• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

ben test yaptım ama negatif :50:
bat 26 daha hala gelen giden yok :43:
Selam canim bende az cok klomen falan kullandim yumurta takibi oldu bakalim beklemedeyim ama cok sukur benim cocugum var alah herkese nasip etsin insallah

canim bir onceki mesajinda hicyumurtanin olmadigini yazmisin ayni durumlari bende yasadim yumurtlama olmadigi zaman adet olamiyorsun bu durumda doktorunun sana adetin 15. Gunu progestan turu ilac vermesi lazimdi sen 4,5 gun daha bekle sonuc negatif olursa dokturuna git adet sokturucu versin canim ben artik alistim hic yumurta yoksa hocam adet olmam ozaman diyorum hemen gulup progestani yaziyor insallah hepinizin gonlune gore olur kizlar rabbim en hayirlisindan versin insallah

naptın cnm aşılaman yapıldımı?

Merhaba canım;
Dün aşılama yapıldı sımdı beklemedeyım.Aşılama sonrasında vajinadan alınması gereken progesteron verdı sanırım gebelık gerceklesırse tutunabılmesı ve dusuk tehdıdı ıcın.
Şu noktadan sonra beklemedeyım cok fazla dusunmemeye calısıyorum yoksa vakıt gececek gıbı değil.umarım tutmustur:)

kızlar bilgilerinize ihtiyacım var
benim çatlatma iğnesi ve ilişkilerden sonraki 3,bekleme günüm
adetimede 12-13 gün var
her adet olcağım ay 12-14 gün öncesi sivilcem çıkardı
bu sabah gene çıkmış :(
acaba her ay adette sivilcesi çıkıp
hamile kaldığı ayda çıkanlar varmıdır???

bu güzel bi haber cnm çok sevindim :)
inş. RABBİM yazdıysa daha güzel haberinide alırız
büyük ihtimal cuma 17-18mm olur bence
benimde yumurtalara çatlatma iğnesi verdiğinde biri 22 biri 24mm di şimdi 24mm olan aklıma takılıyo çok büyük değilmi acaba ya ??
veririm cnm haberi bakalım hayırlısı ALLAHTAN

Allah razı olsun canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin bide sivilceleri felan takma adet belirtileri yaşayıp gebe kalanlar var kendini şartlandırma beynini rahat bırak olur mu yumurta boyutun güzel en azından benim doktorun istediği mm onlar,istiyorsan ikizlerin olsun inşallah :)

ayyy cnm senin adına heycan yaptım akıntı rahme tutunurken olabiliyomuş bazı kadınlarda
kasık ağrınında olması güzel ama ümitlenmeni istemem inş. RABBİM güldürür yüzünü
ben bugün 1, gündeyim bekleme süresinde daha 14 günüm var nasıl geçicek bilmiyorum
benim adetten 1 hafta 10gün önce 1-2 sivilcem çıkardı yüzümde
şimdide 2tane çıkıcak gibi sanki çok korkuyorum :(
sendede oluyomuydu sivilce olayı???
eğer her ay oluyosa bu ayda oldumu sivilce peki??

amin canım sağol hayırlısı bakalım artık akıntım hala devam ediyor.karnımda ara ara adet sancısı oluyor.dediğin gibi bende de sivilce çıkardı.geçen gün 1 tane çıktı ama çok büyümeden kayboldu.tabi ben onu görünce üzüldüm.bakalım ama yine de kısmet.senin daha zamanın var çok fazla kafaya takmamaya çalış.ben düne kadar hiç düşünmedim ama şimdi adet tarihim geldi çattı haliyle biraz stres yaptım olucak mıyım olmicak mıyım:)

amin canım sağol hayırlısı bakalım artık akıntım hala devam ediyor.karnımda ara ara adet sancısı oluyor.dediğin gibi bende de sivilce çıkardı.geçen gün 1 tane çıktı ama çok büyümeden kayboldu.tabi ben onu görünce üzüldüm.bakalım ama yine de kısmet.senin daha zamanın var çok fazla kafaya takmamaya çalış.ben düne kadar hiç düşünmedim ama şimdi adet tarihim geldi çattı haliyle biraz stres yaptım olucak mıyım olmicak mıyım:)

canım gidip test alsana beklemek zor,inşallah beklemenin sonucu çift çizgi olur :49:

canım gidip test alsana beklemek zor,inşallah beklemenin sonucu çift çizgi olur :49:

ya canım aldım da yapmaya korkuyorum.yine o tek çizgiyi görmek can sıkıcı.1-2 gün daha bekleyip hafta sonu yapmayı planlıyorum.geçen sefer yaptığım testlerin haddi hesabı yok çünkü :50:

ya canım aldım da yapmaya korkuyorum.yine o tek çizgiyi görmek can sıkıcı.1-2 gün daha bekleyip hafta sonu yapmayı planlıyorum.geçen sefer yaptığım testlerin haddi hesabı yok çünkü :50:

tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çok yaptım hep tek çizgi çıkmıştı o yüzden ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap inşallah sabrın sonu selamet olur :49:

Allah razı olsun canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin bide sivilceleri felan takma adet belirtileri yaşayıp gebe kalanlar var kendini şartlandırma beynini rahat bırak olur mu yumurta boyutun güzel en azından benim doktorun istediği mm onlar,istiyorsan ikizlerin olsun inşallah :)

aslında çok isterim cnm ama hayırlısı olsun teki bile bana dünyaları verir
sen 87 limisin cnm?
kaç seneleik evlisin ve ilk bebek isteğinmi başka çocuğun varmı

bende hep diyorum 10gün sonra kan testi yapcam ama sonra cesaret edemiyorum kafam okadar karışıkki :S
sen 86lımısın cnm kaç yıllık evlisin başka çocuk varmı?

aslında çok isterim cnm ama hayırlısı olsun teki bile bana dünyaları verir
sen 87 limisin cnm?
kaç seneleik evlisin ve ilk bebek isteğinmi başka çocuğun varmı

valla yumurtalar çifter çifter olunca ikizde olabiliyormuş :) evet 87 doğumluyum kağıt üzerinde 2,5 yıllık evli ama ilişkiye girebileli 1 sene doldu ben vajinismus belası ile uğraşmıştım,çocugumuz yok sen kaç yıllık evlisin yaşın kaç inşallah yakın zamanda anne oluyorum diye yazarsın :16:

bende hep diyorum 10gün sonra kan testi yapcam ama sonra cesaret edemiyorum kafam okadar karışıkki :S
sen 86lımısın cnm kaç yıllık evlisin başka çocuk varmı?

aynen ben önceki adet gecikmelerimde hep heveslendim.zaten varsa bile hemen çıkıcağını sanmıyorum.o yüzden beklemeyi düşünüyorum bakalım ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum:)

evet canım 86 lıyım.2,5 senelik evliyim yaklaşık olarak.ocak ayından beri istiyoruz.bir kez kimyasal gebelik yaşadım mayısda.sen kaçlısın kaç yıllık evlisin canım?

valla yumurtalar çifter çifter olunca ikizde olabiliyormuş :) evet 87 doğumluyum kağıt üzerinde 2,5 yıllık evli ama ilişkiye girebileli 1 sene doldu ben vajinismus belası ile uğraşmıştım,çocugumuz yok sen kaç yıllık evlisin yaşın kaç inşallah yakın zamanda anne oluyorum diye yazarsın :16:

ah cnm sorma enfeksiyonu :S
evliliğimin ilk ayları çok zorlandım mantar belasından ama ilişkide o yüzden acıdığını düşünemedim :D:D
bende 13 aylık evliyim 6aydır istiyoruz bebek 84lüyüm 28 yaşım
kader arkadaşlarıma hayırlı tez zamanlı bebişler diliyorum :))))))))))))))

aynen ben önceki adet gecikmelerimde hep heveslendim.zaten varsa bile hemen çıkıcağını sanmıyorum.o yüzden beklemeyi düşünüyorum bakalım ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum:)

evet canım 86 lıyım.2,5 senelik evliyim yaklaşık olarak.ocak ayından beri istiyoruz.bir kez kimyasal gebelik yaşadım mayısda.sen kaçlısın kaç yıllık evlisin canım?

anladım cnm daha zor bi süreç geçirmişsin
inş. RABBİM ödülünü verir hayırlısıyla
bende 13 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz 28 yaşım
reyyana dediğim gibi
kader arkadaşlarıma hayırlı tez zamanda bebişler diliyorum vede kendime :))))))))

canım inşaallah tutar ben de o çalışma günlerimizin sonuncusuna geldil cumartesi vurulmuştum iğneyi benim sağda bir tane yumurtam vardı sağlıklı bakalım umutlanmadan beklemeye çalışıyorum ama yakın çevremde 3 tane hamilelik haberi geldi kimsenin nasibinde gözüm yok ama ben de istiyorum artıkk :)

cnm naptın sesin çıkmıyo kaçıncı bekleme günündesin??

canım inşaallah tutar ben de o çalışma günlerimizin sonuncusuna geldil cumartesi vurulmuştum iğneyi benim sağda bir tane yumurtam vardı sağlıklı bakalım umutlanmadan beklemeye çalışıyorum ama yakın çevremde 3 tane hamilelik haberi geldi kimsenin nasibinde gözüm yok ama ben de istiyorum artıkk :)

cnm naptın sesin çıkmıyo beklemedesin sanırım kaçıncı günün bugün?

canım ya yazıyı okuyunca bende cevap vermek ıstedım bende evlılıgımız basında bı sure vajinismus belası ıle ugrasmıstım bunun ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum.ınsallah onu atlattıgımız gıbı bununda atlatır bebişlerimizi kucagımıza alırız bıran once.

cnm naptın sesin çıkmıyo kaçıncı bekleme günündesin??

canım pek giremedim nete ... adetim 5 in de olacak galiba belirtilerden ayrıca dün akşam gebelik testi yaptım dayanamadım ama sonuç:negatifff iğneden sonra 12. gün sanırım bebiş olsa çıkardı diye düşünüyorm dün canım çok skıldı ağladım ağladım doktorun verdiği progestanı da attım çöpe....bilmiyorum ne getirir durumlar ama moralim çok bozukkkk :((( senden ne haber cnm inş. güzel haberlerini alırım :)

Back