• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

slm kızlar drdan geldim
sağda 22mm solda 24 mm yumurtalarım vardı
iğne verdi vuruldum yarın akşama çalışmalar başlıyo :D
yalnız kafama takılan bişey var size sormak istediğim
dr iğne olarak ovitrelle verdi göbek yada koldan bahsetmedi
iğneyi yapan kız nerden yapalım dedi
bende dr bişey demedi dedim kol yada göbek farketmiyo göbekten yapıyım ozaman dedi bende ok dedim
sizin iğneler nerden yapıldı ve adı?

canım ne yaptın sesin çıkmıyor...

merhaba canım;dün doktora gittim haftaya tekrar çağırdı ama pek heveslenme dedi sanırım 4 klomen dahi bende işe yaramayacak bende yoruldum akışına bıraktım,doktorum çok inatçı iğne tedavisi istemiyor bakalım çarşamba günü netice ne olacak :( inşallah sizlerden iyi haberler alırım bol bebişli günler kızlar.bana da dua edin lütfen.

slm kızlar drdan geldim
bende dr bişey demedi dedim kol yada göbek farketmiyo göbekten yapıyım ozaman dedi bende ok dedim

canım yumoşlar için sevindim inşaallah iyi haberlerini alırız benim geçen ay ovitrelle göbekten yaptı hemşire ve bana koldan da yaptığını söylemişti. bir hafta önce vurunduğum iğneyi başka bi hemşire koldan yapalım dedi farketmez cnm ikisi de kana karışıyor sonuçta...

merhaba canım;dün doktora gittim haftaya tekrar çağırdı ama pek heveslenme dedi sanırım 4 klomen dahi bende işe yaramayacak bende yoruldum akışına bıraktım,doktorum çok inatçı iğne tedavisi istemiyor bakalım çarşamba günü netice ne olacak :( inşallah sizlerden iyi haberler alırım bol bebişli günler kızlar.bana da dua edin lütfen.

canım sıkma canını ama doktor konusunda ne kadardır gidiyorsun bu doktora..bana değiştirmelisin gibi geliyor ben okuyorum formda ben kullanmadım ama bazıları ilk aydan yumurta oluşturan iğnelerden kullanmaya başlıyorlar bence senin tedavide gerekiyor sen bilirsin cnm ...karar senin sıkma canını sabret...

slm kızlar drdan geldim

canım cok sevındımm senın adına ınsallah guzel haberlerınıde alırız.

Hoş geldin cnm aramıza : ) günde 2 mm büyüyo yumurtalar yani o zamana kadar olgunlaşır iyice başlangıçta sadece klomen mi verdi doktor mesela ben 2. ayımdayım şu an klomen+ovitrelle kullandım bu ay bekliyorum iğneden sonra 6. günüm aşılama hakkında ben de yeteri kadar mutabık değilim konuya ama inşaallah tutar canım...

Evet canım sadece klomen verdı ılk aydan berı bu 3.ayım merakla beklıyorum elımden geldıgınce cok umutlanmamaya calıssamda mumkun olmuyoo:((

canım yumoşlar için sevindim inşaallah iyi haberlerini alırız benim geçen ay ovitrelle göbekten yaptı hemşire ve bana koldan da yaptığını söylemişti. bir hafta önce vurunduğum iğneyi başka bi hemşire koldan yapalım dedi farketmez cnm ikisi de kana karışıyor sonuçta...

tşkler cnm hepimiz içim mutlu hayırlı haberlere inş.

canım sıkma canını ama doktor konusunda ne kadardır gidiyorsun bu doktora..bana değiştirmelisin gibi geliyor ben okuyorum formda ben kullanmadım ama bazıları ilk aydan yumurta oluşturan iğnelerden kullanmaya başlıyorlar bence senin tedavide gerekiyor sen bilirsin cnm ...karar senin sıkma canını sabret...

canım düşündüğün için sağol ama şartlardan dolayı doktoru değiştiremiyorum bulunduğum ilçede uzman bir kadın doğumcu yok bende komşu ilçeye gidiyorum orada sayılı doktor var ve en iyisi benim gittiğim adam artık kendini aşmış durumda 17 sene sonra bile gebe kalan var bakalım sabrın meyvesi tatlı olurmuş nasipte ne var sende bir gelişme var mı?mutlu haber verin kızlar bize de umut olsun.

