• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

Bi sorum daha olacak tanı koyarken sadece ultrasyondan baktı test falan yapılmadı sizlere bu tanıyı koyarken nelere baktı

slm

kan tahlılı yapılması gerekıyor fsh hormonuna ozellıkle bakılmalı o yuksekse yumurta tembellıgı vardır dıye bılıyorum ben her ay bu tahlılı yaptırıyorum mesela dusuk mu yuksek mı dıye
,
bı yandan da sogan kuru ıcıyormussun bence bır ay sdc hapı kullan bakalım ne olcak ılac varken baska bırsey kullanmak yanlıs tepkı yapabılır
bende bıtkı cayları ıcıyordum ters etkı olur dedıler bıraktım ıcmeyı sdc ılacla 2 yumurta olustu bakalım ne olcak

tek doktorlada kalma derım tecrubelerıme dayanarak

slm arkadaşlar yeni üye oldum arkadaşım benim doktorum da ilaç tedavisi uyguluyordu klomen estrofem adet zamanı bi de adete 10 gibi kala dubbaston kullanıyordum bu ay bıraktım ara vermek istedim 1 ay ama benim doktor özellikle aslan pençesi çoban çantası ve civan perçemi karışımını kullanmamı istiyordu daha iyi geliyormuş bunların haricinde soğan ve incir kürü de kullan diyordu bu ay ilaçları bıraktım bitkileri de bıraktım hoş zaten bitkileri uzun süre kullanmadım hazırlamaktan sıkılıyordum:) ama soğan ve incir kürünü kullanmaya devam ediyorum bu ayın 30 da regl olmam lazım bakalım inşallah olmam bu arada benim de bi sorum var ya benim yaklaşık 15 gündür göğüslerimde şişiklik ve aşırı bi ağrıyo kasıklarım da ağrıyo 1 hafta gibi mide bulantısı oldu fakat bugün geçti yani bulantım olmadı bugün ara ara karnımda büyük bi sancı oluyor ama bi kaç dakikalık sürüyor 1-2defa baş dönmesi oldu aşırı uyku ve halsizlik var 24 saat uyusam doymam yani bunlar neden oluyor acaba bilgisi olan var mı açıkcası hamilemiyim demek bile istemiyorum artık çünkü her ay sıkıldım hüsrana uğramaktan lütfen cvp yazın şimdiden teşk ederim

slm

kan tahlılı yapılması gerekıyor fsh hormonuna ozellıkle bakılmalı o yuksekse yumurta tembellıgı vardır dıye bılıyorum ben her ay bu tahlılı yaptırıyorum mesela dusuk mu yuksek mı dıye
,
bı yandan da sogan kuru ıcıyormussun bence bır ay sdc hapı kullan bakalım ne olcak ılac varken baska bırsey kullanmak yanlıs tepkı yapabılır
bende bıtkı cayları ıcıyordum ters etkı olur dedıler bıraktım ıcmeyı sdc ılacla 2 yumurta olustu bakalım ne olcak

tek doktorlada kalma derım tecrubelerıme dayanarak

canım ben 10 aylık evliyim önce bi dr a gittim rahim ağzı normal , normal yollardan dene olmazsa 3 ay sonra gel sonra başka dr a gittim o da yumurta tembelliğin var dedi hormon testleri yapılmadı bu ay ilk kez klomeni denicem olmazsa başka şehirde bir dr a görünmeyi düşününüyorum

bende bu sabah basladım klomene,3-4 ay kullanıcakmıısm,doktorum bır de vıtamın verdı..bunların yanında bende hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,zerdaçal ı kaynatıp içiyorum yumurta olsun diye tabiki dualar da edıyorum
doktorum klomen den bi fayda görmessen hıc cocugun olmaz dedı :( esım de yanınmdaydı esımde hıc bır sorun yok
cok agır bı yuk suan bendekı ya olmassa cocuk derdınden sonra sımdı bır de evlılıgım aklımda
sonucta onunda hakkı cocuk sahıbı olmak ben veremıyınce ne olcak....
sabır

canım yeni okuyurum klomenle olmazsa olmaz demiş saçmalamış siz kafanıza takmayın çevreden duydum dr un biri senin asla çocuğun olmaz demiş başka bi dr da tedavi olmuş ve hamile kalmış dr lar çok farklı yorumlar yapıyo siz elinizedn geleni yapın gerisi Allah a kalmış ve bence dr unu değişmelisin

canım ben 10 aylık evliyim önce bi dr a gittim rahim ağzı normal , normal yollardan dene olmazsa 3 ay sonra gel sonra başka dr a gittim o da yumurta tembelliğin var dedi hormon testleri yapılmadı bu ay ilk kez klomeni denicem olmazsa başka şehirde bir dr a görünmeyi düşününüyorum

Bende on aylık evliyim bana erken diyolar telaşlanma diyolar ama elimde değil...Klomeni doktor gözetiminde kullanıcaksınız dimi...

Bende on aylık evliyim bana erken diyolar telaşlanma diyolar ama elimde değil...Klomeni doktor gözetiminde kullanıcaksınız dimi...

