• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

çok güzel özet olmuş teşekkür ederim. ben henüz 1 kez klomenli tedavi yaptırdım. 2 adet yumurtam büyüdü fakat hamile kalamadım. bu ay rahim filmi çektireceğim, o nedenle doktorum klomen kullanma dedi. sonrasında yine klomenle deneme yaparım diye düşünüyorum. 4-6 aydan sonra kullanımı sakıncalı mı klomenin? O nedenle mi iğneye geçiliyor? İğne de klomen gibi 5. gün başlanıp 5 gün mü kullanılıyor ve fiyat olarak klomene kıyasla nasıl biliyor musun acaba? İğneli aşılama ben de düşünüyorum tüp denemeden önce. İstanbul'daysan ve bu konuda araştırma yaptıysan bilgi verebilir misin? Özelde düşünüyorum ama fiyatlar hakkında ve başarı oranları hakkında bir fikrim yok. çok teşekkürler :)
klomenden önce bazı drlar rahim filmini mutlaka istiyo bazılarıda gerek yok diyolar
ama ben çekilmesi gerektiğinin kanaatindeyim sonuçta en basit klomende olsa ümitleniyoruz emek harcıyoruz
ben klomene başlamadan çektirmiştim 1ay geç başlamıştım klomen tedavisine şükür sorunsuzdu
bende istanbuldayım nisa hastanesi mürvet hnma gidiyorum ama hiç memnun değilim
aynı ssk muamelesi görüyosun iyi hastane diye sölüyolar ama hastaları çok son yıllarda iyice ilgisizler
mürvet hnmı 2saat beklemek psikolojimizi bozuyodu neyseki bu ay son
bidahaki aya arkadaşımın druna geçicem özel muaynesi varmış b.köy incirlide
iğneli ted. o drda yapcam inş. dr hastane hepsi bahane aslında kısmet işi ama ben mürvetteki yoğunluktan sıkıldım
gitcem dr iğneleri arkadaşıma uyguna getiriyomuş gonal f arkadaşımın geçen ay 500 tl tutmuştu iğnleri
klomenle arasında fiyat farkı var tabi klomen 10tl iğneler 400-600 değişiyodur dra göre
iğneli tedavide aynı şekil adetin 3, yada 5,günü göbekten iğnelerini kendin vuruyosun çok basit
yumrutan yada yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi sonrasında ya eşinle birliktelik yada aşılama yapıyosun
klomenle 1 yada 2 yumruta büyüyosa (bazılarında büyümüyo onlar zaten iğneye geçmek zorunda) iğneyle 4-5 tane bile büyüyebiliyo bünyeye göre çok yumruta çok şans die düşünüyorum bide emin değilim iğneli yumurtalar kaliteli diyolar ne derece doğru bilmiyorum
rahim filmini çektir mutlaka klomenle yumrutalar büyüyosa 3-4 adet deneyebilirsin klomenin 3,ayında bile hamiş kalan çok bayan var kısmet

klomenden önce bazı drlar rahim filmini mutlaka istiyo bazılarıda gerek yok diyolar
ama ben çekilmesi gerektiğinin kanaatindeyim sonuçta en basit klomende olsa ümitleniyoruz emek harcıyoruz
ben klomene başlamadan çektirmiştim 1ay geç başlamıştım klomen tedavisine şükür sorunsuzdu
bende istanbuldayım nisa hastanesi mürvet hnma gidiyorum ama hiç memnun değilim
aynı ssk muamelesi görüyosun iyi hastane diye sölüyolar ama hastaları çok son yıllarda iyice ilgisizler
mürvet hnmı 2saat beklemek psikolojimizi bozuyodu neyseki bu ay son
bidahaki aya arkadaşımın druna geçicem özel muaynesi varmış b.köy incirlide
iğneli ted. o drda yapcam inş. dr hastane hepsi bahane aslında kısmet işi ama ben mürvetteki yoğunluktan sıkıldım
gitcem dr iğneleri arkadaşıma uyguna getiriyomuş gonal f arkadaşımın geçen ay 500 tl tutmuştu iğnleri
klomenle arasında fiyat farkı var tabi klomen 10tl iğneler 400-600 değişiyodur dra göre
iğneli tedavide aynı şekil adetin 3, yada 5,günü göbekten iğnelerini kendin vuruyosun çok basit
yumrutan yada yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi sonrasında ya eşinle birliktelik yada aşılama yapıyosun
klomenle 1 yada 2 yumruta büyüyosa (bazılarında büyümüyo onlar zaten iğneye geçmek zorunda) iğneyle 4-5 tane bile büyüyebiliyo bünyeye göre çok yumruta çok şans die düşünüyorum bide emin değilim iğneli yumurtalar kaliteli diyolar ne derece doğru bilmiyorum
rahim filmini çektir mutlaka klomenle yumrutalar büyüyosa 3-4 adet deneyebilirsin klomenin 3,ayında bile hamiş kalan çok bayan var kısmet

