- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
- Konu Sahibi Arslan5858
Çok şükür iyiyiz biz de teyzesi 3.5 aylık olduk büyüyoruz şükürAmin kardeşim benim sen nasılsın prenses nasıl :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyiyiz biz de teyzesi 3.5 aylık olduk büyüyoruz şükürAmin kardeşim benim sen nasılsın prenses nasıl :)
Maşallah allahım nazarlardan korusunÇok şükür iyiyiz biz de teyzesi 3.5 aylık olduk büyüyoruz şükür
Çok şükür iyiyiz biz de teyzesi 3.5 aylık olduk büyüyoruz şükür
Sağ ol canım benim ne yaptın şuan ne aşamadasınızMaşallah allahım nazarlardan korusun
Şuan rahim filmi için adet günümü bekliyorum kuzum :)Sağ ol canım benim ne yaptın şuan ne aşamadasınız
Ben adetimin 3.günü başlamıştım bir kutuSelam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Hadi hayırlısı olsun canım benim inşallah Rabbim nasip etsin kolaylaştırsınŞuan rahim filmi için adet günümü bekliyorum kuzum :)
İlk kullandiginiz ay cok fazla yumurtaniz buyuduyse yabi olmasi gereken bir ve 21mm dir sizin 3 tane 21mm olduysa ve pcos varsa ikinci kurde kullanimi azaltmak icin cunku boyle ilaclar pcosta kiste donusebiliyormus gibi sebeplerden olabilir diye dusundum tabi doltorunuzada sormalisiniz akliniza takilanlari cevaplamazsa tekrar sorunSelam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Amin kardeşim inşallahHadi hayırlısı olsun canım benim inşallah Rabbim nasip etsin kolaylaştırsın
Canımm nasılsın rahim filminden sonra var mı bir gelişme filan ? Ne aşamadasınız tedaviye devam mıAmin kardeşim inşallah
Malesef daha rahim filmi çekilemedim bi kaç aksilikler oldu ertelemek zorunda kaldık allahın izniyle bu ay olucam kardeşim sen nasılsın iyimisin prenses nasıl kocaman olmuşturCanımm nasılsın rahim filminden sonra var mı bir gelişme filan ? Ne aşamadasınız tedaviye devam mı
Ayy hadi ya hayırlısı olsun o zaman diyeyim canım benim.Malesef daha rahim filmi çekilemedim bi kaç aksilikler oldu ertelemek zorunda kaldık allahın izniyle bu ay olucam kardeşim sen nasılsın iyimisin prenses nasıl kocaman olmuştur
Ayy hadi ya hayırlısı olsun o zaman diyeyim canım benim.
evet teyzesi büyüyoruz işte 1 haftaya 5 aylık olacağız inşallah
Canımm nerelerdesin ya nasılsın neler yaptın hiç yazmadınnnMalesef daha rahim filmi çekilemedim bi kaç aksilikler oldu ertelemek zorunda kaldık allahın izniyle bu ay olucam kardeşim sen nasılsın iyimisin prenses nasıl kocaman olmuştur
Canımmm nasılsın çok uzun zaman oldu konuşmayalıCanımm nasılsın rahim filminden sonra var mı bir gelişme filan ? Ne aşamadasınız tedaviye devam mı
Canımmmm nasılsın iyinisin bu mesajını yeni farkettim bende yazmıştım 23 mayısta dedim cevap vermemezlik yapmaz bana diye meğerse 23 nisandada sen bana yazmışsınCanımm nerelerdesin ya nasılsın neler yaptın hiç yazmadınnn
Görene kadar ne kadar zaman geçiyorCanımmmm nasılsın iyinisin bu mesajını yeni farkettim bende yazmıştım 23 mayısta dedim cevap vermemezlik yapmaz bana diye meğerse 23 nisandada sen bana yazmışsın
Bende iyiyim çok şükür kuzum bugun rahim filmi çekildim temiz çıktık tüplerim tıkalı değilmiş sadecebrahim ağzı tıkalıymış onuda açtılar o esnada o etkilemiş bunca sene hamile kalamama inşallah artık gene kalabilcemGörene kadar ne kadar zaman geçiyor
çok şükür canım benim sen nasılsın asıl iyi misin ben koşturup duruyorum işte canım sen neler yapıyorsun
Canım inşallah güzel haberlerini alabilirim ya inan aklıma geliyorsun duada ediyorum ve sadece senin için hesap açıp giriyorum inşallah bu defa olacak kardeşimBende iyiyim çok şükür kuzum bugun rahim filmi çekildim temiz çıktık tüplerim tıkalı değilmiş sadecebrahim ağzı tıkalıymış onuda açtılar o esnada o etkilemiş bunca sene hamile kalamama inşallah artık gene kalabilcem
Çok sağol kardeşim inşallah allah razı olsun duaların için iyiki varsın bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm çok şükür değerlendirdik inşalah 15 gün sonra hayırlı sonucu vericem kardeşim benim buarada sen nasılsın prenses nasıl? :)Canım inşallah güzel haberlerini alabilirim ya inan aklıma geliyorsun duada ediyorum ve sadece senin için hesap açıp giriyorum inşallah bu defa olacak kardeşim
Hadi inşallah güzel haberler alalım senden kuzum biz de iyiyiz çok şükür prenses de iyi teyzesi büyüyoruz gittikçe yaramazlaşıyoruz çok zor artık işim 3 saniye gözümü ayıramıyorum üzerinden ona göre düşün bakÇok sağol kardeşim inşallah allah razı olsun duaların için iyiki varsın bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm çok şükür değerlendirdik inşalah 15 gün sonra hayırlı sonucu vericem kardeşim benim buarada sen nasılsın prenses nasıl? :)
Kıyamam prensesime :) olsun annesi yaramazlık iyidir salı adet günüm inşallah olmamda çift çizgiyi görürüm dualarını eksik ekme kardeşim benimHadi inşallah güzel haberler alalım senden kuzum biz de iyiyiz çok şükür prenses de iyi teyzesi büyüyoruz gittikçe yaramazlaşıyoruz çok zor artık işim 3 saniye gözümü ayıramıyorum üzerinden ona göre düşün bak