Aynı durumdayım telaşlanmamak mümkün değil klomeni dr gözetiminde kullancam adetin 5. gününde başla günde 3kez kullan 13.gün gel dedi benimde bu ay adetim 3 gün erken başladı hayırdır inşallah :) yarın başlıyorum ilaca 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın

Aynı durumdayım telaşlanmamak mümkün değil klomeni dr gözetiminde kullancam adetin 5. gününde başla günde 3kez kullan 13.gün gel dedi benimde bu ay adetim 3 gün erken başladı hayırdır inşallah :) yarın başlıyorum ilaca 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın

İnşallah hayırlı haberler alırız senden ben klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum progestan kullanıyorum beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size :) 33yaşındayım...

Merhaba canım benim de aynı işte senin gibi oldu.küçük dedi 10-11 mm falanmış gebelik için bildiğim kadarıyla 18-20 gibi bişey olması gerekiyor.merak ettim seni adet oldun mu?

slm arkadaşlar ben dün ilk defa başladım klomene günde 1 tane dedi dr.um adetin 5.günü 5 gün kullanıp 6.gün gel dedi(adetin 11.günü oluyor ve ben erken olduğunu düşünüyorum) ama benim aklıma takılan şu? klomen yumurta büyütmek için degil mi benim yumurtam 24mm ye kadar çıkıyor ama son 5 aydır adet gecikmelerim oluyordu dr kist demişti sonradan anlaşıldı ki yumurta çatlamıyormuş o yüzden gecikme oluyormuş ve adette atılıyomuş yumurtam kendiliginen büyüdüğüne göre neden bu ilacı verdi onu anlamadm i,şlaç kullanmadan sadece çatlatıcı iğne olazmıydı?? :49:

klomen le yumurtam olustu ama 13 mm de kaldı buyumedı aynı ay ıcınde 2. kere klomen kullandırdı doktorum ınş.bu sefer buyur :((
c.tesı kontrolum var

selam herkese

beni geçmişe bakanlar bilir... olur da bu topiği arayıp umut arayanlar varsa onlar için yazıyorum

burada aylardır hamile olmayı bekledim rabbime şükürler olsun ki ikiz bebeklerime 4 haftalık hamileyim rabbim sonunu da getirir inşaallah... bir sene boyunca uğraştı klomenle başlayan yolculuk tüp bebekle ilk denemmde sonuçlandı ... rabbim tüm bekleyenlerin muradını verir

inancınızı kaybetmeyin ve kendinizi dinlemeyi unutmayın

selam herkese

beni geçmişe bakanlar bilir... olur da bu topiği arayıp umut arayanlar varsa onlar için yazıyorum

burada aylardır hamile olmayı bekledim rabbime şükürler olsun ki ikiz bebeklerime 4 haftalık hamileyim rabbim sonunu da getirir inşaallah... bir sene boyunca uğraştı klomenle başlayan yolculuk tüp bebekle ilk denemmde sonuçlandı ... rabbim tüm bekleyenlerin muradını verir

rabbim güle güle kucağına almayı nasip etsin cnm inşlh bizlere dua edermisin bu gece üç canlısın:) rabbim senin dualarını kabu eder belki hayırlı kandiller

rabbim güle güle kucağına almayı nasip etsin cnm inşlh bizlere dua edermisin bu gece üç canlısın:) rabbim senin dualarını kabu eder belki hayırlı kandiller

Canım hayırlı olsun bebeklerin .Rabbim Hayırlısı ile kucağına almayı nasip esin inşallah. Nerede tüp bebek yaptırdın ? Sorun neydi ? Biraz anlatırmısın ?

selam herkese

tatlım ikiz mi ay ne güzel ya darısı bana olsun ne olur dua et :) rabbim korusun bir bedende 3 kalp atacak ne kadar güzel çok mutlu oldummmmm.:16:

slm arkadaşlar bn geçen ay klomen 2 doz kullandım 14.günü doktra gittiğimde 2yumurtm wardı ve en büyüğü 9mm okadar ümitsz çıkdm ki o odadan şuan 3.5haftlık hamileym.allahım isteyn herkze versn inş.

slm arkadaşlar bn geçen ay klomen 2 doz kullandım 14.günü doktra gittiğimde 2yumurtm wardı ve en büyüğü 9mm okadar ümitsz çıkdm ki o odadan şuan 3.5haftlık hamileym.allahım isteyn herkze versn inş.

tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah.

selam herkese

canım çok iyi hatırlıyorum seni çok sevindim anlatamam Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin bir beklerken iki tane:))Darısı hala başıma ve bekleyen tüm adaylara:)

Rabbim herkesin hayalkirikligini seninki kadar cabuk bitirsin inşallah.

merhaba canım ben de 3 yıldır evliyim bu ay ilk kez serophene ve iğne kullandım.adetime 2 gün var ama testlerde negatif çıkıyor.adet olursam önümüzdeki ay doktorruma sorucam ama şimdi sana bi sorayım dedim.progestan ne işe yarıyo acaba merakettim
İnşallah hayırlı haberler alırız senden ben klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum progestan kullanıyorum beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size :) 33yaşındayım...

Son düzenleme:
Back