klomenden önce bazı drlar rahim filmini mutlaka istiyo bazılarıda gerek yok diyolarçok güzel özet olmuş teşekkür ederim. ben henüz 1 kez klomenli tedavi yaptırdım. 2 adet yumurtam büyüdü fakat hamile kalamadım. bu ay rahim filmi çektireceğim, o nedenle doktorum klomen kullanma dedi. sonrasında yine klomenle deneme yaparım diye düşünüyorum. 4-6 aydan sonra kullanımı sakıncalı mı klomenin? O nedenle mi iğneye geçiliyor? İğne de klomen gibi 5. gün başlanıp 5 gün mü kullanılıyor ve fiyat olarak klomene kıyasla nasıl biliyor musun acaba? İğneli aşılama ben de düşünüyorum tüp denemeden önce. İstanbul'daysan ve bu konuda araştırma yaptıysan bilgi verebilir misin? Özelde düşünüyorum ama fiyatlar hakkında ve başarı oranları hakkında bir fikrim yok. çok teşekkürler :)
ama ben çekilmesi gerektiğinin kanaatindeyim sonuçta en basit klomende olsa ümitleniyoruz emek harcıyoruz
ben klomene başlamadan çektirmiştim 1ay geç başlamıştım klomen tedavisine şükür sorunsuzdu
bende istanbuldayım nisa hastanesi mürvet hnma gidiyorum ama hiç memnun değilim
aynı ssk muamelesi görüyosun iyi hastane diye sölüyolar ama hastaları çok son yıllarda iyice ilgisizler
mürvet hnmı 2saat beklemek psikolojimizi bozuyodu neyseki bu ay son
bidahaki aya arkadaşımın druna geçicem özel muaynesi varmış b.köy incirlide
iğneli ted. o drda yapcam inş. dr hastane hepsi bahane aslında kısmet işi ama ben mürvetteki yoğunluktan sıkıldım
gitcem dr iğneleri arkadaşıma uyguna getiriyomuş gonal f arkadaşımın geçen ay 500 tl tutmuştu iğnleri
klomenle arasında fiyat farkı var tabi klomen 10tl iğneler 400-600 değişiyodur dra göre
iğneli tedavide aynı şekil adetin 3, yada 5,günü göbekten iğnelerini kendin vuruyosun çok basit
yumrutan yada yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi sonrasında ya eşinle birliktelik yada aşılama yapıyosun
klomenle 1 yada 2 yumruta büyüyosa (bazılarında büyümüyo onlar zaten iğneye geçmek zorunda) iğneyle 4-5 tane bile büyüyebiliyo bünyeye göre çok yumruta çok şans die düşünüyorum bide emin değilim iğneli yumurtalar kaliteli diyolar ne derece doğru bilmiyorum
rahim filmini çektir mutlaka klomenle yumrutalar büyüyosa 3-4 adet deneyebilirsin klomenin 3,ayında bile hamiş kalan çok bayan var kısmet