- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi meryemhilall
Sakin bekletme 3gunden fazla bayatliyormusÇatlatma iğnesi yapılana kadar ilişki olmuyor değil mi doktor herhangi birşey demedi bana bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin bekletme 3gunden fazla bayatliyormusÇatlatma iğnesi yapılana kadar ilişki olmuyor değil mi doktor herhangi birşey demedi bana bu konuda
Ay çok sevindim canım benim allahım tüm isteyenlere nasip etsin bakalım benim bu ay olucakmı allahım nasip etsin sende sağlıklıya al bebeğini kucağınaKızlar merhaba bende de polikistik vardı 2 senelik evliydin son 6-7 ay denedik cocugumuz olmamıstı. Doktora göründüm klomen verdi bu ayda çatlatma iğnesi oldum haziran çok yormuştum kendimi cok kafaya takmıstım cocugum olmuyordu tedavi gerekiyordu sürekli kendimi bunaltıp ağlıyordum. Çatlatma iğnesi olduğum gün muaynede de canım cok yandı eşimle iğneden 2 sonra ilişkiye girebildik. Hemden o gün sadece zorla 1 kez. Diğer günler de 1 gün arayla 1 kez.. Hâl böyle olunca ben bu ayıda kafamdan sildim attım. Olmayacak dedim. Aydınlanma gibiydi olmayacagına cok emin kendimi bırakıverdim.
Kendimi bırakınca ne mi oldu şuan 3 haftalık hamileyim
Evet ilk ayda tuttu..
Burda o kadar cok yorum okudum ve yazdım ki..
Hep diyolardı akışına bırakmak nasıl olcak diyordum.. ama mecburuz akışına bırakmaya..
İnşallah ilk seferlerinizde bebeğinize kavuşmanız diliğiyle
Sevgiler
İnşallah rabbim yormadan hepinize nasip eder çok teşekkürlerAy çok sevindim canım benim allahım tüm isteyenlere nasip etsin bakalım benim bu ay olucakmı allahım nasip etsin sende sağlıklıya al bebeğini kucağına
Çok teşekkürler isteyen herkese nasip olsun rabbim aratmasınO kadar sevindim ki senin adına darısı bizlere olsun Allahın izniyle
Anlamadım nasıl yani?Sakin bekletme 3gunden fazla bayatliyormus
Yani en yuksek verim icin 3gunden fazla iliski suresini acmamak gerekmis doktorum dediAnlamadım nasıl yani?
Anladım canım :)Yani en yuksek verim icin 3gunden fazla iliski suresini acmamak gerekmis doktorum dedi
Anladım canım :)Yani en yuksek verim icin 3gunden fazla iliski suresini acmamak gerekmis doktorum dedi
Bana yumurta büyüklüğüne karından, çatlayıp çatlamadığına alttan baktı.Kızlar yumurtaların yeterince büyüyüp büyümediğine ultrasondan alttan mı yoksa göbekten mi bakıyorlar
Merhaba bende 2 yıllık evliyim anne olmayı çok istiyorum aslında evlatlıkda alırım ama kaynanamgil izin vermezler neyse bende bu ay klomene ilk defa başladım özelde 5 gün kullandım sonra ultrasonda 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu .Bugün iğne vurulalı bir hafta oldu belim çok ağrıyoİlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
Yapılan iğnede hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtileri yapabiliyormuş 1 hafta daha bekleyip bir test yap bence inşallah vardır bebişMerhaba bende 2 yıllık evliyim anne olmayı çok istiyorum aslında evlatlıkda alırım ama kaynanamgil izin vermezler neyse bende bu ay klomene ilk defa başladım özelde 5 gün kullandım sonra ultrasonda 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu .Bugün iğne vurulalı bir hafta oldu belim çok ağrıyo
İnşallah canım ama ben hamilelik belirtilerini her ay yaşıyorum ama olmuyo şimdi hep dua ediyom Allah a .Belim karnım göğüslerim her ay ağrıyoYapılan iğnede hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtileri yapabiliyormuş 1 hafta daha bekleyip bir test yap bence inşallah vardır bebiş
Çok dinlememeye çalış kendini canım :) bu çatlatma iğnesinin fiyatı ne kadardı peki hatırlıyor musun?İnşallah canım ama ben hamilelik belirtilerini her ay yaşıyorum ama olmuyo şimdi hep dua ediyom Allah a .Belim karnım göğüslerim her ay ağrıyo
Ben dün vuruldum iğne 132 TL ödedimÇok dinlememeye çalış kendini canım :) bu çatlatma iğnesinin fiyatı ne kadardı peki hatırlıyor musun?
Anladım canım teşekkür ederim :)Ben dün vuruldum iğne 132 TL ödedim
İkizimi buldum Ben de iki yıllık evliyim ve ben de bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanıp psikolojik olarak acaba karnım mı ağrıyor göğüslerim hassaslaştı mı mide bulantı var mı gibi kendimi sürekli sorguluyorum iğneyi hangi gün oldunuz acab?Merhaba bende 2 yıllık evliyim anne olmayı çok istiyorum aslında evlatlıkda alırım ama kaynanamgil izin vermezler neyse bende bu ay klomene ilk defa başladım özelde 5 gün kullandım sonra ultrasonda 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu .Bugün iğne vurulalı bir hafta oldu belim çok ağrıyo
İlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
Bana her gün dedi meselaMeraba ben bugün çatlatma iğnesi oldum saat 4 de 36 saat sonra ilişkiye girin dedi fAkat daha sonrasında nasıl olucak ilişkilerim sormayı unuttum doktora gün aşırımı hergün mu acaba