fazla klomen zararlımı demişsin ama iğne daha çok etkili sonuçta gönül isterki hiçbirine gerek kalmadan hamiş kalabilsek keşke
hepsi hormon sonuçta :(
3-4ay sonra iğneye geçmelerinin sebebi klomenle yumurtan büyüyosa gebelik olmuyosa iğneye geçiyo her dr
hepsi bi tedavi basamağı sırasıyla uygulanıyo hangi hastane olursa olsun bide senin isteğine bağlı belki hiçbieiryle uğraşmak istemiyoırum tüp bebek istiyorum die düşünedebilirsin ama tedaviler her yerde aynı en basitten başlanıyo
1- klomen 3-6 ay arası
2- iğneli tedavi 2-3 ay
3- aşılama 1-2-3 sana bağlı kaç kez olcağı
4- tüp bebek son çare
sizin sorun ne peki pko varmı sende??

kızlar hsg den sonra geçmeyen kasık ağrım var iğne batması gibi bide akıntım olmuştu gerçi fitil kullandım ğeçti sizde de bu sıkıntılar oldu mu yada ne yapsam.

kızlar ben de sizlerle ve bu yazıyı belki yıllar sonra okuyacak arkadaşlar için yazmak istiyorum hikayemi
baştan alıp yazacağım
ben kilolu olmayan bir pkoluyum 26 yaşındayım
kendi kendime 2 ayda bir ortalama adet olurum ve düzensizdir kendimi bildim bileli
3 yıl doğum kontrol hapı kullandım aralıksız, evlenince bıraktım bebek olsun diye
bıraktım ama adet olamadım bu seferde..
progestanla adet olup tedaviye başladım
1. tedavi basamağı klasik klomendir ve asla hafife almayın
ben de klomenle başladım
adetin 5. günü başlayıp 5 gün boyunca 2 tane içtim
adetin 14. günü 15mm
16. günü 16mm oldu. doktor gelişmiyor olmaz bu ay büyük ihtimal dedi
gelmene gerek yok folikül takibine dedi
benim de moralim bozuldu tabii
sonra topikteki arkadaşlar israr edince gittim tekrar folikül takibine
doktora dedim bir daha bak belki çatlama iğnesi ile çatlayabilecek büyüklüğe gelmiştir
bir baktı adetin 19. günü 22 mm olmuş
iki gün sonra da ovulasyon başlamış dedi
iğnesiz çatladı yani..
şimdi de adeetimin 34. günüdeyim bHCG 1018
allaha çok şükür
klomeni hafife almayın kızlar
sakın da umutsuz olmayınn

canim merhaba,tebrik ederim seni insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebisleri, insallah bizimde bebisler gelir bir an once :)

kizlar merhaba bu ay klomen kullandim ve bugun 12.gunum dr gittim; sagda 1 yumurta 18m, solda 3 yumurta 14m 16m 12m olculerinde sabah kan tahlili olmustum onun sonucuna gore igne verdi carsamba sabahi olcam igneden 36 saat sonra iliski onerdi belki kucuk ihtimalle ikizimiz olabilirmis :) bakalim artik ne olcak..

canım kendi doktorum pek ilgilenmiyor artık dr dan sıkıldım adet olunca gidip konuşacam.

