Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
inşallah meleğiniz sizi de fazla bekletmez
biz de çok şartlanmıştık bu ay ama geldi bebiş, sizin de öyle olur inşallah
Canim insallah dedigin gibi olur,bizde cok umutluyuz bu igneden ve insallah umutlarimiz kirilmaz,ama yinede herseyin hayirlisi olsun hakkimizda :) benim bugun agrim var ozellikle alt karnimda sislik var normalmi ? sende igne olmustun dimi ?
canım bir şey sormak istiyorum. ben 1 kez klomenle denedim yumurtalarm büyüdü ama doktorum bu sefer iğneye geçmek istiyor yine de.
iğnenin fiyatı nedir? 5 gün mü uygulanıyor? 1 kutusunu mu 5 güne bölüyorsun yoksa 5 ayrı kutu mu alıyorsun?
bilgilendirebilirsen sevinirim, çok meraktaym.. teşekkürker :)
bende bugun klomene basladım gunde 2 tane sabah aksam.benımde hsg cekilmem gerekıyo 5 aydan beri korkudan cektıremedım bnm gıttıgım hastanede bana bı kagıt verdıler oku ole gel dediler cok komplıkasyonları aklınıza gelmıcek kadar kotu seyler yazıyo kısırlık yoksa bıle bazılarında fılm yuzunden bıle kısır kalınabılıcegı yazıyodu ama ben forumlarda baktım hıc kımseye oyle bı yazı vermemısler bakalım bu ayda kalamzsam bı dahakı ay drum cekılmemı soledı herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah
canim hsg cekilmekten hic korkma onlar prosedur geregi yazilmak zorundadir bende cekildim evet biraz agri oluyor ilac verilirken hepsi o, onada katlanmaliyiz biz anne olmak icin suan herseyi goze aliyoruz kac gundur bendede agri var ama olsun bebegimiz olsunda bunlar tatli agrilar,hsg cekilirsen kafan rahat olur ona gore tedaviye devam edersin simdiden klomeninde hayirli olsun insallah burdan hepimiz hamile haberlerimizide veririz :)
Arkadaşlar bende 2.5 senelik evliyim.Hiç korunmadık ama cocugumuz olmuyor.3 aydır klomen kullanıyorum.Sonrada catlatma ıgnesı yaptırıyorum ama bı sonuc alamadım.Sonra olmazsa asılama ıcın gel dedı doktor.Hakkımızda hayırısı artık
merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır tekrar bebek için uğraşıyorum 20 martta adet oldum ve klomenle tedaviye başladık yumurtalık takibi için dün tekrar gittim ama doktor hiç yumurta görmedi belki erken çatlamıştır 21inci gün progesteron bakalım dedi birde klomen yetersiz kalmışsa bi sonraki ay başka bir ilaçtan bahsetti kanser ilacıymış tümörü küçültmede kullanılıyormuş yumurtalıkları uyarıyormuş ismini ilkdefa duyduğum için unuttum bir kaç aylık bir ilaçmış bu ilacı kullanan varsa lütfen bilgi verebilirmi şimdiden teşekkür ederim
bende bu sabah basladım klomene,3-4 ay kullanıcakmıısm,doktorum bır de vıtamın verdı..bunların yanında bende hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,zerdaçal ı kaynatıp içiyorum yumurta olsun diye tabiki dualar da edıyorum
doktorum klomen den bi fayda görmessen hıc cocugun olmaz dedı esım de yanınmdaydı esımde hıc bır sorun yok
cok agır bı yuk suan bendekı ya olmassa cocuk derdınden sonra sımdı bır de evlılıgım aklımda
sonucta onunda hakkı cocuk sahıbı olmak ben veremıyınce ne olcak....
sabır
bende bu sabah basladım klomene,3-4 ay kullanıcakmıısm,doktorum bır de vıtamın verdı..bunların yanında bende hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,zerdaçal ı kaynatıp içiyorum yumurta olsun diye tabiki dualar da edıyorum
doktorum klomen den bi fayda görmessen hıc cocugun olmaz dedı esım de yanınmdaydı esımde hıc bır sorun yok
cok agır bı yuk suan bendekı ya olmassa cocuk derdınden sonra sımdı bır de evlılıgım aklımda
sonucta onunda hakkı cocuk sahıbı olmak ben veremıyınce ne olcak....
sabır
doktorun bu cümlesi baştan iyi bir doktor olmadığını gösterir.klomen sadece bir başlangıç.bence doktorunu değiştir
gercekten bı baslangıc mı?guzel bısı buu:)