana göre alma öyle bir yorum okudum resmen hormon yüklemesi yapıyor ve yan etkileri çok fazla bir ilaç ayrıca sonrasının kontrolü de şart yumurta ölçümü açısından planlı gebelik düşüncen varsa A dan Zye doktor yönergesiyle uygula derim şahsi fikrim. Diğer türlüsü hem fizyolojik olarak hem psikolojik olarak çok zorlanırsın ve bebeği taşıyacak bir anneye ihtiyacımız var o yüzden kendine dikkat etmelisin 🥰

Rica ederim gebelik ihtimali mi vardı yoksa inşallah olmazsın o zaman 😁iki ya da üçüncü gün gitmiş ol muhakkak eğer klomen kullanmak istiyorsan bu arada kendi kafana göre alma öyle bir yorum okudum resmen hormon yüklemesi yapıyor ve yan etkileri çok fazla bir ilaç ayrıca sonrasının kontrolü de şart yumurta ölçümü açısından planlı gebelik düşüncen varsa A dan Zye doktor yönergesiyle uygula derim şahsi fikrim. Diğer türlüsü hem fizyolojik olarak hem psikolojik olarak çok zorlanırsın ve bebeği taşıyacak bir anneye ihtiyacımız var o yüzden kendine dikkat etmelisin 🥰
Yok zaten domtorsuz yapmam asla

Evet canım yumurtlama takibi yaptom değerlendirdim. Bugün 10.gün sabahki test negatifti... 😔 ama inş adet olmam. Adetime 5 güm var

Evet canım yumurtlama takibi yaptom değerlendirdim. Bugün 10.gün sabahki test negatifti... 😔 ama inş adet olmam. Adetime 5 güm var
Ah kıyamam ne zor değil mi bin bir türlü işlemle boğuşuyoruz bazı insanlar nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Pco luların kaderi bu hiç üzülme hepimiz aynı durumdayız polikistikover varsa verimli nitelikli yumurtamız olmuyor bu yüzden ilaç tedavisi şart eğer istiyorsan vakit kaybetme daha fazla da yıpranma en azından her şey belli oluyor ne yapacağını yumurtanın ne zaman geliştiğini ne zaman çatlayacağını biliyorsun sonrası Allah kerim

Yani en yuksek verim icin 3gunden fazla iliski suresini acmamak gerekmis doktorum dedi
Yumurtanın yaşama süresi var 48 saat yani 2 gün bir gün de garanti olsun diye ekliyorlar sanırım sperm de 72 saat yaşıyor o esnada kavuştular kavuştular 😊 Ha bir de yumurtacığımız ya da yumurtacıklarımız beğenmiyor almıyor içine öyle durumlar da yaşanıyor artık ne zaman gönlü olursa

Kızlar merhaba bende de polikistik vardı 2 senelik evliydin son 6-7 ay denedik cocugumuz olmamıstı. Doktora göründüm klomen verdi bu ayda çatlatma iğnesi oldum haziran💕 çok yormuştum kendimi cok kafaya takmıstım cocugum olmuyordu tedavi gerekiyordu sürekli kendimi bunaltıp ağlıyordum. Çatlatma iğnesi olduğum gün muaynede de canım cok yandı eşimle iğneden 2 sonra ilişkiye girebildik. Hemden o gün sadece zorla 1 kez. Diğer günler de 1 gün arayla 1 kez.. Hâl böyle olunca ben bu ayıda kafamdan sildim attım. Olmayacak dedim. Aydınlanma gibiydi olmayacagına cok emin kendimi bırakıverdim.
Kendimi bırakınca ne mi oldu şuan 3 haftalık hamileyim :KK33::KK33:
Evet ilk ayda tuttu..
Burda o kadar cok yorum okudum ve yazdım ki..
Hep diyolardı akışına bırakmak nasıl olcak diyordum.. ama mecburuz akışına bırakmaya..
İnşallah ilk seferlerinizde bebeğinize kavuşmanız diliğiyle🙏🙏
Sevgiler😍
En güzel Polistik overli hamilelilik motivasyonu sizsiniz😍 Demek olabiliyor hissi uyandırıyor insanda. İlk hafta belirtiniz var mıydı çok merak ediyorum. Bir de gebelik testini iğneden kaç gün sonra uyguladınız? Bir de o süreçte ağır iş temizlik şu bu yapmaya devam ettiniz mi yoksa yatıp dinlenerek mi geçti? Ben de 2 yıllık evliyim ben de kendi kendime ovulasyon testi uyguladım ama baktım haybeye uğraşıyorum doktora yöneldim ki öyle yapın he rkim okuyorsa yorumu kendi kendinize uğraştığınız didindiğiniz her şey sizi daha çok kafa karışıklığına götürüp yıpratıyor. Bir dee minik sağlıkla gelsin hamileliğiniz kuş gibi geçsin gitsin inşallah

