• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

bizde eşime 1 kez yaptırdık test 3ay önce
morfoloji bizde kuruger sistemine göre %5 çıktı oda aklıma takılıyo ama besinlerle o anki boşalmaylada alakalıdır belki
drumda normal gördü zaten bazı drlar %5 ve üstünü normal görüyolar
bazı drlar %14 ve üstünü normal görüyolar
hayırlısı hepimiz için tez zzamanlı bebişler inş.

Bu değer 0 çıktığındaki testi bir tüp bebek merkezinde yaptırmıştık, hem daha detaylıdır diye doğru gibi geliyor, hem de tüp bebek merkezi acaba ticari kaygıyla mı 0 dediler diye endişe duyuyorum..Oradaki doktor sonuca bakarken, bu 0 görünüyor ama tabi ki 0 değildir. Biz rastgele 100 tane seçip bakıyoruz 60 milyon spermin içinde elbette sağlıklı olanlar vardır dedi...Bunu dert etmeyin dedi ama işte insanın aklına takılıyor. Bu forumda %0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalanları da okudum. Yeter ki Rabbim ol desin

Bu değer 0 çıktığındaki testi bir tüp bebek merkezinde yaptırmıştık, hem daha detaylıdır diye doğru gibi geliyor, hem de tüp bebek merkezi acaba ticari kaygıyla mı 0 dediler diye endişe duyuyorum..Oradaki doktor sonuca bakarken, bu 0 görünüyor ama tabi ki 0 değildir. Biz rastgele 100 tane seçip bakıyoruz 60 milyon spermin içinde elbette sağlıklı olanlar vardır dedi...Bunu dert etmeyin dedi ama işte insanın aklına takılıyor. Bu forumda %0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalanları da okudum. Yeter ki Rabbim ol desin

kesinlikle bende çok araştırdım % 0-1-2-3-4 le bile doğal hamiş kalanlar çok var

kızlar klomenden dolayı bende çok ağrı çektim bu ay,yumurtalar iyice büyüyüp tam çatlama zamanında ağrı yapıyor,kasıklarım şişiyor,gaz oluyor ...adetim olacak şimdi yine deli gibi ağrı,kist oluştu sanırım yaa,hiö böyle ilginç bir ağrı hissetmemiştim..

canim merhaba nasilsin,biraz topladinmi kendini,?benimde 3 gundur yumurtaliklarimda agri var ilk gunu boyle gaz sikismasi gibi bir agriydi ama 2 gundur yumurtaliklarim agriyor suan yatiyorum hatta acaba kendiliginden catliyomudur igne vurulmadan? ben korunmayi biraktim dun itibariyle :) insallah dogru olani yapmisizdir,bugun 15.gunum bilemiyorum artik adetim buyuk olasilikla 14 aralik daha var ama bakalim artik,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimizde guzel haberleri aliriz bir gun:)

iyiyim tatlım teşekkür ederim yeni geldim eve hemen size koştum kaç gündür girememiştim .... canım onlar kendiliğindeen çatlamıştır kesin ;) inşaallah hadi bakalım ben de bekliyorum 2 günüm kaldııı :))...

kızlar klomenden dolayı bende çok ağrı çektim bu ay,yumurtalar iyice büyüyüp tam çatlama zamanında ağrı yapıyor,kasıklarım şişiyor,gaz oluyor ...adetim olacak şimdi yine deli gibi ağrı,kist oluştu sanırım yaa,hiö böyle ilginç bir ağrı hissetmemiştim..

canım 15 gün önce kist ağrısı çeken bi yakınımız vardı meğer hem kist varmış yumurta hızlı çalışıyormuş o olunca hamile kalmış haberi yok o da çok ağrı çekmişti inş. seninki de öyle bir ağrıdır :)

Arkadaşlar klomenim cmtesi günü bitti, yarım tablet kullanmıştım. salı günü kontrolüm var ama bende hiç kasık ağrısı yok, acaba büyümedi mi hiç yumurta :14::14: benim normalde de büyüyor yumurtam doktorum kontrollü çatlatmak için vermişti klomeni ve ben ilaçsız yumurtam büyüdüğünde yumurtalıklarımda batma hisserdim çatlamaya yakın, şimdi hissetmiyorum. sizler klomen kullanırken ağrı sancı batma hissetmiş miydiniz?

canım ben de klomende hiç bi şey hissetmedim ama iğne ağrısını hissetmiştim klomenden sonra doktora gidince söyler sana zaten gelişip gelişmediğini takma kafana.. inş. güzel gelişmiştir

canim merhaba,bende ilk defa bu ay klomen kullandim kullanirken ilk iki gun resmen buyudugunu hissettim ve mide bulantisi yasadim sonraki gunler gecti derken 13.14. ve 15.gun cok cok agrim oldu benimde aklima kistmi olusuyor acaba dedim ama okuduguma gore catlarkende agri oluyormus ben yattim hatta ki dr`muz bize korunmamizi onerdi ama 14.gunu korunmadik bakalim nolcak..pek umudum yok aslinda cok kafama taktim cunku, hepimiz icin hayirlisi olsun ve o guzel haberlerimizi alalim insallah en kisa surede...

