- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Aynen kuzum olmazsa birdaha yılmak yok allah hayırlı olduğu gün elbet verirHadi inşallah canım benim ya hemen yaz olur mu merakla beklicem ve olumsuz olursa da lütfen üzülme hiçbir şeyin sonu değil unutma
İnşallah kuzum ya nasıl sevinirim anlatamamAynen kuzum olmazsa birdaha yılmak yok allah hayırlı olduğu gün elbet verirtabikide yazarım 2 de randevu 1 saatte sonuçlar çıkar 3 3buçuk gibi haber veririm kuzum :) bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruz
Onlardada şans var tabiki benim halamda hemşire kadın doğum yumurta 22mm d3b fazla olursa yaşlanmaya bailar dedi 10 ve 22 mm arası en ideal yumurta boyutları dedi 10mm pek doktorlar kabul etmiyorlar ama genç yumurta oluyor tutma olasılıkları iyidir demişti bide send2 çoğul gebelik olma ihtimalid3 var :)İnşallah kuzum ya nasıl sevinirim anlatamam
Benim bir tane büyük yumurtam oluşmuş canım 2 tane de 11& 10 mm yumurtalarım var şimdi benim şansım bu büyük yumurta da mı küçüklerden şans yok mudur acaba?
Ay keşke hep hayalimdi bekarlıktan beri ama nasip tabi birine de razıyızOnlardada şans var tabiki benim halamda hemşire kadın doğum yumurta 22mm d3b fazla olursa yaşlanmaya bailar dedi 10 ve 22 mm arası en ideal yumurta boyutları dedi 10mm pek doktorlar kabul etmiyorlar ama genç yumurta oluyor tutma olasılıkları iyidir demişti bide send2 çoğul gebelik olma ihtimalid3 var :)
Yaaa çok teşekkür ederim kuzum benimde hayalimde umreye gitmek var eşime hep derim :) benimde şimdi doktor demişti eğer olursa ikiz olabilir diye eğer kan testim baya yüksek çıkarsa gebelik varsa tabi ikiz olabilirAy keşke hep hayalimdi bekarlıktan beri ama nasip tabi birine de razıyızŞubatta umreye gidiyorum dualarımda olacaksın kuzum
İnşallah size de nasip olur o zaman canımYaaa çok teşekkür ederim kuzum benimde hayalimde umreye gitmek var eşime hep derim :) benimde şimdi doktor demişti eğer olursa ikiz olabilir diye eğer kan testim baya yüksek çıkarsa gebelik varsa tabi ikiz olabilir
Canım ne yaptın sesin çıkmadıYaaa çok teşekkür ederim kuzum benimde hayalimde umreye gitmek var eşime hep derim :) benimde şimdi doktor demişti eğer olursa ikiz olabilir diye eğer kan testim baya yüksek çıkarsa gebelik varsa tabi ikiz olabilir
0.100 sonuç adetime 1 kala doktoe bekle dedi bi kaç günCanım ne yaptın sesin çıkmadı
Hayırlısı olsun canım0.100 sonuç adetime 1 kala doktoe bekle dedi bi kaç gün
İnşallah canım benim sanki adet olcam gibi yine hüsran yükselir inşallahHayırlısı olsun canım
Canım sana çatlama iğnesi neden vermemişti? Kendiliğinden kolay mı çatlıyorİnşallah canım benim sanki adet olcam gibi yine hüsran yükselir inşallah
Ah bu doktorlarHayır kadın doğuma gidiyoruz
Aa ne saçma kendisi reçete yazacak sadece ne zoru varmış acaba sizi yormuş cidden bazılarına akıl ermiyorAh bu doktorlarBende devlet hastanesinde
kadın doğuma gidiyorum bana doktorum çatlatma iğnesini ben veremem seni infertilite bölümüne göndermem gerekiyor çatlatma iğnesini orası verebilir ancak dedi ve başka bir devlet hastanesine yönlendirdi...
Ve ilginç olan ben zaten önce infertilite bölümüne gittim sonra herhangi bir sağlık sorunumuz olmadığı için 9 yaşında da bir kızım olduğu için kadın doğuma devam etti. Orada klomen tedavisi uygulandı 5 ay sonuç alamadık şimdide infertilite ye geri gitmemi istiyorAa ne saçma kendisi reçete yazacak sadece ne zoru varmış acaba sizi yormuş cidden bazılarına akıl ermiyor
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama doktor çok çok önemli sen bence araştır güzel bir uzman doktor bul belki de bir dozla küçük bir değişiklikle kalırsın belli olmaz her şey nasip bir kızın varmış ne güzel inşallah bir de oğlun olur darısı da bizeVe ilginç olan ben zaten önce infertilite bölümüne gittim sonra herhangi bir sağlık sorunumuz olmadığı için 9 yaşında da bir kızım olduğu için kadın doğuma devam etti. Orada klomen tedavisi uygulandı 5 ay sonuç alamadık şimdide infertilite ye geri gitmemi istiyorBütün tetkikler testler baştan yapılacak hiç içimden gelmiyor artık hep dön başa yapmak
Kendiliğinden çarlıyor diye kuzumCanım sana çatlama iğnesi neden vermemişti? Kendiliğinden kolay mı çatlıyor
Hımm tabi o zaman gerek olmaz hayırlısı canımKendiliğinden çarlıyor diye kuzum
Bide bugun adet günüm kuzum akşam pembemsi akıntım oldu çok özür diliyerek söylüyorum peçeteye geldi başkada gelmedi acaba yerleşme kanaması olabilir mi ağrılarımda kesildiHımm tabi o zaman gerek olmaz hayırlısı canım
Hımm canım bunu kendin bilirsin normalde adetin nasıl başlar böyle lekelenmeyle başlar mı? Eğer hemen arkası kesilmeden devam ediyorsa bu farklı bir olay olabilir evet. İnşallah da öyledirBide bugun adet günüm kuzum akşam pembemsi akıntım oldu çok özür diliyerek söylüyorum peçeteye geldi başkada gelmedi acaba yerleşme kanaması olabilir mi ağrılarımda kesildi