Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Hadi inşallah canım benim ya hemen yaz olur mu merakla beklicem ve olumsuz olursa da lütfen üzülme hiçbir şeyin sonu değil unutma
Aynen kuzum olmazsa birdaha yılmak yok allah hayırlı olduğu gün elbet verir tabikide yazarım 2 de randevu 1 saatte sonuçlar çıkar 3 3buçuk gibi haber veririm kuzum :) bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruz

Aynen kuzum olmazsa birdaha yılmak yok allah hayırlı olduğu gün elbet verir tabikide yazarım 2 de randevu 1 saatte sonuçlar çıkar 3 3buçuk gibi haber veririm kuzum :) bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruz
İnşallah kuzum ya nasıl sevinirim anlatamam
Benim bir tane büyük yumurtam oluşmuş canım 2 tane de 11& 10 mm yumurtalarım var şimdi benim şansım bu büyük yumurta da mı küçüklerden şans yok mudur acaba?

Onlardada şans var tabiki benim halamda hemşire kadın doğum yumurta 22mm d3b fazla olursa yaşlanmaya bailar dedi 10 ve 22 mm arası en ideal yumurta boyutları dedi 10mm pek doktorlar kabul etmiyorlar ama genç yumurta oluyor tutma olasılıkları iyidir demişti bide send2 çoğul gebelik olma ihtimalid3 var :)

Ay keşke hep hayalimdi bekarlıktan beri ama nasip tabi birine de razıyız Şubatta umreye gidiyorum dualarımda olacaksın kuzum

Ay keşke hep hayalimdi bekarlıktan beri ama nasip tabi birine de razıyız Şubatta umreye gidiyorum dualarımda olacaksın kuzum
Yaaa çok teşekkür ederim kuzum benimde hayalimde umreye gitmek var eşime hep derim :) benimde şimdi doktor demişti eğer olursa ikiz olabilir diye eğer kan testim baya yüksek çıkarsa gebelik varsa tabi ikiz olabilir

Yaaa çok teşekkür ederim kuzum benimde hayalimde umreye gitmek var eşime hep derim :) benimde şimdi doktor demişti eğer olursa ikiz olabilir diye eğer kan testim baya yüksek çıkarsa gebelik varsa tabi ikiz olabilir
İnşallah size de nasip olur o zaman canım Ay ne güzel hadi inşallah gelsin bebişler

Hayır kadın doğuma gidiyoruz
Ah bu doktorlar Bende devlet hastanesinde
kadın doğuma gidiyorum bana doktorum çatlatma iğnesini ben veremem seni infertilite bölümüne göndermem gerekiyor çatlatma iğnesini orası verebilir ancak dedi ve başka bir devlet hastanesine yönlendirdi...

Aa ne saçma kendisi reçete yazacak sadece ne zoru varmış acaba sizi yormuş cidden bazılarına akıl ermiyor

Aa ne saçma kendisi reçete yazacak sadece ne zoru varmış acaba sizi yormuş cidden bazılarına akıl ermiyor
Ve ilginç olan ben zaten önce infertilite bölümüne gittim sonra herhangi bir sağlık sorunumuz olmadığı için 9 yaşında da bir kızım olduğu için kadın doğuma devam etti. Orada klomen tedavisi uygulandı 5 ay sonuç alamadık şimdide infertilite ye geri gitmemi istiyor Bütün tetkikler testler baştan yapılacak hiç içimden gelmiyor artık hep dön başa yapmak

Canım hangi ildesin bilmiyorum ama doktor çok çok önemli sen bence araştır güzel bir uzman doktor bul belki de bir dozla küçük bir değişiklikle kalırsın belli olmaz her şey nasip bir kızın varmış ne güzel inşallah bir de oğlun olur darısı da bize

Bide bugun adet günüm kuzum akşam pembemsi akıntım oldu çok özür diliyerek söylüyorum peçeteye geldi başkada gelmedi acaba yerleşme kanaması olabilir mi ağrılarımda kesildi
Hımm canım bunu kendin bilirsin normalde adetin nasıl başlar böyle lekelenmeyle başlar mı? Eğer hemen arkası kesilmeden devam ediyorsa bu farklı bir olay olabilir evet. İnşallah da öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…