Letu ya da Femara sonrası gebelik oluşan ya da bekleyenler

Kızlar bende letu düzenimi bozdu ya normalde 28 günde bir olurdum ve bilinen hiç bir sıkıntım yoktu.
İğnesiz sadece 5 gün letu kullandırdı doktor bildiğiniz bu ay adet olamadım diğer ay yaklaştı nerdeyse gebelik filan da olmadı

Benim de neredeyse 2 yıl oldu. Ben pcos olduğunu bildiğimden ilk 3 aydan sonra korunmadım olursa olur diye. Ama hiç olmadı gebelik. Çok üzülüyorum
Bende 1 ay korunduk sadece balayı falan diyerek sonra hep istedik bendede pcos görünümü var amh 4.7 den 3.5 lara düştü ama görünüm hala var ama hiçbir belirtisi yok pcosun onun etkisi olurmu bilmiyorum benim fsh ve lh değerleri 12 civarı belkide onun içindir

Kızlar bende letu düzenimi bozdu ya normalde 28 günde bir olurdum ve bilinen hiç bir sıkıntım yoktu.
İğnesiz sadece 5 gün letu kullandırdı doktor bildiğiniz bu ay adet olamadım diğer ay yaklaştı nerdeyse gebelik filan da olmadı
Bazen kiste dönüşebiliyormuş. Bir kontrole git istersen

Bende 1 ay korunduk sadece balayı falan diyerek sonra hep istedik bendede pcos görünümü var amh 4.7 den 3.5 lara düştü ama görünüm hala var ama hiçbir belirtisi yok pcosun onun etkisi olurmu bilmiyorum benim fsh ve lh değerleri 12 civarı belkide onun içindir
Ben şeye çok inanıyorum. Salınca oluyor. İnsanlar vazgeçip çocuk düşüncesinden vazgeçince hamile kalıyorlar hep

İnşallah, 24 martta bitti ilacım. Progesteron hormonuna baktık çatlama olduğunu anladık ama kan testi vermeye korkuyorum yumurtlamanın 11. Günü bugün
Gecikme olunca ver bence kanı. Hiç boşuna strese sokma kendini. İnşallah vardır ya

Bazen kiste dönüşebiliyormuş. Bir kontrole git istersen
Zaten bi önceki ay soğan kürü yapmıştım enfeksiyon geçsin diye kist yapmıştı oda enfeksiyon için dupthason da vermişti onu da kullanmıştım aynı ay o zaman günü gününe adet olmuştum normal.
Bu ay gittim aslında 2 gün gecikmede lekelenmelerim olmuştu adetim sökülmemişti baktı baktı kan ver yoksa adet söktürücü vercem dedi bende o dönem erken diye belki geç döllenme olmuştur filan diye kullanmadım pazartesi tekrar gidicem.
Kist olmuş filan demedi hiç öndeki ay demişti

Merhaba, ben 5 gün Letu kullandım. Şimdi doktorum yumurta takibi yapıyor. Pazartesi büyüdüyse çatlatma iğnesi yaparız dedi. Bende pcos var. Amh değerim 10a yakın. Rahim filmi temiz çıktı. İşe yarama ihtimali nedir sizce? Bu şekilde gebelik elde eden var mı? Ya da şuan ilaç kullananlar beraber bekleyebiliriz.
Bende pcosluyum 3.çocuğuma hamileyim ilk kızım tüp bebekti ikinci bebeğimi öğrendiğimde birinci kızım 4aylıktı tamamen süpriz oldu ve şuan femara kullandım çatlatma iğnesi oldum + gebeliği kolaylaştırmak içinnjel verdi doktorum onu kullandım 10haftalık hamileyim mutlaka jeli sorun

Merhaba, ben 5 gün Letu kullandım. Şimdi doktorum yumurta takibi yapıyor. Pazartesi büyüdüyse çatlatma iğnesi yaparız dedi. Bende pcos var. Amh değerim 10a yakın. Rahim filmi temiz çıktı. İşe yarama ihtimali nedir sizce? Bu şekilde gebelik elde eden var mı? Ya da şuan ilaç kullananlar beraber bekleyebiliriz.
Bende hiçbir sıkıntı yok canım, ocakta rahim filmi çekildim, Mart'ta femara kullandım, Nisan'da gebelik öğrendim şuan 4 haftalık 🥹

Ama salınmıyorki o istek varken nasıl vazgeçebiliriz
Kesinlikle bu çok etkili. Ben şey diyordum Mayıs'ta zaten kesin aşılama yapacağım, o yüzden hiç takmadım Mart ve nisanı. Herhalde zihnim rahat olunca nasip oldu 🥹

Kesinlikle bu çok etkili. Ben şey diyordum Mayıs'ta zaten kesin aşılama yapacağım, o yüzden hiç takmadım Mart ve nisanı. Herhalde zihnim rahat olunca nasip oldu 🥹
Benimde 3 aydır aşılama olması gerekiyordu aslında ama çok yumurta geliştiği için hep iptal oldu malesef belki 1 aşılama olsa rahatlarım çünkü tüp bebek daha düşünmüyorum bu ay bayram falan derken eşimle ayrıydık geldiğin günde doktor kontrolüm var diye geldim doktor mutlaka değerlendir yeni çatlamış dedi bende ilk kez böyle denk geldi acaba olabilir mi diyorum

Back
X