Merhaba canım benim de aynı işte senin gibi oldu.küçük dedi 10-11 mm falanmış gebelik için bildiğim kadarıyla 18-20 gibi bişey olması gerekiyor.merak ettim seni adet oldun mu?

merhaba canım.evet adet oldum.bu ayda iki tane oluştu büyüklükleri bir tane 19mm digeride 15 mm..çatlama iğnesi yapıldı cuma günü....senin durum nasıl? inşallah adet olmadın.:)

merhaba canım.evet adet oldum.bu ayda iki tane oluştu büyüklükleri bir tane 19mm digeride 15 mm..çatlama iğnesi yapıldı cuma günü....senin durum nasıl? inşallah adet olmadın.:)

merhaba rahim filmi çektirdin mi belki yumoşları o engelliyordur bir daha ki aya inşallah güzel sonucunu yazarsın.

hadi bakalım canım hayırlısı olsun.güzel haberler bekliyoruz inşallah senden.ben beklemedeyim en son 29 ekimde adet olmuştum ama onun öncesinde 3 ay adet olamamıştım söktürücü kullanmıştım.o yüzden yine gecikir mi bilmiyorum.onun öncesinde 30 günde oluyordum.hiç şaşmazdı.bakalım heyecanla bekliyorum ben de.biraz fazlaca akıntım var 10 gündür.kasık ağrılarımda var ama ümitlenmek istemiyorum belki de üşüttüm:54:

hadi bakalım canım hayırlısı olsun.güzel haberler bekliyoruz inşallah senden.ben beklemedeyim en son 29 ekimde adet olmuştum ama onun öncesinde 3 ay adet olamamıştım söktürücü kullanmıştım.o yüzden yine gecikir mi bilmiyorum.onun öncesinde 30 günde oluyordum.hiç şaşmazdı.bakalım heyecanla bekliyorum ben de.biraz fazlaca akıntım var 10 gündür.kasık ağrılarımda var ama ümitlenmek istemiyorum belki de üşüttüm:54:

sagol canım ya:) hadi bakalım inşallah sen bu ay başarılı olursun..bende bakalım iğne işe yararsa tutar..olmasa umudumuz gelecek ay:) iye haberlerini beklıyorum canım.

merhaba kızlar bişi sorucam bende klomen ve iğne kullandım bugün adetinin başından 24. günü iğneyi 13. günü vurdum kendime göbekten iğneden sonra bugün 12. gün ben ne zaman kan vereyim ne zaman belli olur. iğnenin etkisi geçmişmidir. çokta merak ediyorum :)

Kizlar iyiaksamlar ben araniza yeni katildim bana yardimci olurmusunuz,Once biraz bahsedeyim durumumdan 5 yillik evliyiz ve 2 yildir bebegimiz olsun istiyoruz ciddi anlamda 1 yildirda doktora gidiyoruz tum tahlillerimiz yapildi hersey normal benim reglim gunu bile sasmazdi gerci 3_4 aydir degisti ama yinede 30 gunu gecmiyor,doktorum mayis ayinda klomene baslamami soyledi hamilelik sansimi yukseltmek icin,ben kullanmayi hic istemedim cunku herseyim normal hormondan baska bisey degil diyordum hamileligi bekliyorum her ay olmayinca ilaca baslamaya karar verdim adetimin 3.gunu basladim gunde 2 tane ve 5 gun ictim,dr`um 11.gun yani bugun icin randevu verdi gittik ve 4 tane yumurta olusmus ve buyuk doktorumuz cok dikkatli olun ve hamile kalmaman gerekli 4 tane yumurta 4 tane cocuk dedi ve biz sok olduk doktorumuz korunmamizi istedi bu ne bicim is ya kafam cok karisik...(kizlar fransada yasadigim icin klavyem ^A^ oyuzden kusura bakmayin)

canım düşündüğün için sağol ama şartlardan dolayı doktoru değiştiremiyorum bulunduğum ilçede uzman bir kadın doğumcu yok bende komşu ilçeye gidiyorum orada sayılı doktor var ve en iyisi benim gittiğim adam artık kendini aşmış durumda 17 sene sonra bile gebe kalan var bakalım sabrın meyvesi tatlı olurmuş nasipte ne var sende bir gelişme var mı?mutlu haber verin kızlar bize de umut olsun.

