Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoşgeldin aramıza öncelikle sorununun olmaması çok güzel ve ikinci güzel şey klomene vücudun çok güzel cevap vermiş ben içtim mesela bu ay bir tane oluştu... doktorun riske etmek istememiş sanırım çünkü sorunun da olmadığından 4 yumurtanın tutması halinde gebeliğin çok tehlikeli olur onun için demiştir bir dahaki aya mı gel dedi ... çok kafana takma nasip kısmet benim de büyük bir sorunum yok biz de mayıstan beri deniyoruz...canım inşaallah güzel haberler de alırsın
kızlar daha önce de sormuştum doktorum benden rahim filmi istemedi hiç 2. ayım olduğu için mi bilmiyorum inşaallah bu ay gerek kalmaz doktor ultrasona bakınca falloplar gelişmiş filan demişti yanılmıyorsam ancak filmde belli oluyor değil mi ....kafam ona takıldı çok eğer kanallar tıkalıyssa ne oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar daha önce de sormuştum doktorum benden rahim filmi istemedi hiç 2. ayım olduğu için mi bilmiyorum inşaallah bu ay gerek kalmaz doktor ultrasona bakınca falloplar gelişmiş filan demişti yanılmıyorsam ancak filmde belli oluyor değil mi ....kafam ona takıldı çok eğer kanallar tıkalıyssa ne oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
Kızlarrrr;
Bugun kontrol için gittim.cuma gunu 15mm olan 20 olmus catlatma ıgnesı verdı doktorum aksam 9'da bunu vurdur carsamba gunude asılama olacak dedı.Vurundum bakalım ne olacak.
hosbulduk canim,evet bir dahaki reglimde aramami soyledi ozamanda reglimin 5.gunu bir igneye baslaticakmis oda 5_6 gun suruyormus kendimde vurabilirmisim ama sonradan aklina noel tatili gelince ocak ayina erteledi bilemiyorum sonucta o ignede yumurtalarimin genetigi ile oynancak onun icin esimde bende istemiyoruz,bu ayda bu sansi kacirmak istemiyoruz belkide hepsi tutmaz,tup bebekte bile 3_4 tane embriyo koyuyorlar ve dusme ihtimalini dusunuyorlar bilemiyorum,burdaki dr`larda biraz korkuyor aslinda, 4 tane evet cok tehlikeli bir gebelik olabilir ve tabiki sonrasi :) senin reglin nasil hersey normalmi? insallah bizi cok bekletmezlerde gelirler bir an once dunyalarimiza..:)
drum bendende istememişti cnm ama ben inatla yaptırmıştım şükür tüplerim açıktı
yumurtalarımız çatlıyor ya aslında o yumurtalar su dolu keseciğin içindeler kese yırtılıyo yumurtayı serbest bırakıyo ve yumurta sağdaysa sağdaki tüpe giriyo
soldaysa yumurta soldaki tüpe giriyo ve spermi bekliyo orda 12-24 saat süresi varmış her bayana göre değişirmiş
yada eşinle ilişki yapmışsındır belki spermlerde tüplerin içinde bekliyomuş yumurta kesesi çatladığında yumurta serbst kalınca tüpe gidiyo ve orda canlı sperm varsa dölleniyomuş
yani tüpler çok önemli aslında eğer 2side kapalıysa aşılama bile yapmıyolar direk tüp bebek
ama biri açık biri kapalıysa azda olsa şans oluyo
rahim flminide her istediğin zamanda çektiremiyosun
adet olman gerek ve adetten sonraki 5gün içinde çektirmen gerek
ben o yüzden 1 adet dönemimi rahim filmi için bekledim sonraki adetimde klomen tedavisine ilk kez başladım
sen çektirmek istiyosam rahim filmi ara vermen gerek tedavine
ben tedaviye başlamadan önce çektirmiştim
o zaman dualarım seninle inşallah hayırlı sonuçlar alırsın aşılaman kolay geçer bol şans.
Inşallah o 4 taneden biri yada istiyorsan ikisi sana tutunur bencede fırsatı değerlendirin hatta ovuylasyon kiti kullanarak tam çatlama günü yakalamya çalışın bol şans.