Yumurtanın yaşama süresi var 48 saat yani 2 gün bir gün de garanti olsun diye ekliyorlar sanırım sperm de 72 saat yaşıyor o esnada kavuştular kavuştular 😊 Ha bir de yumurtacığımız ya da yumurtacıklarımız beğenmiyor almıyor içine öyle durumlar da yaşanıyor artık ne zaman gönlü olursa
Bekletmez umarim 😂

Bana da bahsetmemişti tekrar kontrole gittiğimde yumurtayı ölçtü ilk ay iğne yapmayalım istersen dedi daha yenisiniz dedi bizi biraz yıpratmak istiyor sanırım kendisi😊 Ben de yok yok yapalım dedim ve yaptık benim iğne sürecim böyle gelişti çoğul gebelik durumlarında da çifte soruyor diye biliyorum gelişmiş iki üç dört yumurta varsa çoğul gebelik riski oluşuyor artık kimine göre risk kimine göre mutluluk tabi o takdirde soruluyor iğne kullanalım mı diye. Yani hemen gel haydi sana iğne yapıcaz demiyorlar 😁
İste smdi tam anladimmm. Gelisen yumurta sayisina gore yani :işsiz: şu pcos yuzunden nerdeyse makale yazabilecek kdr bilgilendim yahu :rolleyes:
Doktor da sanki karsisinda bu isin ehli var gibi anlatti. Anlamamistm ben de 😁

İkizimi buldum 😊 Ben de iki yıllık evliyim ve ben de bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanıp psikolojik olarak acaba karnım mı ağrıyor göğüslerim hassaslaştı mı mide bulantı var mı gibi kendimi sürekli sorguluyorum iğneyi hangi gün oldunuz acab?
😊bende canım 1 hafta önce vuruldum az önce doktordan geldim beta 19 du

😊bende canım 1 hafta önce vuruldum az önce doktordan geldim beta 19 du
Ay benim de bir hafta oldu 24 haziran 6 gün oldu bugün hesapladım daha erken değil mi beta hcg için? Bir de tüpte karşılaşma ve döllenme olduktan sonra rahime zigotun yerleşme süresi 6 ila 8 gün arasıymış ya ben de tülleri yıkamış bulundum😁 Ev işi bitmiyor sonra bıraktım ev işini falan tutunamaz diye sanırım şu aralar önemli dikkat edin siz de sinirden stresten kaçın

İste smdi tam anladimmm. Gelisen yumurta sayisina gore yani :işsiz: şu pcos yuzunden nerdeyse makale yazabilecek kdr bilgilendim yahu :rolleyes:
Doktor da sanki karsisinda bu isin ehli var gibi anlatti. Anlamamistm ben de 😁
Onlar öyle tıbbi açıdan profesyonel gözünden anlatıyor diye böyle oluyor zaten halbuki afedersin salağa anlatır gibi anlatsa ne nedendir kuş gibi hafiflenecek 😁 Sonra stres olma takıntılı olma kolay öyle uzaktan söylemek insan neyle karşılaşacağını bilmediği konuda stres olur klomenin uzun kullanımda kist yaptığını maksimum 6 ay kullanılabileceğini de burada okumuştum öğrenmiştim ben ilk. Doktor öyle bir şey yok dedi mesela sordum yine stres olmayalım 6 ayda bebek gelsin diye söylemedi muhtemelen 😁 işte anlatmamak çözüm değil biz kurcalayıp öğreniyoruz zaten kadınlar ayrıntılarda gizli gerçekten inanılmaz canlılarız bence 🥰

Ay benim de bir hafta oldu 24 haziran 6 gün oldu bugün hesapladım daha erken değil mi beta hcg için? Bir de tüpte karşılaşma ve döllenme olduktan sonra rahime zigotun yerleşme süresi 6 ila 8 gün arasıymış ya ben de tülleri yıkamış bulundum😁 Ev işi bitmiyor sonra bıraktım ev işini falan tutunamaz diye sanırım şu aralar önemli dikkat edin siz de sinirden stresten kaçın
Valla canım benim bugün pembe kanamam oldu ve idrarda yanma oldu onun için gittim

Back