inş. yanıltıcı bi testtir cnm ya
kızlar selamlar nasılsınız?
ben beklemedeyim...yarın adet günüm.karnım ağrıyo ama fazla akıntım var.son 10 gündür akıntım çok.kasık ağrım da oluyo ara ara.ama heveslenmek istemiyorum.sizde de adete yakın klomen kullanmanızdan dolayı akıntı oldu mu.benim normalde bu kadar fazla olmazdı.
cevap bekliyorum klomen kullanan anne adayları
Merhaba canım;
Dün aşılama yapıldı sımdı beklemedeyım.Aşılama sonrasında vajinadan alınması gereken progesteron verdı sanırım gebelık gerceklesırse tutunabılmesı ve dusuk tehdıdı ıcın.
Şu noktadan sonra beklemedeyım cok fazla dusunmemeye calısıyorum yoksa vakıt gececek gıbı değil.umarım tutmustur:)
Merhaba canım;
Dün aşılama yapıldı sımdı beklemedeyım.Aşılama sonrasında vajinadan alınması gereken progesteron verdı sanırım gebelık gerceklesırse tutunabılmesı ve dusuk tehdıdı ıcın.
Şu noktadan sonra beklemedeyım cok fazla dusunmemeye calısıyorum yoksa vakıt gececek gıbı değil.umarım tutmustur:)
Merhaba canım;
Merhaba arkadaşlar bende klomen kullanıyodum ilk 1 ay kullandım günde 1 tane vermişti doktorum, sonra yumurtalıklarımda hiç gelişmeme olmamış. Bu ayda 2 tane içmemi öncerdi. Adetimin 3 günü başlıcam. Ama adet olmadım daha belki bi umut hamile olabilirim :18: Umutlanmakta istemiyorum ama hayırlısı bakalım.
Bende durumlar böyle yaa sizde ?
canım pek giremedim nete ... adetim 5 in de olacak galiba belirtilerden ayrıca dün akşam gebelik testi yaptım dayanamadım ama sonuç:negatifff iğneden sonra 12. gün sanırım bebiş olsa çıkardı diye düşünüyorm dün canım çok skıldı ağladım ağladım doktorun verdiği progestanı da attım çöpe....bilmiyorum ne getirir durumlar ama moralim çok bozukkkk(( senden ne haber cnm inş. güzel haberlerini alırım :)
canım ya yazıyı okuyunca bende cevap vermek ıstedım bende evlılıgımız basında bı sure vajinismus belası ıle ugrasmıstım bunun ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum.ınsallah onu atlattıgımız gıbı bununda atlatır bebişlerimizi kucagımıza alırız bıran once.
canım pek giremedim nete ... adetim 5 in de olacak galiba belirtilerden ayrıca dün akşam gebelik testi yaptım dayanamadım ama sonuç:negatifff iğneden sonra 12. gün sanırım bebiş olsa çıkardı diye düşünüyorm dün canım çok skıldı ağladım ağladım doktorun verdiği progestanı da attım çöpe....bilmiyorum ne getirir durumlar ama moralim çok bozukkkk(( senden ne haber cnm inş. güzel haberlerini alırım :)
cnm ya yaptığın test kansa doğrudur gebelik yoktur
ama eczanelerdeki testlerden yaptıysan geç döllenme olduysa göstermez tatlım
ağla içine atma bende sulugözüm seni çok iyi anlıyorum ama bu bizim sınavımız inş. hepimiz bigün alcaz o mutlu haberi
hepimizin bigünü var demekki ALLAH katında
zor süreç ama güçlü olmak umutlu olmak zorundyz
kendini lütfen üzme daha adetini bile görmemişsin herşeye hazırlıklı olcaz
unutmayalımki her geçen gün bebişlerimize biraz daha yaklaşıyoruz inş.
bizim yolumuz dikenli taşlı v.s. en büyük desteğimiz RABBİMİZ olsun inş.
sabır meyvanı inş. en tez zamanda alırsın alırız cnm üzme tatlı canını
canım benim inşaallah mutlu haberlerini verirsin sen tedavinin kaçıncı ayındaydın benim 2. ay ve bu ay da olmadı o yüzden soruyorum .... e peki şimdi yine bekleyeceksin değil mi adet gününü ayy inşaallah tutar
reyyan cım ben yeni üye olduğum için 100 ve üzeri yorum yaparsam msj gönderebiliyomuşum
uzun uzun yazmıştım ama gönderemedim sana :S
bende yıllardır adet düzensizliği polikistik over var cnm (gerçi adetim son aylarda kendiliğişnden düzeldi gibi ama yumurtlama yok yinede)
dr geçen ay ilaçsız takip etti yumurtlama zamanımda baktı yumurta hiç yoktu büyüyen ve çatlayan
ve kistler vardı yumurtalıklarımda önümüzdeki ay ilaç vercem dedi
1yıl beklemek gerek diyolar ama sorun varsa zaman kaybetmenin anlamı yok diyolar cnm
merhaba rahim filmi çektirdin mi belki yumoşları o engelliyordur bir daha ki aya inşallah güzel sonucunu yazarsın.
cnm ya yaptığın test kansa doğrudur gebelik yoktur
ama eczanelerdeki testlerden yaptıysan geç döllenme olduysa göstermez tatlım
ağla içine atma bende sulugözüm seni çok iyi anlıyorum ama bu bizim sınavımız inş. hepimiz bigün alcaz o mutlu haberi
hepimizin bigünü var demekki ALLAH katında
zor süreç ama güçlü olmak umutlu olmak zorundyz
kendini lütfen üzme daha adetini bile görmemişsin herşeye hazırlıklı olcaz
unutmayalımki her geçen gün bebişlerimize biraz daha yaklaşıyoruz inş.
bizim yolumuz dikenli taşlı v.s. en büyük desteğimiz RABBİMİZ olsun inş.
sabır meyvanı inş. en tez zamanda alırsın alırız cnm üzme tatlı canını
bu 3.ayım canım ama sanırım olmadı ıcımden oyle gelıyooo((
canim merhaba umutlarini yitirme ama hem cok erken yapmissin gebelik testini her birimiz her ay guzel haberleri almak icin bekliyoruz, hele bu ay hamile kalma olasiligim okadar yuksek ama doktorum izin vermiyor benimde cok moralim bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?