• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

kızlar selamlar nasılsınız?
ben beklemedeyim...yarın adet günüm.karnım ağrıyo ama fazla akıntım var.son 10 gündür akıntım çok.kasık ağrım da oluyo ara ara.ama heveslenmek istemiyorum.sizde de adete yakın klomen kullanmanızdan dolayı akıntı oldu mu.benim normalde bu kadar fazla olmazdı.

cevap bekliyorum klomen kullanan anne adayları :54:

cnm merhaba inşaallah güzel haberleri sen verirsin benim çatlatmadan sonra 12. günüm yani adetime 5-6 gün var dün dayanamadım test yaptım ve :(negatif...bilmiyorum ama adet belirtilerimin hepsi gerçekleşti sivilce akıntı ve göğüs ağrısı moralim çok bozuk bıktım tek görmekten sanırım benim kanallar kapalı :(

Merhaba canım;
Dün aşılama yapıldı sımdı beklemedeyım.Aşılama sonrasında vajinadan alınması gereken progesteron verdı sanırım gebelık gerceklesırse tutunabılmesı ve dusuk tehdıdı ıcın.
Şu noktadan sonra beklemedeyım cok fazla dusunmemeye calısıyorum yoksa vakıt gececek gıbı değil.umarım tutmustur:)

canım benim inşaallah mutlu haberlerini verirsin sen tedavinin kaçıncı ayındaydın benim 2. ay ve bu ay da olmadı o yüzden soruyorum .... e peki şimdi yine bekleyeceksin değil mi adet gününü ayy inşaallah tutar

Merhaba canım;
Dün aşılama yapıldı sımdı beklemedeyım.Aşılama sonrasında vajinadan alınması gereken progesteron verdı sanırım gebelık gerceklesırse tutunabılmesı ve dusuk tehdıdı ıcın.
Şu noktadan sonra beklemedeyım cok fazla dusunmemeye calısıyorum yoksa vakıt gececek gıbı değil.umarım tutmustur:)

canım benim inşaallah mutlu haberlerini verirsin sen tedavinin kaçıncı ayındaydın benim 2. ay ve bu ay da olmadı o yüzden soruyorum .... e peki şimdi yine bekleyeceksin değil mi adet gününü ayy inşaallah tutar

Merhaba canım;

cnm inşaallah tutar ... bu kaçıncı ayındı benim 2. ay tedavide sanırım olumsuz yine o yüzden sordum tatlım... e şimdi yine adet gününü bekleyeceksin ayy inş. :)

Merhaba arkadaşlar bende klomen kullanıyodum ilk 1 ay kullandım günde 1 tane vermişti doktorum, sonra yumurtalıklarımda hiç gelişmeme olmamış. Bu ayda 2 tane içmemi öncerdi. Adetimin 3 günü başlıcam. Ama adet olmadım daha belki bi umut hamile olabilirim :18: Umutlanmakta istemiyorum ama hayırlısı bakalım.
Bende durumlar böyle yaa sizde ?

cnm inş. hamilesindir ben geçen ay iğne +klomen tedavisi oldum ve adetim 4 gün gecikmişti dilerim sen hayal kırıklığına uğramazsın bence test yaptırmalısın

canım pek giremedim nete ... adetim 5 in de olacak galiba belirtilerden ayrıca dün akşam gebelik testi yaptım dayanamadım ama sonuç:negatifff iğneden sonra 12. gün sanırım bebiş olsa çıkardı diye düşünüyorm dün canım çok skıldı ağladım ağladım doktorun verdiği progestanı da attım çöpe....bilmiyorum ne getirir durumlar ama moralim çok bozukkkk :((( senden ne haber cnm inş. güzel haberlerini alırım :)

cnm ya yaptığın test kansa doğrudur gebelik yoktur :(
ama eczanelerdeki testlerden yaptıysan geç döllenme olduysa göstermez tatlım
ağla içine atma bende sulugözüm seni çok iyi anlıyorum ama bu bizim sınavımız inş. hepimiz bigün alcaz o mutlu haberi
hepimizin bigünü var demekki ALLAH katında
zor süreç ama güçlü olmak umutlu olmak zorundyz
kendini lütfen üzme daha adetini bile görmemişsin herşeye hazırlıklı olcaz
unutmayalımki her geçen gün bebişlerimize biraz daha yaklaşıyoruz inş.
bizim yolumuz dikenli taşlı v.s. en büyük desteğimiz RABBİMİZ olsun inş.
sabır meyvanı inş. en tez zamanda alırsın alırız cnm üzme tatlı canını

sağ ol canım benim o süreci yaşamayan bilemez zaten insanlar 1,5 sene oldu sorun kimde felanın kızı doğurdu sende tık yok vs demelerinden usanmıştım bilmiyorlar ki karı koca olmadığımızı Allah tekrardan yaşatmasın sana da geçmiş olsun inşallah dediğin gibi bu süreci aştığımız gibi bebek tedavisini aşarız ve hamiş kalırız .

canım ya yazıyı okuyunca bende cevap vermek ıstedım bende evlılıgımız basında bı sure vajinismus belası ıle ugrasmıstım bunun ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum.ınsallah onu atlattıgımız gıbı bununda atlatır bebişlerimizi kucagımıza alırız bıran once.