bende 3-4 gün hafif pembe akıntılar oldu cnm
ağrı kasılma bişey olmadı ama
çekildiğin hastaneyi ara bi sor istersen

umarım canım ağrın felan olmaz Allah yardımcın olsun kendini kasma hayırlı haberle dön inşallah.

ben yarın çektireceğim, umarım güzel geçer ve ağrım sancım olmaz :(

hayırlı olsun inşallah ikizin olur :) Rabbim gönlündekini versin.

kizlar merhaba bu ay klomen kullandim ve bugun 12.gunum dr gittim; sagda 1 yumurta 18m, solda 3 yumurta 14m 16m 12m olculerinde sabah kan tahlili olmustum onun sonucuna gore igne verdi carsamba sabahi olcam igneden 36 saat sonra iliski onerdi belki kucuk ihtimalle ikizimiz olabilirmis :) bakalim artik ne olcak..

canım kendi doktorum pek ilgilenmiyor artık dr dan sıkıldım adet olunca gidip konuşacam.

umarım canım ağrın felan olmaz Allah yardımcın olsun kendini kasma hayırlı haberle dön inşallah.

hayırlı olsun inşallah ikizin olur :) Rabbim gönlündekini versin.

canim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bebislerimiz gelsin artik allahim herkesin gonlune gore verir insallah..:)

ben de 2 ay klomen kullandım ama bebiş tutturamadık. benim yumurtam zaten gelişiyordu, doktorum şansı arttırmak için kullanalım dedi. Günde 1 tane kullanarak 2 yumurtam oldu ama ne yazık ki hamile kalamadım :14::14: eşimin sperm değerleri de normal ama olmuyor işte... Perşembe günü rahim filmi çektireceğim. İstanbulda ağrısız çeken bir yerden bahsediyorlar ama ben Ankaradayım. Özel bir görüntüleme merkezinde çektireceğim, doktorum orası ile anlaşmalıymış. İnşallah sorunsuz geçer...

Filmde herşey yolundaysa aşılamaya geçeceğim, 1 seneden fazladır uğraşıyoruz ve bebiş gelmedi. Yaş da 28 bitti 29a girdik. Eşim de ben de stres olmaya başladık artık. Yumurtlama günüde stresten ilişkiye girmeye korkar olduk :14::14: o nedenle direk aşılama deneyeceğiz kısmetse. Aslında doktorum sana aşılama yapmak hiç içimden gelmiyor diyor ama benim de bebek için daha fazla beklemek içimden gelmiyor. Kısmet bakalım...

amin canım inşallah çok bekletmezler :(

canim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bebislerimiz gelsin artik allahim herkesin gonlune gore verir insallah..:)

hepimiz aynı durumdayız o yüzden teselli edecek cümle bile bulamıyorum bende ve eşimde sorun yok ama bebişte yok inşallah hsg temiz çıkar Allah yar ve yardımcın olsun.

ben de 2 ay klomen kullandım ama bebiş tutturamadık. benim yumurtam zaten gelişiyordu, doktorum şansı arttırmak için kullanalım dedi. Günde 1 tane kullanarak 2 yumurtam oldu ama ne yazık ki hamile kalamadım :14::14: eşimin sperm değerleri de normal ama olmuyor işte... Perşembe günü rahim filmi çektireceğim. İstanbulda ağrısız çeken bir yerden bahsediyorlar ama ben Ankaradayım. Özel bir görüntüleme merkezinde çektireceğim, doktorum orası ile anlaşmalıymış. İnşallah sorunsuz geçer...

Filmde herşey yolundaysa aşılamaya geçeceğim, 1 seneden fazladır uğraşıyoruz ve bebiş gelmedi. Yaş da 28 bitti 29a girdik. Eşim de ben de stres olmaya başladık artık. Yumurtlama günüde stresten ilişkiye girmeye korkar olduk :14::14: o nedenle direk aşılama deneyeceğiz kısmetse. Aslında doktorum sana aşılama yapmak hiç içimden gelmiyor diyor ama benim de bebek için daha fazla beklemek içimden gelmiyor. Kısmet bakalım...

