- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Canım çok erken daha hiçbir şey belli olmaz sen adetini bekle8 gün var daha
Hiç umudum yok artık sanki hiç olmuyacak gibiCanım çok erken daha hiçbir şey belli olmaz sen adetini bekle
Benim ikinci geç döllenme olmuştu birden fazla yumurtam olmuştu o ay hiç belli olmaz gün aşırı ilişkiye devam edin bence adete kadarHiç umudum yok artık sanki hiç olmuyacak gibi
Daha erken bende 5 gün var diye yaptırmıyorum negatif çıkar diye adetimden 1 gün önce doktor randevum var 1 gün kala yapcam bence erken bekleyin gününüz eminim bebiş var :)8 gün var daha
İnş bebişiniz vardırDaha erken bende 5 gün var diye yaptırmıyorum negatif çıkar diye adetimden 1 gün önce doktor randevum var 1 gün kala yapcam bence erken bekleyin gününüz eminim bebiş var :)
İnşallah hepimiz bu mutlu haberi alırz haberini bekliyorum canım :)İnş bebişiniz vardır
İnş canım haber veririmİnşallah hepimiz bu mutlu haberi alırz haberini bekliyorum canım :)
Bende adetin son günü içmeye başladım 5 gün sadece. İğneye gerek kalmadı çok şükürSelam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Aynen benimde iğne yapmaya gerek kalmadı bekleme aşamasındayım senin kaç yumurtan oluştu ve gebemisin şuan? :)Bende adetin son günü içmeye başladım 5 gün sadece. İğneye gerek kalmadı çok şükür
İğne neye göre gerek oluyor ki canım ? Çatlayıp çatlamayacağını nasıl tahmin ediyorlarAynen benimde iğne yapmaya gerek kalmadı bekleme aşamasındayım senin kaç yumurtan oluştu ve gebemisin şuan? :)
3 tane yumurtam vardı 2 gün sonra tekrar çağrınca yumıttamın birinin çatladığını görünce 2 tane yumurta kalınca çatlatmaya gerek yok kendiliğinden çatlamaya başlamışlar dedi kuzum :)İğne neye göre gerek oluyor ki canım ? Çatlayıp çatlamayacağını nasıl tahmin ediyorlar
Canım daha çok yenisin ondandır bende pco var o yüzden de veriyorlar
Kaç yumurta oluştuğunu bilmiyorum ilaç kullanıktan sonra progesteron bakıldı yumurta çatlamış dedi şu an 7+4 günlük hamileyimAynen benimde iğne yapmaya gerek kalmadı bekleme aşamasındayım senin kaç yumurtan oluştu ve gebemisin şuan? :)
Maşallah ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKaç yumurta oluştuğunu bilmiyorum ilaç kullanıktan sonra progesteron bakıldı yumurta çatlamış dedi şu an 7+4 günlük hamileyim
Hımm tamam kuzum benim kontrol yine sabah bakalım büyümüş mü yumurtalarım3 tane yumurtam vardı 2 gün sonra tekrar çağrınca yumıttamın birinin çatladığını görünce 2 tane yumurta kalınca çatlatmaya gerek yok kendiliğinden çatlamaya başlamışlar dedi kuzum :)
Sağol canım allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Haberini bekliyorum canımHımm tamam kuzum benim kontrol yine sabah bakalım büyümüş mü yumurtalarım
Canım 3 yumurtam oluşmuş doktor çok beğendi çarşamba çatlatma iğnesi veririm yine muayene edip gelişmelerin çok güzel dediHaberini bekliyorum canım