Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok sevindim canım benim allahım tüm isteyenlere nasip etsin bakalım benim bu ay olucakmı allahım nasip etsin sende sağlıklıya al bebeğini kucağına

Kızlar yumurtaların yeterince büyüyüp büyümediğine ultrasondan alttan mı yoksa göbekten mi bakıyorlar

İlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
Merhaba bende 2 yıllık evliyim anne olmayı çok istiyorum aslında evlatlıkda alırım ama kaynanamgil izin vermezler neyse bende bu ay klomene ilk defa başladım özelde 5 gün kullandım sonra ultrasonda 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu .Bugün iğne vurulalı bir hafta oldu belim çok ağrıyo

Yapılan iğnede hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtileri yapabiliyormuş 1 hafta daha bekleyip bir test yap bence inşallah vardır bebiş

Yapılan iğnede hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtileri yapabiliyormuş 1 hafta daha bekleyip bir test yap bence inşallah vardır bebiş
İnşallah canım ama ben hamilelik belirtilerini her ay yaşıyorum ama olmuyo şimdi hep dua ediyom Allah a .Belim karnım göğüslerim her ay ağrıyo

İnşallah canım ama ben hamilelik belirtilerini her ay yaşıyorum ama olmuyo şimdi hep dua ediyom Allah a .Belim karnım göğüslerim her ay ağrıyo
Çok dinlememeye çalış kendini canım :) bu çatlatma iğnesinin fiyatı ne kadardı peki hatırlıyor musun?

Kızlar yumurta kalitesi arttırmak için veya çatlamasına yardımcı olması için yediğiniz yiyecekler veya yaptığınız bir kür var mı?

İkizimi buldum Ben de iki yıllık evliyim ve ben de bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanıp psikolojik olarak acaba karnım mı ağrıyor göğüslerim hassaslaştı mı mide bulantı var mı gibi kendimi sürekli sorguluyorum iğneyi hangi gün oldunuz acab?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…