anladım canım hayırlısı sıkma canını biraz daha devam et bakalım.BEN de işte iğne olalı 9. günü bugün bakalım bekliyorum inşaallah hepimiz inşaallah inanın ki aklıma hep siz geliyorsunuz birbirimizden güç alalım buraya belki yarın belki bir ay sonra belki daha sonra Allah ne zaman nasip ederse birbirimize yazmayınasib etsin ben inanıyorum ki bir gün doğum günlerimizi de sayacağız bi gün :))))...

Kizlar iyiaksamlar ben araniza yeni katildim bana yardimci olurmusunuz,Once biraz bahsedeyim durumumdan 5 yillik evliyiz ve 2 yildir bebegimiz olsun istiyoruz ciddi anlamda 1 yildirda doktora gidiyoruz tum tahlillerimiz yapildi hersey normal benim reglim gunu bile sasmazdi gerci 3_4 aydir degisti ama yinede 30 gunu gecmiyor,doktorum mayis ayinda klomene baslamami soyledi hamilelik sansimi yukseltmek icin,ben kullanmayi hic istemedim cunku herseyim normal hormondan baska bisey degil diyordum hamileligi bekliyorum her ay olmayinca ilaca baslamaya karar verdim adetimin 3.gunu basladim gunde 2 tane ve 5 gun ictim,dr`um 11.gun yani bugun icin randevu verdi gittik ve 4 tane yumurta olusmus ve buyuk doktorumuz cok dikkatli olun ve hamile kalmaman gerekli 4 tane yumurta 4 tane cocuk dedi ve biz sok olduk doktorumuz korunmamizi istedi bu ne bicim is ya kafam cok karisik...(kizlar fransada yasadigim icin klavyem ^A^ oyuzden kusura bakmayin)

canım hoşgeldin aramıza öncelikle sorununun olmaması çok güzel ve ikinci güzel şey klomene vücudun çok güzel cevap vermiş ben içtim mesela bu ay bir tane oluştu... doktorun riske etmek istememiş sanırım çünkü sorunun da olmadığından 4 yumurtanın tutması halinde gebeliğin çok tehlikeli olur onun için demiştir bir dahaki aya mı gel dedi ... çok kafana takma nasip kısmet benim de büyük bir sorunum yok biz de mayıstan beri deniyoruz...canım inşaallah güzel haberler de alırsın

merhaba kızlar bişi sorucam bende klomen ve iğne kullandım bugün adetinin başından 24. günü iğneyi 13. günü vurdum kendime göbekten iğneden sonra bugün 12. gün ben ne zaman kan vereyim ne zaman belli olur. iğnenin etkisi geçmişmidir. çokta merak ediyorum :)[

cnm bildiğim kadarıyla adetinin geçmesinden yaklaşık 7 gün sonra belli oluyor sabret canım benim de adetimin 23. günü bekliyorum ilk deneme mi senin ?

merhaba rahim filmi çektirdin mi belki yumoşları o engelliyordur bir daha ki aya inşallah güzel sonucunu yazarsın.

kızlar daha önce de sormuştum doktorum benden rahim filmi istemedi hiç 2. ayım olduğu için mi bilmiyorum inşaallah bu ay gerek kalmaz doktor ultrasona bakınca falloplar gelişmiş filan demişti yanılmıyorsam ancak filmde belli oluyor değil mi ....kafam ona takıldı çok eğer kanallar tıkalıyssa ne oluyor bilgilendirirseniz sevinirim

Back
X