• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı mı enfeksiyonel o da bende var bu kadar tesadüf de yani 😂 tedaviye başlamadı gebelik olabilir diye bu ay olmazsa ilaç verecekmiş doktor öyle söyledi bakalım beklemeye devam
Canım ben çok kötüyüm yemin ederim ağrıdan ölüyom kayananamgil hep kızıyo bana özele gidiyom para çok gidiyo yine kan aldı doktor saat 5 te çıkıcak ona göre ilaç yazıcak enfeksiyon için şuan ölmeyi o kadar çok istiyorum ki

Canım progestan değerinde sıkıntı mı var öyle dedi yoksa gebeliğimi öyle anlıcak
Bendede aynı sekildeydi yumurtan çatlamış dedi 8.17 ydi sanırım bi hafta sonra kan ver dedi ortada bisey yok 2 yil oldu evleneli insanın moreli bozuluyor direk rahim filmi istesem olur mu acaba arkadaşlar klomen falan kullanmak istemiyorum ya bıktım ilaclardan

Canım ben çok kötüyüm yemin ederim ağrıdan ölüyom kayananamgil hep kızıyo bana özele gidiyom para çok gidiyo yine kan aldı doktor saat 5 te çıkıcak ona göre ilaç yazıcak enfeksiyon için şuan ölmeyi o kadar çok istiyorum ki
O ne demek ya sağlığın paradan daha önemli kendi başlarına gelse ne olucak acaba ayaklarına getirirlerdi doktorları

Ay öyle söyleme ne ağrısı ki o ya gebelik düşünüyoruz bu ay bekliyoruz de ona göre ilaç kullanma belki bebek olacak bir hafta daha bekleyebilsen

Ay öyle söyleme ne ağrısı ki o ya gebelik düşünüyoruz bu ay bekliyoruz de ona göre ilaç kullanma belki bebek olacak bir hafta daha bekleyebilsen
Canım kanım 14.9 kimyasal gebelik geçiriyom onun kanaması idrarıma karışmış

O ne demek ya sağlığın paradan daha önemli kendi başlarına gelse ne olucak acaba ayaklarına getirirlerdi doktorları
Beni aldıklarına pişmanlar galiba sürekli enfeksiyonum var diye bugün ağladım diye götürdüler diyolar maydanoz suyu iç geçer ama ben kendimi biliyom ilaçtan başka bir şey geçirmiyo

Dün 19.50 çıkan beta bugün 14.9 çıktı kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi onun kanaması idrarıma karışmış canım

Canım kanım 14.9 kimyasal gebelik geçiriyom onun kanaması idrarıma karışmış
Ah kıyamam ya bak boşuna değilmiş Allah sabır versin kendi ailenden gelebilecekler varsa onlarla görüş sen kayınvalideni boşver dediğini yapma onun çok geçmiş olsun iyileşecek bir durumdur dimi ilaçla falan nasılmış tedavi şekli

Beni aldıklarına pişmanlar galiba sürekli enfeksiyonum var diye bugün ağladım diye götürdüler diyolar maydanoz suyu iç geçer ama ben kendimi biliyom ilaçtan başka bir şey geçirmiyo
Maydanoz suyu mu tövbe yarabbim bebek varsa onu düşürtecekler sen yapma onların söylediklerini yaptım de geç

Ah kıyamam ya bak boşuna değilmiş Allah sabır versin kendi ailenden gelebilecekler varsa onlarla görüş sen kayınvalideni boşver dediğini yapma onun çok geçmiş olsun iyileşecek bir durumdur dimi ilaçla falan nasılmış tedavi şekli
İlaç verdi enfeksiyon için birde ağrı kesici dedi embriyo adetle birlikte kendiliğinden düşer dedi canım

Öyle saçma şey mi olurmuş gebelik varsa maydanoz suyu iyi gelmez adet söktürücü özelliği olduğundan 🙄 kim ister ki hasta olmayı Allahtan geliyor bunlar ne cahil merhametsiz insanlar

Back