• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla anlamadm ki :110: pcos varmis. O yuzden klomen kullan adetin 3.gnu dedi,snrasinda iliskiye ne zamn girmem gerektgni tek tek yazdi. Adetten itibaren 21.gun de progesteron testi yaptir arayip sonucu bna soyle ona gore devam edecegz dedi:işsiz: ben de ilk defa duydgm icn alikligima geldi sormadim bisi. Nasilsa kan tahlili yapnca aramak yerine yanina giderm o zamn sorarm dedm ama merak da ediyirm acikcasi :110:
Yanlış bilmiyorsam progesteron hormonu rahim kalınlığını belirliyor rahmin kalınlaştıysa eğer yükseliyor değer gebelik ihtimali olduğunu anlıyor doktorlarda böylece gebelikte kalınlaşır çünkü ondan demiştir belkide çünkü kalınlaşmazsa ona göre ilaç veriyorlar tekrar

Yanlış bilmiyorsam progesteron hormonu rahim kalınlığını belirliyor rahmin kalınlaştıysa eğer yükseliyor değer gebelik ihtimali olduğunu anlıyor doktorlarda böylece gebelikte kalınlaşır çünkü ondan demiştir belkide çünkü kalınlaşmazsa ona göre ilaç veriyorlar tekrar, bu arada bende de pco var

Yanlış bilmiyorsam progesteron hormonu rahim kalınlığını belirliyor rahmin kalınlaştıysa eğer yükseliyor değer gebelik ihtimali olduğunu anlıyor doktorlarda böylece gebelikte kalınlaşır çünkü ondan demiştir belkide çünkü kalınlaşmazsa ona göre ilaç veriyorlar tekrar
Çatlamayı daha iyi anlar evet pcos varsa.
:110: sebep pcosa cikiyor kizlar dedgnz gbi o yzden istedi sanrm 🤔 insallah bekledgm gbi olur da fazla yipranmam. Dusundukce darlaniyorum cnku:KK35:

Kızlar bende bu ay dr.a gitmeden kendi kendime Klomen kullandim aynı zamanda ovulasyon testi kullandim yumurtlamami takip ettim ve yumurtlama günümü bulduğum zaman iliski oldu size tavsiyem eşinize her ilişkiden önce sert kahve ve bitter çikolata vermeniz sizde her ilişkiden sonra bi 10 dk filan sırtüstü yatin sonrasinda yüzüstü dönün ve bir ayağınızı karniniza cekin oyle uyuyun kalkmayin bi kac saat inşallah nasip olsun hepinize en hayirli zamanda 🤲
İnşallah canım sana da sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🌸

Canım kafana göre gitmeseydin keşke bu normal ağrı kesici değil ki kafana göre alasın bence yarın bi görün ultrasondan bakılsın yumurtaların yeterince gelişmiş mi ne durumda diye :)
Valla bi delilik yaptım evet biliyorum aslında doktora da gidecektim randevu aldım ama malesef bi aksilik çıktı o gün gidemedim klomenide adetin 3.kullanılsın dıye okumustum tabiki benim gibi bu sekilde yapan bir kac kısıyle konustum ona gore hareket ettim o yüzden 1 tane aldım günlük 2 yerine arrık şansa 🙈

Valla bi delilik yaptım evet biliyorum aslında doktora da gidecektim randevu aldım ama malesef bi aksilik çıktı o gün gidemedim klomenide adetin 3.kullanılsın dıye okumustum tabiki benim gibi bu sekilde yapan bir kac kısıyle konustum ona gore hareket ettim o yüzden 1 tane aldım günlük 2 yerine arrık şansa 🙈
Yumurtaların çok fazla büyümesi de iyi değil galiba onun belli bir ölçüsü var buradakilerden okuduğum kadarıyla bence garantiye al kendini doktora bi görün derim :)

Kızlar merhaba bende de polikistik vardı 2 senelik evliydin son 6-7 ay denedik cocugumuz olmamıstı. Doktora göründüm klomen verdi bu ayda çatlatma iğnesi oldum haziran💕 çok yormuştum kendimi cok kafaya takmıstım cocugum olmuyordu tedavi gerekiyordu sürekli kendimi bunaltıp ağlıyordum. Çatlatma iğnesi olduğum gün muaynede de canım cok yandı eşimle iğneden 2 sonra ilişkiye girebildik. Hemden o gün sadece zorla 1 kez. Diğer günler de 1 gün arayla 1 kez.. Hâl böyle olunca ben bu ayıda kafamdan sildim attım. Olmayacak dedim. Aydınlanma gibiydi olmayacagına cok emin kendimi bırakıverdim.
Kendimi bırakınca ne mi oldu şuan 3 haftalık hamileyim :KK33::KK33:
Evet ilk ayda tuttu..
Burda o kadar cok yorum okudum ve yazdım ki..
Hep diyolardı akışına bırakmak nasıl olcak diyordum.. ama mecburuz akışına bırakmaya..
İnşallah ilk seferlerinizde bebeğinize kavuşmanız diliğiyle🙏🙏
Sevgiler😍

Kızlar merhaba bende de polikistik vardı 2 senelik evliydin son 6-7 ay denedik cocugumuz olmamıstı. Doktora göründüm klomen verdi bu ayda çatlatma iğnesi oldum haziran💕 çok yormuştum kendimi cok kafaya takmıstım cocugum olmuyordu tedavi gerekiyordu sürekli kendimi bunaltıp ağlıyordum. Çatlatma iğnesi olduğum gün muaynede de canım cok yandı eşimle iğneden 2 sonra ilişkiye girebildik. Hemden o gün sadece zorla 1 kez. Diğer günler de 1 gün arayla 1 kez.. Hâl böyle olunca ben bu ayıda kafamdan sildim attım. Olmayacak dedim. Aydınlanma gibiydi olmayacagına cok emin kendimi bırakıverdim.
Kendimi bırakınca ne mi oldu şuan 3 haftalık hamileyim :KK33::KK33:
Evet ilk ayda tuttu..
Burda o kadar cok yorum okudum ve yazdım ki..
Hep diyolardı akışına bırakmak nasıl olcak diyordum.. ama mecburuz akışına bırakmaya..
İnşallah ilk seferlerinizde bebeğinize kavuşmanız diliğiyle🙏🙏
Sevgiler😍
O kadar sevindim ki senin adına darısı bizlere olsun Allahın izniyle 🤲🏼🌸

Back