- Konu Sahibi meryemhilall
-
Yaa çok heyecanlı o zaman oluyor sanki yerleşme kanaması değil mi 6 , 7 ya da 8. gün oluyormuş diye okumuştum her kadında değişiklik gösterebiliyormuş embriyonun tüpten ilerleyip rahime yerleştiği yolu aşındırmasıyla oluyormuş bol bol dinlenin de sıkıca tutunsun annesine varsaValla canım benim bugün pembe kanamam oldu ve idrarda yanma oldu onun için gittim
Benim hiç olmadı mesela öyle bir şey hafif regl ağrısı gibi bir şeyler hissettim bugün ilk kez bakalım hayırlısı kendimizi dinlemeye devamValla canım benim bugün pembe kanamam oldu ve idrarda yanma oldu onun için gittim
Tam olarak sayı demeyelim de çoğul gebelik durumunda sayı önemli diğer durumlarda ne kadar süredir ilaç kullanıldığı sürece ne zaman başlandığı önemli sanırım eğer yeniyseniz hemen ilk aydan iğne yapmasak mı diyebiliyorlar çünkü bu planlı ilişki de sıkıcı bir durum robotlaştırıyor insanlarıİste smdi tam anladimmm. Gelisen yumurta sayisina gore yanişu pcos yuzunden nerdeyse makale yazabilecek kdr bilgilendim yahu
Doktor da sanki karsisinda bu isin ehli var gibi anlatti. Anlamamistm ben de
selam aklındaki soruları sorabilirsin tecrübem varİlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
Aynen aynen ben de senin gbi bircok seyi burda ogrendim. O klomenin kist yaptigi da dahilOnlar öyle tıbbi açıdan profesyonel gözünden anlatıyor diye böyle oluyor zaten halbuki afedersin salağa anlatır gibi anlatsa ne nedendir kuş gibi hafiflenecekSonra stres olma takıntılı olma kolay öyle uzaktan söylemek insan neyle karşılaşacağını bilmediği konuda stres olur klomenin uzun kullanımda kist yaptığını maksimum 6 ay kullanılabileceğini de burada okumuştum öğrenmiştim ben ilk. Doktor öyle bir şey yok dedi mesela sordum yine stres olmayalım 6 ayda bebek gelsin diye söylemedi muhtemelen işte anlatmamak çözüm değil biz kurcalayıp öğreniyoruz zaten kadınlar ayrıntılarda gizli gerçekten inanılmaz canlılarız bence
Zaten bende adet oldum sandım ama işte bilmiyom bugün kadın doğuma gidicem 1 hafta nasıl beta 19 olur şaşırdımBenim hiç olmadı mesela öyle bir şey hafif regl ağrısı gibi bir şeyler hissettim bugün ilk kez bakalım hayırlısı kendimizi dinlemeye devam
Gerçekten bu yazınızla çok mutlu oldum inşallah öyledir canım rabbim size ve burda ki kızlarada nasip etsin sende mutlu haberlerini yaz canım banada dua edin bugün doktora gidicem belim çok ağrıyoYaa çok heyecanlı o zaman oluyor sanki yerleşme kanaması değil mi 6 , 7 ya da 8. gün oluyormuş diye okumuştum her kadında değişiklik gösterebiliyormuş embriyonun tüpten ilerleyip rahime yerleştiği yolu aşındırmasıyla oluyormuş bol bol dinlenin de sıkıca tutunsun annesine varsa
Çok teşekkür ederim canım kafama takılan bir durum olursa soracağımselam aklındaki soruları sorabilirsin tecrübem var
Hayırlı haberlerle inşallahGerçekten bu yazınızla çok mutlu oldum inşallah öyledir canım rabbim size ve burda ki kızlarada nasip etsin sende mutlu haberlerini yaz canım banada dua edin bugün doktora gidicem belim çok ağrıyo
İnşallah yazarım canım dua edinHayırlı haberlerle inşallah
Ah kıyamam ne zor değil mi bin bir türlü işlemle boğuşuyoruz bazı insanlar nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Pco luların kaderi bu hiç üzülme hepimiz aynı durumdayız polikistikover varsa verimli nitelikli yumurtamız olmuyor bu yüzden ilaç tedavisi şart eğer istiyorsan vakit kaybetme daha fazla da yıpranma en azından her şey belli oluyor ne yapacağını yumurtanın ne zaman geliştiğini ne zaman çatlayacağını biliyorsun sonrası Allah kerim
