inşallah canım ya.canım öyle strese girdimki artık sürekli tek çizgi.olmuyacağını biliyorum.adetten bi gün önce negatif çıkmıştı kanda.seninde gözün aydın canım bu süper bi haber bence:)tüplerin temizmiş.zamanını bekliyodur.ya klomenide sürekli kullanman doğrumu acaba.
anladım canım hayırlısı olsun, işte benim doktor şöyle diyor 3 ay klomen ve iğne sonra rahim filmi ardından 3 ay tekrar klomen ve iğne bu konuda çok ısrarcı bazen hamile kalan hastalarıyla konuşuyorum 6. yada 5. iğnede gebe kalan çok var bazen sorun olsa daha iyi diyorum o zaman tedavi yöntemini bilirdik böylesi daha zordr konuş istersen duphaston diye bir ilaç var adeti düzenliyor dk hapı değil belki işe yarar.
sende benim gibisin heralde bende dr kızıyorum eşim diyor ki internet çıktı çıkalı doktor oldun diyor :))) daha tecrübeli bir doktor ara ben küçük bir ilçede olduğumdan hatta komşu ilçeye gidiyorum doktor için eğer imkanın varsa başka doktora görün derim çörek otunuda dene istersen
iyiyim tatlım rahim filminden sonra beklemedeyim dr adet olunca gel bakalım dedi ama gitmeyi artık istemiyorum,inşallah iğne ile güzel sonuç alırsın umutluyum beraber başladığımız arkadaşlardan biri yazacak hamileyim diye :)
canım inşaallah yaa...ben de adeti bekliyorum bakalım daha ne kadar sabredeceğiz rabbim neleri yazdı bize...:) inşaallah tez zamanda gelirler...
bu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor bize misafir...:)
Kızlar ben geldiiimmmmmnasılsınız?o kadar uzun zaman oldu ki burlara gelmeyeli...bi stres yaşadm hatırlayanlar vardır herkes gibi benim de tedavi sürecim oldu...klomen kullanırken kist oluştu, doktor dk hapı verdi ve benim tepem attı ani bir kararla ara verdim.biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı.kafamı dağıttım çok da iyi geldi
taaa kiii geçenlerde arkadaşıma bebek tebriğine gidene kadar:)aslında yaza kadar düşünmüyordum ama gaza geldim herkes uzatma bu kadar dedi.en son 30 ocakta regl oldum 2 ay dk hapı kullandım bakalım artık kısmet.hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum 1-2 ay deneyelim dedik kendiliğinden olmazsa öyle gidicem doktora...
Bu arada topiğimizin hamişleri olmuş çok sevindimgeriye dönüp okudum ama biraz da siz anlatın nasıl gidiyor tedavileriniz?sizden de en kısa zamanda güzel haberleri alırız inşallah
kızlar ben de sizlerle ve bu yazıyı belki yıllar sonra okuyacak arkadaşlar için yazmak istiyorum hikayemi
baştan alıp yazacağım
ben kilolu olmayan bir pkoluyum 26 yaşındayım
kendi kendime 2 ayda bir ortalama adet olurum ve düzensizdir kendimi bildim bileli
3 yıl doğum kontrol hapı kullandım aralıksız, evlenince bıraktım bebek olsun diye
bıraktım ama adet olamadım bu seferde..
progestanla adet olup tedaviye başladım
1. tedavi basamağı klasik klomendir ve asla hafife almayın
ben de klomenle başladım
adetin 5. günü başlayıp 5 gün boyunca 2 tane içtim
adetin 14. günü 15mm
16. günü 16mm oldu. doktor gelişmiyor olmaz bu ay büyük ihtimal dedi
gelmene gerek yok folikül takibine dedi
benim de moralim bozuldu tabii
sonra topikteki arkadaşlar israr edince gittim tekrar folikül takibine
doktora dedim bir daha bak belki çatlama iğnesi ile çatlayabilecek büyüklüğe gelmiştir
bir baktı adetin 19. günü 22 mm olmuş
iki gün sonra da ovulasyon başlamış dedi
iğnesiz çatladı yani..