iyiyim tatlım teşekkür ederim yeni geldim eve hemen size koştum kaç gündür girememiştim .... canım onlar kendiliğindeen çatlamıştır kesin ;) inşaallah hadi bakalım ben de bekliyorum 2 günüm kaldııı :))...

canim merhaba evet 2 gunun kaldi hayirlisi olsun ve insallah guzel haberlerini verirsin bize,bende artik giremeden yapamiyorum bu siteye,insallah catlamistir ve 14.gunu yakalamisizdir ama cokda umudum yok aslinda cok kafama taktim nasil olcak diye dr saolsun korkuttu bizi,,hepimiz icin hayirlisi olsun ve guzel haberlerimizi alalim en kisa surede..:))

canım 15 gün önce kist ağrısı çeken bi yakınımız vardı meğer hem kist varmış yumurta hızlı çalışıyormuş o olunca hamile kalmış haberi yok o da çok ağrı çekmişti inş. seninki de öyle bir ağrıdır :)

ne güzel öyle habersi hamile kalıvermek,inşalla güzelim ya inşallah keşke kalabilsem,kalabilsek...klomen işe yarasa ve hamileyizzz desek.....

hayırlısı olsun cnm dicek başka söz yok zaten
bende adetimi bekliyorum ama bazen gecikme olabiliyo adetimde

canim merhaba,vardir bundada bir hayir demekten baska elimizden malesef bisi gelmiyor bende heray oldugum zaman bunu soyluyorum kendime bir sure sonra insanin gercekten sinirleri bozuluyor,bendede 4 yumurta olusmus 4 bebek olur diye dr`um korunmamizi soyledi arastirdim ama dordunun tutma ihtimali cok dusuk oldugu icin biraktik korunmyi 3 gundur yumurtaliklarimda degisik bir agri var bilemiyorum bugun 15.gunum bakalim hayirlisi olsun hakkimizda..

canım ya üzüldüm wallahi..kısmet dıyelım.benimde durumum bir hafta içinde belli olacak.

üzme kendini.

canım üzülme yaa ben de bekliyorum az kaldı ama ben de sendenim bu ay gibime geliyo

Kızlar çok teşekkür ederim...ne güzel burda destek oluyoruz birbirimize:) malesef etrafımdaki arkadaşlarımla artık konuşmak istemiyorum.sanki artık sıkılıyolar gibi geliyo bana.bazıları datakmış doktorunu değiştir diyor.ben gayet memnunum doktorumdan.izlediği tedavi yöntemi de normal bir yöntem yani...
Neyse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.isteyen herkese de nasip etsin rabbim :54:

KIZLARR ben adet oldum gece tahmin ettiğim gibi..:( doktorumu aradım o da ben bir ay daha klomen öneririm dedi ama yine de iğne mi klomen mi tercihiniz size bırakıyorum dedi ...ben de dedim ki rahim filmi çekelim benim kafama takıldı dedim o da çok iii olur dedi..YALNIZ bir sorum ve sorunum var kızlar meğer rahim filmini özel sigorta bizimki karşılamıyormuş....fiyatını sordum anestezili 1.250 anestesisiz 650 dedi :( off ya ben de eşimle konuşacağım .. kızlar sizinki nasıldı bir de sgk da mı karşılamıyor bunu ızlar acil cevap bekliyorum sizden.......

kızlar bir de şayet film çekilirse bu ay sadece filmmiş öbür aya klomene ya da iğneye tekrar başlarız dedi niye bir ay daha bekliyo ki sanki filme zarar mı veriyor acaba ...o sorun değil temiz çıksın da ....film çekmesen de bilmeden belki boşa kürek çekmiş olurum diye istedim...ama çok pahalıymış ya yani bizim bütçemiz için :(