canım sonuçların süper bence
inşallah bu ay tutturursunuz
benim 14. günümde 15 mm idi düşün iki gün sonra neredeyse hiç gelişmemişti
ama şimdi o geç gelişen yumurtam karımda 5 haftalık bebişe dönüşmüş
darısı isteyen herkese olsun
ilişkileri aman kaçırmayın canımm

Son düzenleme:
amin canım inşallah çok bekletmezler :(

hepimiz aynı durumdayız o yüzden teselli edecek cümle bile bulamıyorum bende ve eşimde sorun yok ama bebişte yok inşallah hsg temiz çıkar Allah yar ve yardımcın olsun.

amin canım yaaa
inan bazen şükrediyorum, eğer benim hayattaki sınavım bu olacaksa, buna da şükür, daha kötüsü de olabilirdi. sağlığım ve maddi imkanım oldukça bütün yolları deneyeceğim inşallah

amin canım yaaa
inan bazen şükrediyorum, eğer benim hayattaki sınavım bu olacaksa, buna da şükür, daha kötüsü de olabilirdi. sağlığım ve maddi imkanım oldukça bütün yolları deneyeceğim inşallah

canım Allah yar ve yardımcımız olsun olacak inşallah bizimde miniklerimiz sonra da konuşuruz şu yaramazlıkları yapıyor vs diye... :)

arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz doktor klomen ilacımı günde 3 kez içmemi söyledi 1 tanesini sabah 2 sini aksam dedi normalde günde 3 defa oldugunda sabah ögle aksam derler bana 1 sabah 2 si aksam dedi neden böyle demiştir sizce böyle benim gibi kullanan varmı 2 sini aksam içinde agır gelmesinden korkuyorum

Kizlar nasilsiniz,ben bugun ignemi oldum ilac birazcik yaksada umutluyum :) bir arkadasim var ayni durumdayiz oda igne oldu bugun dr ayni ama bana 36 saat sonra iliski dedi o arkadasimda bugun igne oldu ama dr ona hemen bugun icin demis ne fark var sizce?

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz,ben bugun ignemi oldum ilac birazcik yaksada umutluyum :) bir arkadasim var ayni durumdayiz oda igne oldu bugun dr ayni ama bana 36 saat sonra iliski dedi o arkadasimda bugun igne oldu ama dr ona hemen bugun icin demis ne fark var sizce?
yumurta boyutlarınız farklıdır belki canım
sen boşver bence doktoru her gün yapın garanti olsun
eşine de bol bol fındık fıstık yedir :34:
ya da bu gece ya da yarın sabah yapın
sonra 36 saat sonra bir daha yapın
yani ben olsam riske atamazdım yapardım :34:

Son düzenleme:
yumurta boyutlarınız farklıdır belki canım
sen boşver bence doktoru her gün yapın garanti olsun
eşine de bol bol fındık fıstık yedir :34:
ya da bu gece ya da yarın sabah yapın
sonra 36 saat sonra bir daha yapın
yani ben olsam riske atamazdım yapardım :34:

Canim merhaba,belkide oda olabilir.evet bizde hergun dusunuyoruz :) karisim yaptim onu yiyor :)aslinda kendimizi nasilda sartlandiriyoruz ama napalim :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, insallah allahimda bebegini sana bagislar :)

Canim merhaba,belkide oda olabilir.evet bizde hergun dusunuyoruz :) karisim yaptim onu yiyor :)aslinda kendimizi nasilda sartlandiriyoruz ama napalim :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, insallah allahimda bebegini sana bagislar :)
amin canım inşallah, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
inşallah meleğiniz sizi de fazla bekletmez:16:
biz de çok şartlanmıştık bu ay ama geldi bebiş, sizin de öyle olur inşallah

arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz doktor klomen ilacımı günde 3 kez içmemi söyledi 1 tanesini sabah 2 sini aksam dedi normalde günde 3 defa oldugunda sabah ögle aksam derler bana 1 sabah 2 si aksam dedi neden böyle demiştir sizce böyle benim gibi kullanan varmı 2 sini aksam içinde agır gelmesinden korkuyorum

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin ben günde 4 tane yutuyordum 2 sabah 2 akşam olmak üzere inşallah yumoşların büyür.

Back