merhaba üzülme demek kolay biliyorum ama güçlü ol sabrın sonu inşallah selamet olacak belki test yanlıştır bide tedaviyi aksatma doktor ilaç verdiyse bildiği vardır ve kullan moral çok önemli moralini yüksek tut.

canım pek giremedim nete ... adetim 5 in de olacak galiba belirtilerden ayrıca dün akşam gebelik testi yaptım dayanamadım ama sonuç:negatifff iğneden sonra 12. gün sanırım bebiş olsa çıkardı diye düşünüyorm dün canım çok skıldı ağladım ağladım doktorun verdiği progestanı da attım çöpe....bilmiyorum ne getirir durumlar ama moralim çok bozukkkk :((( senden ne haber cnm inş. güzel haberlerini alırım :)

ağla içine atma bende sulugözüm seni çok iyi anlıyorum ama bu bizim sınavımız inş. hepimiz bigün alcaz o mutlu haberi

bu arada bendede adet belirtileri başladı cnm sivilce çıktı yüzümde bende üzgünüm aslında
ama beklememin 3.günü bugün bilmiyorum hayırlısı hepimize inş.

yanlışlıkla kendime cvp vermişim tam bilmiyorum kullanmayı kızlar pardon :)
mysnowgrain sana yazmıştım aslında cnm sivilcem çıktı üzgünüm die

bu 3.ayım canım ama sanırım olmadı ıcımden oyle gelıyooo:(((

canim merhaba umutlarini yitirme ama hem cok erken yapmissin gebelik testini her birimiz her ay guzel haberleri almak icin bekliyoruz, hele bu ay hamile kalma olasiligim okadar yuksek ama doktorum izin vermiyor benimde cok moralim bozuk...

reyyan cım ben yeni üye olduğum için 100 ve üzeri yorum yaparsam msj gönderebiliyomuşum
uzun uzun yazmıştım ama gönderemedim sana :S
bende yıllardır adet düzensizliği polikistik over var cnm (gerçi adetim son aylarda kendiliğişnden düzeldi gibi ama yumurtlama yok yinede)
dr geçen ay ilaçsız takip etti yumurtlama zamanımda baktı yumurta hiç yoktu büyüyen ve çatlayan
ve kistler vardı yumurtalıklarımda önümüzdeki ay ilaç vercem dedi
1yıl beklemek gerek diyolar ama sorun varsa zaman kaybetmenin anlamı yok diyolar cnm

reyyan cım ben yeni üye olduğum için 100 ve üzeri yorum yaparsam msj gönderebiliyomuşum
uzun uzun yazmıştım ama gönderemedim sana :S
bende yıllardır adet düzensizliği polikistik over var cnm (gerçi adetim son aylarda kendiliğişnden düzeldi gibi ama yumurtlama yok yinede)
dr geçen ay ilaçsız takip etti yumurtlama zamanımda baktı yumurta hiç yoktu büyüyen ve çatlayan
ve kistler vardı yumurtalıklarımda önümüzdeki ay ilaç vercem dedi
1yıl beklemek gerek diyolar ama sorun varsa zaman kaybetmenin anlamı yok diyolar cnm

anladım canım 6 ay yazınca bana erken geldi o yüzden yazdım inşallah tedavi işe yarar.bende 1 senemi o yüzden kaybettim doktorlar hep gönderdi senen dolsun dedi sonra rutin kontrole gittiğimde ortaya çıktı.

canım benim öncelikle çook teşekkür ederim...idrarda yaptım testi bu arada yumurtalık kısımlarım üşütme sancısı gibi ağrımaya başladı adet sancısı değil gibi ama dediğin gibi pek umutlu değilim ama 5 aralığı bekliyorum :) olmazsa da doktorumdan rahim filmi isteyeceğim çünkü geçen sene ben idrar enfeksiyonu geçirmiştim ağır üşütmekten belki o zaman zarar görmüş olabilirim diye düşünmeye başladım tatlım sen de beklemedesin biliyorum ama dayan benim gibi hemen idrar testi yapma :)...inşallah RABBİM hepimizin sesini duysun :))

canim merhaba umutlarini yitirme ama hem cok erken yapmissin gebelik testini her birimiz her ay guzel haberleri almak icin bekliyoruz, hele bu ay hamile kalma olasiligim okadar yuksek ama doktorum izin vermiyor benimde cok moralim bozuk...

merhaba tatlım ; dayanamadım işte :) inşaallah dedğiniz gibi ben yanılırım artık 5 aralığı bekliyorum... canım seni de anlıyorum elin kolun bağlandı bu ay ama üzülme sanırım doktorun klomen vermez sana bu ay direkt çatlatma iğnesi verir.. ne zamn adet günün ?

merhaba üzülme demek kolay biliyorum ama güçlü ol sabrın sonu inşallah selamet olacak belki test yanlıştır bide tedaviyi aksatma doktor ilaç verdiyse bildiği vardır ve kullan moral çok önemli moralini yüksek tut.[/QUOTE]

cnm haklısınız ama birden moralim bozuldu inanın ama inaniyorum ki hepimiz buraya hamiş olduğumuzu yazacağız :) vajinusmus konusunda da benim kuzenim de bu sorunu yaşadı ama şimdi evladı var sen de moralini bozma ....sen neler yaptın cnm ?

Back