Kızlar çok teşekkür ederim...ne güzel burda destek oluyoruz birbirimize:) malesef etrafımdaki arkadaşlarımla artık konuşmak istemiyorum.sanki artık sıkılıyolar gibi geliyo bana.bazıları datakmış doktorunu değiştir diyor.ben gayet memnunum doktorumdan.izlediği tedavi yöntemi de normal bir yöntem yani...
Neyse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.isteyen herkese de nasip etsin rabbim :54:

aynen cnm bende sinir oluyorum yok neymiş efendim due et hayırlısını iste drunu değişitr şöle böle şunu bunu yap diyenler çok
ama tabi zamanı vardır ALLAH bilir sabret diyenlerde var
herkes tabiki önce hayırlı sağlıklı evlat ister ben demiyorumki hayırsız olsun nasıl olursa olsun die
herkese ve kendime yaptığım dualarımı zaten ALLAH biliyo
bilmiş ve boş konuşanlara inat hamiş kalmak istiyorum ama sabır ALLAH büyük :)
zaten yumurtalarım çalışsaydı testlerim düzenli çıksaydı bu kadar dr a gitmezdim akışına ALLAHA bırakırdım
ben tıbben sorunları gideriyim elimden geleni yapıyım gerisi TAKTİRİ İLAHİ zaten

KIZLARR ben adet oldum gece tahmin ettiğim gibi..:( doktorumu aradım o da ben bir ay daha klomen öneririm dedi ama yine de iğne mi klomen mi tercihiniz size bırakıyorum dedi ...ben de dedim ki rahim filmi çekelim benim kafama takıldı dedim o da çok iii olur dedi..YALNIZ bir sorum ve sorunum var kızlar meğer rahim filmini özel sigorta bizimki karşılamıyormuş....fiyatını sordum anestezili 1.250 anestesisiz 650 dedi :( off ya ben de eşimle konuşacağım .. kızlar sizinki nasıldı bir de sgk da mı karşılamıyor bunu ızlar acil cevap bekliyorum sizden.......

cnm hakkında hayırlısı üzüldüm ama kısmet inş. önümüdeki aylarda olucak
rahim filmi o ne fiyatmış öle ya çok çok pahalı
ben sigorta hastanesinde yaptırcaktım illet biyer dr namına bişey yok randevu zaten ayrı sorun kimbilir ne zamana vercekler
sen bu adetin bitiminden sonraki 5gün içinde yaptırman gerek cnm o yüzden sigorta sana hemen zaman vermez
ben özelde yaptırdım 2 ay önce ist. batıbahat hastanesinde 250 tl anestesisiz
fındıkzadede varmış biyer nettede çok görüyorum ağrısız die oranın fiyatıda 350-450 arasıymış sanırım duyumlarıma göre
başka özel hastanelerde araştırdım ataköy mesela 300 dedi
250-450 arası değişiyo yani fiyatlar hastanesine göre bide anesteli istemene göre

kızlar bir de şayet film çekilirse bu ay sadece filmmiş öbür aya klomene ya da iğneye tekrar başlarız dedi niye bir ay daha bekliyo ki sanki filme zarar mı veriyor acaba ...o sorun değil temiz çıksın da ....film çekmesen de bilmeden belki boşa kürek çekmiş olurum diye istedim...ama çok pahalıymış ya yani bizim bütçemiz için :(
evt cnm malesef öle rahim filmi çekilen ayda tedavi olmuyo
önceki sayfalarda yazmıştım
bende o yüzden klomene 1ay geç başladım rahim filmi için geçti 1ayım
bazı drlar yumurtlatma tedavisinde istemiyolar rahim filmi bazıları istiyo
benim drda gerek yok demişti ama ben ısrarla yaptırdım ve klomen tedavisine öle başladım

cnm hakkında hayırlısı üzüldüm ama kısmet inş. önümüdeki aylarda olucak
rahim filmi o ne fiyatmış öle ya çok çok pahalı
ben sigorta hastanesinde yaptırcaktım illet biyer dr namına bişey yok randevu zaten ayrı sorun kimbilir ne zamana vercekler
sen bu adetin bitiminden sonraki 5gün içinde yaptırman gerek cnm o yüzden sigorta sana hemen zaman vermez
ben özelde yaptırdım 2 ay önce ist. batıbahat hastanesinde 250 tl anestesisiz
fındıkzadede varmış biyer nettede çok görüyorum ağrısız die oranın fiyatıda 350-450 arasıymış sanırım duyumlarıma göre
başka özel hastanelerde araştırdım ataköy mesela 300 dedi
250-450 arası değişiyo yani fiyatlar hastanesine göre bide anesteli istemene göre

cnm yanlış anlama önümüzdeki aylarda olcak derken hepimiz adına konuştum
önümüzdeki ay ve önümüzdeki aylarda birbirimizden alcaz hayırlı haberleri inş.

cnm yanlış anlama önümüzdeki aylarda olcak derken hepimiz adına konuştum
önümüzdeki ay ve önümüzdeki aylarda birbirimizden alcaz hayırlı haberleri inş.

yok canım ya yanlış anlamadım.. ben Ankara da ikamet ediyorum canım çok sağol bilgilendirdiğin için..ben biraz araştırayım en iyisi...kızlardan Ankara da oturup da yaptıran var mı cevap yazarlarsa çok müteşekkir kalırım

Back