Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Belki daha da büyür canım bir yumurtan mı vardı senin bide adetinden bugüne kaçıncı günün
Canim adetime 4 gün kala 22 mm olucak bu gidisle zor yani.Ocak 5 te adetim basladi 9 ocaktada ilaci icmeye basladm.Adet döngüm 16. Günü falan.26 , 28, 29 günde falanda adet görüyorum.Birde ben gecen ay diane kullandim yumurtalik kistim vardi ekimde ögrendm yumurtam catlamis kist olusmustu.Diane kullandim ve düstü.Hayirlisi ben ilacla bile böyle yumurtluyorsam ilacsiz nasildi düsünemiyorum

Hımm şuan anladım canım hayırlısı artık ama dozunu veya ilacını değiştirir doktorun belki bu aydan sonra

Klomen yumurtanin gelismesi icin verilir yumurta sayisini hic bir sey degistiremez o genetik bir olgu demisti doktor bir arkadasim:) ben regl imin 7. Gunu basladim gunde 1 tane 5 gun kullandim. 5. Gun tekrar doktora gittim yumurtanin buyuklugu ve catlama icin uygun mu diye bakip catlatma ignesi verdi. Normalden bes gun once regl oldum ve cok agrili geciyor. simdi regl in 3. Gnu Tekrar gitcem benzer seyler tekrar olcak sanirim. Ilacin dozu ilaca ne zaman basladiginla ve yumurtanin buyuklugune Senin dongunu bozmadan ne zaman ulasmasi gerektigibe gore ayarlaniyor tahminim Gelismeleri yazacagim

Belki daha da büyür canım bir yumurtan mı vardı senin bide adetinden bugüne kaçıncı günün
Evet 1 yumurtam vardi.
Hımm şuan anladım canım hayırlısı artık ama dozunu veya ilacını değiştirir doktorun belki bu aydan sonra
Evet canim dozu yükselticegini söyledi günde 2 taneye cikaricak.Bakalim artik gelecek ay büyüme olacakmi.

Gelişmeleri bekliyorum heycanla canım inşallah güzel haberler veiririz

Randevum 2 de kuzum çok heycanlıyım evde dört dönüyorum bi yandanda korkuyorum ya yoksa diye senin sonucun ne kuzum inşallah olumludur
Canım hakkında hayırlısı olsun stres yapma olmazsa çok üzülürsün şimdi. Ben de yarın çatlatma iğnesi vurulucam canım ilişki önerdi işte bakalım hayırlısı Allahtan

Canım hakkında hayırlısı olsun stres yapma olmazsa çok üzülürsün şimdi. Ben de yarın çatlatma iğnesi vurulucam canım ilişki önerdi işte bakalım hayırlısı Allahtan
Çok mutlu oldum kuzum allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ben heycandan 2 ye çatlıcam geceleri uyuyamıyorum uyudum mu ezan sesiyle gözlerimi açıyorum dua ediyorum 1buçuk yıl hep negatif gördüm inşallah bu sefer olur hayırlısıysa

İnşallah canım benim eminim bir gün göreceksin ama hayırlı zaman ne zaman onu bilmiyoruz. Hiç evde test yapmadın mı sen canım direkt kana mı baktırcan

İnşallah canım benim eminim bir gün göreceksin ama hayırlı zaman ne zaman onu bilmiyoruz. Hiç evde test yapmadın mı sen canım direkt kana mı baktırcan
Hiç yapmadım test eşim dedi ama korktum idrarda yanılma payı var diye randevumu beklicem dedim bende inatla almadım test açıksı bu sabah yapsam mı dedim sonra zaten randevum var kan daha garanti dedim yarında adetimin ilk günü inşallah bugun hayırlı sonuç öğrenirimde adet olmam

Hadi inşallah canım benim ya hemen yaz olur mu merakla beklicem ve olumsuz olursa da lütfen üzülme hiçbir şeyin sonu değil unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…