Gamzelim maşallah ne kadar ayrıntılı bilgi vermişsin :) ne güzel tüplerinde açıkmış inşallah o büyüyen yumurtalar doğru yere ulaşır ve hamileyim diye yazarsın kızlar bana da dua edin.
reyancım çok tşkler cnm senin yumurtalar ne oldu büyüdülermi
bende cmt iğnemi vuruldum pazar pzt salı çalıştık eşimle
artık 15gün sonra ya adet olcam yada test yapcam
teste hiç cesaretim yok bilmiyorum nasıl geçicek bu süreç
seni başka klomen topiklerindede gördüm cnm yorumlarını felan
umarım rabbim gönlüne göre versin haberdar et bizi
canım az önce geldim tembel yumurta 14 mm doktor cuma tekrar gel dedi bakalım ne olacak yoruldum ya gidip gelmekten şeker ilacı da eklenecekmiş gelecek ay bakalım,inşallah çift çizgi görürsün 15 gün sonra kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen ve haber ver bize olur mu.
canım az önce geldim tembel yumurta 14 mm doktor cuma tekrar gel dedi bakalım ne olacak yoruldum ya gidip gelmekten şeker ilacı da eklenecekmiş gelecek ay bakalım,inşallah çift çizgi görürsün 15 gün sonra kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen ve haber ver bize olur mu.
ben de bu ay kullanmaya başladım klomeni. bana yarım doz verdi doktorum, haftaya salı kontrole gideceğim...
kkdaki bütün klomen topiklerini okumaya çalışıyorum, kimi doktor 20mm civarında çatlatıyor kimi doktor 24-26mm civarında. insan düşünüyor acaba hangisi doğru diye. acaba bunun bir doğrusu var mı o da ayrı konu tabii...
naptın cnm aşılaman yapıldımı?Kızlarrrr;
Bugun kontrol için gittim.cuma gunu 15mm olan 20 olmus catlatma ıgnesı verdı doktorum aksam 9'da bunu vurdur carsamba gunude asılama olacak dedı.Vurundum bakalım ne olacak.
Merhaba arkadaşlar bende klomen kullanıyodum ilk 1 ay kullandım günde 1 tane vermişti doktorum, sonra yumurtalıklarımda hiç gelişmeme olmamış. Bu ayda 2 tane içmemi öncerdi. Adetimin 3 günü başlıcam. Ama adet olmadım daha belki bi umut hamile olabilirim :18: Umutlanmakta istemiyorum ama hayırlısı bakalım.
Bende durumlar böyle yaa sizde ?
mrb bizdeki durumlar bu konunun önceki sayfalarında yazıyo cnm :)
ama kendimden özetle bahsediyim geçen cmt çatlatma iğnemi vuruldum
pazar pzt ve salı yani dün eşimle birlikte olduk
şuan en zor aşamada yani bekleme sürecindeym 2 hafta :S
sende umarım hamişsindirde klomene gerek kalmaz inş.
belki drunun verdiği az dozdaki klomen çok geç etkisini gösterdi büyüdü ve çatladı yumurtan o günler eşinle olduysan süpriz bi gebelik olma şansı var tabi
ama yinede ümit vermek istemiyorum hepimiz zor süreçteyiz iyiyi ve kötüyü düşünmek zorundayız
haberdar et bizi :)
az önce takip ettiğim başka bi topikteki arkadaş sabah kan verdi sonuçları az önce aldı ve hamileee,an ve an takip etttik onu :))
Sonuç harika tabii.
Rabbim bizede yaşatsın o duyguyu inşallah. Dediğin gibi en zor aşama şu beklemek, beklemekle beraber gelen stres ahhh
canım hoşgeldin aramıza...burda zaten biri hamile kaldı mı herkes seviniyo ne kadar güzel:)umarım senden de güzel haberler alırız burda:)
kızlar selamlar nasılsınız?
ben beklemedeyim...yarın adet günüm.karnım ağrıyo ama fazla akıntım var.son 10 gündür akıntım çok.kasık ağrım da oluyo ara ara.ama heveslenmek istemiyorum.sizde de adete yakın klomen kullanmanızdan dolayı akıntı oldu mu.benim normalde bu kadar fazla olmazdı.
cevap bekliyorum klomen kullanan anne adayları