Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım benim bugün pembe kanamam oldu ve idrarda yanma oldu onun için gittim
Yaa çok heyecanlı o zaman oluyor sanki yerleşme kanaması değil mi 6 , 7 ya da 8. gün oluyormuş diye okumuştum her kadında değişiklik gösterebiliyormuş embriyonun tüpten ilerleyip rahime yerleştiği yolu aşındırmasıyla oluyormuş bol bol dinlenin de sıkıca tutunsun annesine varsa

İste smdi tam anladimmm. Gelisen yumurta sayisina gore yani şu pcos yuzunden nerdeyse makale yazabilecek kdr bilgilendim yahu
Doktor da sanki karsisinda bu isin ehli var gibi anlatti. Anlamamistm ben de
Tam olarak sayı demeyelim de çoğul gebelik durumunda sayı önemli diğer durumlarda ne kadar süredir ilaç kullanıldığı sürece ne zaman başlandığı önemli sanırım eğer yeniyseniz hemen ilk aydan iğne yapmasak mı diyebiliyorlar çünkü bu planlı ilişki de sıkıcı bir durum robotlaştırıyor insanları

Aynen aynen ben de senin gbi bircok seyi burda ogrendim. O klomenin kist yaptigi da dahil isterse anlatmasin vallahi biz zaten ogreniyorz sorup sorusturup o daha cok stres yapiyor keske bunlari anlatabilsem doktoruma ben de insallah baslayacagm klomene sonrasnda progesteron tahlili yaptrmami istedi. Devami yok ben sora sorustura ogrendim devamini. İlk gordugumde diyecegim siz anlatmadiniz ama beeeeen ogrendim hadi bakalim

Benim hiç olmadı mesela öyle bir şey hafif regl ağrısı gibi bir şeyler hissettim bugün ilk kez bakalım hayırlısı kendimizi dinlemeye devam
Zaten bende adet oldum sandım ama işte bilmiyom bugün kadın doğuma gidicem 1 hafta nasıl beta 19 olur şaşırdım

Gerçekten bu yazınızla çok mutlu oldum inşallah öyledir canım rabbim size ve burda ki kızlarada nasip etsin sende mutlu haberlerini yaz canım banada dua edin bugün doktora gidicem belim çok ağrıyo

Evet canım
DÜn benim için berbat bir gündü...
aslında ben ilk takibimde hamile kaldım.
Ama düştü bebeğim.
Dün de aynı o hssi yaşadım reamen.
Akşama kadar ağladım neden diye...
Ama pazartesi adet olmazsam gidicem mutlaka
Bende pco var mı bilmiyorım ki doktor hiç söylemedi öyle nirşey

Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuxu bekliyorum iğnenin 12.günü bugun

Zaten bende adet oldum sandım ama işte bilmiyom bugün kadın doğuma gidicem 1 hafta nasıl beta 19 olur şaşırdım
OVitrelle iğne kullandık ya onda zaten Hcg yüklü o yüzden ilk bir hafta yapılan testler sizi yanıltabilir test yapmayın diyorlar. Ama bel ağrısı ve akıntıyı açıklayamam keşke bir hafta daha bekleseydin ama ağrın çoksa bir baktır bakalım

Gerçekten bu yazınızla çok mutlu oldum inşallah öyledir canım rabbim size ve burda ki kızlarada nasip etsin sende mutlu haberlerini yaz canım banada dua edin bugün doktora gidicem belim çok ağrıyo
Amin inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin hiç üzülme stres yasak önce biz iyi olalım ki bebiş tutunabilsin olmazsa yeniden deneriz napalım dünyanın sonu değil istiyorsak katlanıcaz ağrın varsa çok ayakta da kalma dinlen bol bol

Dün yazarken de yorumları okurken de çok eğlendimHerkeste belirsizlik...Yapıyoruz ama neden yapıyoruz sonraki aşama ne süreci bilmemekten herkes foruma yığılıyor Ben söylüyorum arada şaşırıyor sen çok araştırıyorsun galiba dedi. Polikistik overe takmıştım bir ara çünkü başka bir doktor ömür boyu polikistik overli olarak kalacaksın bu iyileşen bir hastalık değil dedi bana. Süt ürünleri tüketmek iyi gelmiyor mesela polikistiklilere o yüzden vegan oluyor insanlar soya, şeker pancarı, keten tohumu, baklagil tüketmeye özen gösterin mesela. Doktora söyledim bunu evet doğru dedi yabancı makalelerden okumuştum ben de vegan olmak zor olabilir de beslenme düzenini biraz biraz değiştirmeye çalışın hamileliği de faydası olacaktır eğer kilonuz da varsa. Ay laf lafı açtı nereye geldik

Olmayadabilir o zaman pco oh daha iyi bak. Niye ağladın öyle bak şimdi de var belki niye pıtırcığı düşünmüyosun ağlama güçlü ol eşine sarıl dışarı çıkın yürüyüş yapın dondurma yiyin kendine eziyet etme neden deme o da isyan olur Allah dağına göre kar verirmiş Sabret mükafatı vardır elbet inşallah daha sağlıklı olur bu olmazsa da eğer yeni evli değilsen kontrole git bakalım

Canım doktorda öyle dedi ama işte enfeksiyonum çok

Öyle canım siz çok iyi birisiniz

Yani 14-15 aydır evliyim canım...
Çok sinirlerim bozuldu dün
Sabah yine test yaptım.
Yine birşey çıkmadı. Bu ay doktora gidicem.
Doktor araştırıyorum.
Bende bu iğne ve ilacı denicem...
Allah isteyen herkese versin.
Beni de bu sınavdan artık geçirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…