şimdi de adeetimin 34. günüdeyim bHCG 1018
allaha çok şükür
klomeni hafife almayın kızlar
sakın da umutsuz olmayınn
canım inşaallah yaa...ben de adeti bekliyorum bakalım daha ne kadar sabredeceğiz rabbim neleri yazdı bize...:) inşaallah tez zamanda gelirler...
bu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor bize misafir...:)
iğneler klomene göre pahalı cnmcanım ya ne güzel misafir berekettir benim kayınvalide yok ama görümcem gelince çok mutlu oluyorum evin havası değişiyor inşallah güzel vakit geçirirsiniz bide iğneler pahalı mı bilgin var mı acaba?
iğneler klomene göre pahalı cnm
istanbuldayız biz arkadaşımın 500tl gibi tutuyodu sadece iğneleri ama farklı şehirleri bilmiyorum
bende 4, klomen deniyorum önümüzdeki ay iğneye geçicem inş. (fikrim değişmezse tabiki sürekli bi düşünceler buna şükür)
cnmcım istanbulda aşılama özelde yaptırırsak iğneler 500-750 tl arası + dr muaynesi aşılama yapma ücreti v.s. ıvır zıvırı 500 tlserpil canım,zaten aşılama herşeyi ile 350 lira felan tutuyor iğnelerin fiyatının bu kadar olması şaşırtıcı değil mi?belki başka yerlerde daha ucuzdur,inşallah bu sefer son kullanışın olurda göbişine bebiş gelir :)
ben zaten aşılamayı gereksiz zaman ve para kaybı olarak görüyorum tutması çok düşük ihtimal %10-15 (kısmet tabi)cnmcım istanbulda aşılama özelde yaptırırsak iğneler 500-750 tl arası + dr muaynesi aşılama yapma ücreti v.s. ıvır zıvırı 500 tl
yani burdaki aşılama fiyatları herşeyi içinde 1200-1500 tl arası değişiyo malesef
ben zaten aşılamayı gereksiz zaman ve para kaybı olarak görüyorum tutması çok düşük ihtimal %10-15 (kısmet tabi)
ama aklımda kalmaması adına 1 kez yapmayı düşünüyorum sonrasında tüpe geçerim diyorum en azından şans daha yüksek
evt cnm biliyorum devlette uygun olur ama insanın ömrünü tüketiyolar tatlım yacanım sen istanbuldasın devlet hastanelerinde iyi doktor bulabilirsin hem aşılamanı orada yaptırırsan devlet tüp bebiği karşılar unutma yorucu bir süreç olablir madden bence iyi araştır inşallah tüm bunlara gerek kalmadan gelir yaramaz sıpalar.
evt cnm biliyorum devlette uygun olur ama insanın ömrünü tüketiyolar tatlım ya
şükür ben çalışıyorum gerek görmüyorum devleti
tüp bebek için birsürü kural istiyolar yok 3 aşılama
yok 3yıllık evlilik v.s. v.s. istekleri bitmiyo bi raporu 1yılda veriyolar süründüyolar ALLAH düşürmesin
3 tane çocuk yapın demeyi biliyolar ama bebek hasreti çekenlere nie bu kurallar
3 çocukla şuanki asgari ücretle geçim nasıl olcak oda ayrı bi şaşkınlık
iğneler klomene göre pahalı cnm
istanbuldayız biz arkadaşımın 500tl gibi tutuyodu sadece iğneleri ama farklı şehirleri bilmiyorum
bende 4, klomen deniyorum önümüzdeki ay iğneye geçicem inş. (fikrim değişmezse tabiki sürekli bi düşünceler buna şükür)
cnm eğer klomenle yumurtaların büyüyüp çatlıyosa düzenli 4-6 adet dönemi deneyebiliyosun klomeni senin yada drunun isteğine bağlıcanım ben bir şey danışmak istiyorum;
klomenle yumurtalar büyümediği için mi iğneye geçiyorsunuz? yoksa iğnenin klomene göre başka bir ek faydası mı var?
cnm eğer klomenle yumurtaların büyüyüp çatlıyosa düzenli 4-6 adet dönemi deneyebiliyosun klomeni senin yada drunun isteğine bağlı
eğer klomenden cvp alınmazsa iğneli tedaviye geçiyosun 2-3 ay
iğneyle büyüyen yumurtalar daha kaliteli oluyomuş die duymuştum bi arkadaşımdan ama kesin değil
ben mesela klomene güzel cvp verdim her ay 2şer yumurtalarım büyüdü çatladı ama kısmet olmadı bebek
şuan 4, aydayım şansımı daha fazla zorlamıcam son klomenim die düşünüyorum
önümüzdeki aylarda 2 iğneli tedavi 1de iğneli aşılama olurum diyorum ama fikirlerim hep değişiyo
aşılamada senin isteğine bağlı kimi hiç aşılamayla uğraşmadan direk tüp yapıyo
kimi 1-2-3-4 kez deniyo sonra tüpe geçiyo hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?