OVitrelle iğne kullandık ya onda zaten Hcg yüklü o yüzden ilk bir hafta yapılan testler sizi yanıltabilir test yapmayın diyorlar. Ama bel ağrısı ve akıntıyı açıklayamam keşke bir hafta daha bekleseydin ama ağrın çoksa bir baktır bakalımZaten bende adet oldum sandım ama işte bilmiyom bugün kadın doğuma gidicem 1 hafta nasıl beta 19 olur şaşırdım
12. gün oldu mu maşallah sıralamada en başa siz geçtiniz o zamanBende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuxu bekliyorum iğnenin 12.günü bugun
Amin inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin hiç üzülme stres yasak önce biz iyi olalım ki bebiş tutunabilsin olmazsa yeniden deneriz napalım dünyanın sonu değil istiyorsak katlanıcaz ağrın varsa çok ayakta da kalma dinlen bol bolGerçekten bu yazınızla çok mutlu oldum inşallah öyledir canım rabbim size ve burda ki kızlarada nasip etsin sende mutlu haberlerini yaz canım banada dua edin bugün doktora gidicem belim çok ağrıyo
Dün yazarken de yorumları okurken de çok eğlendimAynen aynen ben de senin gbi bircok seyi burda ogrendim. O klomenin kist yaptigi da dahilisterse anlatmasin vallahi biz zaten ogreniyorz sorup sorusturup o daha cok stres yapiyor keske bunlari anlatabilsem doktoruma ben de insallah baslayacagm klomene sonrasnda progesteron tahlili yaptrmami istedi. Devami yok ben sora sorustura ogrendim devamini. İlk gordugumde diyecegim siz anlatmadiniz ama beeeeen ogrendim hadi bakalim
Olmayadabilir o zaman pco oh daha iyi bak. Niye ağladın öyle bak şimdi de var belki niye pıtırcığı düşünmüyosun ağlama güçlü ol eşine sarıl dışarı çıkın yürüyüş yapın dondurma yiyin kendine eziyet etme neden deme o da isyan olur Allah dağına göre kar verirmiş Sabret mükafatı vardır elbet inşallah daha sağlıklı olur bu olmazsa da eğer yeni evli değilsen kontrole git bakalımEvet canım
DÜn benim için berbat bir gündü...
aslında ben ilk takibimde hamile kaldım.
Ama düştü bebeğim.
Dün de aynı o hssi yaşadım reamen.
Akşama kadar ağladım neden diye...
Ama pazartesi adet olmazsam gidicem mutlaka
Bende pco var mı bilmiyorım ki doktor hiç söylemedi öyle nirşey
Canım doktorda öyle dedi ama işte enfeksiyonum çokOVitrelle iğne kullandık ya onda zaten Hcg yüklü o yüzden ilk bir hafta yapılan testler sizi yanıltabilir test yapmayın diyorlar. Ama bel ağrısı ve akıntıyı açıklayamam keşke bir hafta daha bekleseydin ama ağrın çoksa bir baktır bakalım
Öyle canım siz çok iyi birisinizAmin inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin hiç üzülme stres yasak önce biz iyi olalım ki bebiş tutunabilsin olmazsa yeniden deneriz napalım dünyanın sonu değil istiyorsak katlanıcaz ağrın varsa çok ayakta da kalma dinlen bol bol
Yani 14-15 aydır evliyim canım...Olmayadabilir o zaman pco oh daha iyi bak. Niye ağladın öyle bak şimdi de var belki niye pıtırcığı düşünmüyosun ağlama güçlü ol eşine sarıl dışarı çıkın yürüyüş yapın dondurma yiyin kendine eziyet etme neden deme o da isyan olur Allah dağına göre kar verirmiş Sabret mükafatı vardır elbet inşallah daha sağlıklı olur bu olmazsa da eğer yeni evli değilsen kontrole git bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?