• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

kızlar bir şey soracam ya bende çok gaz var ya bunun sebebi klomen mi bu sizdede oldu mu yardımcı olursanız sevinirim

amin canım inşallah, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
inşallah meleğiniz sizi de fazla bekletmez:16:
biz de çok şartlanmıştık bu ay ama geldi bebiş, sizin de öyle olur inşallah

Canim insallah dedigin gibi olur,bizde cok umutluyuz bu igneden ve insallah umutlarimiz kirilmaz,ama yinede herseyin hayirlisi olsun hakkimizda :) benim bugun agrim var ozellikle alt karnimda sislik var normalmi ? sende igne olmustun dimi ?

Canim insallah dedigin gibi olur,bizde cok umutluyuz bu igneden ve insallah umutlarimiz kirilmaz,ama yinede herseyin hayirlisi olsun hakkimizda :) benim bugun agrim var ozellikle alt karnimda sislik var normalmi ? sende igne olmustun dimi ?

canım bir şey sormak istiyorum. ben 1 kez klomenle denedim yumurtalarm büyüdü ama doktorum bu sefer iğneye geçmek istiyor yine de.
iğnenin fiyatı nedir? 5 gün mü uygulanıyor? 1 kutusunu mu 5 güne bölüyorsun yoksa 5 ayrı kutu mu alıyorsun?
bilgilendirebilirsen sevinirim, çok meraktaym.. teşekkürker :)

bende bugun klomene basladım gunde 2 tane sabah aksam.benımde hsg cekilmem gerekıyo 5 aydan beri korkudan cektıremedım bnm gıttıgım hastanede bana bı kagıt verdıler oku ole gel dediler cok komplıkasyonları aklınıza gelmıcek kadar kotu seyler yazıyo kısırlık yoksa bıle bazılarında fılm yuzunden bıle kısır kalınabılıcegı yazıyodu ama ben forumlarda baktım hıc kımseye oyle bı yazı vermemısler bakalım bu ayda kalamzsam bı dahakı ay drum cekılmemı soledı herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah

canım bir şey sormak istiyorum. ben 1 kez klomenle denedim yumurtalarm büyüdü ama doktorum bu sefer iğneye geçmek istiyor yine de.
iğnenin fiyatı nedir? 5 gün mü uygulanıyor? 1 kutusunu mu 5 güne bölüyorsun yoksa 5 ayrı kutu mu alıyorsun?
bilgilendirebilirsen sevinirim, çok meraktaym.. teşekkürker :)

canim merhaba oncelikle ben fransada yasadigimi belirteyim oyuzden Turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum canim,ben klomenden sonra catlatma ignesi oldum oda adetimin 13.gunu bir defa vuruldum,sen klomen yerine igne tedavisini soruyorsan onu bilmiyorum canim ben..

bende bugun klomene basladım gunde 2 tane sabah aksam.benımde hsg cekilmem gerekıyo 5 aydan beri korkudan cektıremedım bnm gıttıgım hastanede bana bı kagıt verdıler oku ole gel dediler cok komplıkasyonları aklınıza gelmıcek kadar kotu seyler yazıyo kısırlık yoksa bıle bazılarında fılm yuzunden bıle kısır kalınabılıcegı yazıyodu ama ben forumlarda baktım hıc kımseye oyle bı yazı vermemısler bakalım bu ayda kalamzsam bı dahakı ay drum cekılmemı soledı herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah

canim hsg cekilmekten hic korkma onlar prosedur geregi yazilmak zorundadir bende cekildim evet biraz agri oluyor ilac verilirken hepsi o, onada katlanmaliyiz biz anne olmak icin suan herseyi goze aliyoruz kac gundur bendede agri var ama olsun bebegimiz olsunda bunlar tatli agrilar,hsg cekilirsen kafan rahat olur ona gore tedaviye devam edersin simdiden klomeninde hayirli olsun insallah burdan hepimiz hamile haberlerimizide veririz :)

canim hsg cekilmekten hic korkma onlar prosedur geregi yazilmak zorundadir bende cekildim evet biraz agri oluyor ilac verilirken hepsi o, onada katlanmaliyiz biz anne olmak icin suan herseyi goze aliyoruz kac gundur bendede agri var ama olsun bebegimiz olsunda bunlar tatli agrilar,hsg cekilirsen kafan rahat olur ona gore tedaviye devam edersin simdiden klomeninde hayirli olsun insallah burdan hepimiz hamile haberlerimizide veririz :)

saol canım zaten burdakı yorumları okuyarak cesaretlendım.benım korkum agrı flan degıl ters bıse olmasından korkuyorum ama ınsallah hayırlı sonuclar alırız yarın kontrolum var progestan verıcek doktorum bakalım hayırlısı

Arkadaşlar bende 2.5 senelik evliyim.Hiç korunmadık ama cocugumuz olmuyor.3 aydır klomen kullanıyorum.Sonrada catlatma ıgnesı yaptırıyorum ama bı sonuc alamadım.Sonra olmazsa asılama ıcın gel dedı doktor.Hakkımızda hayırısı artık

evet cnm bende aynı yollardan gectım.3 kere yumurta catlatma iğnesi yaptrdım.6 aydr da beklemedeyız sonuç yok.bu ay soğan suyu içmeye başladım bakalım hayırlısı.

merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır tekrar bebek için uğraşıyorum 20 martta adet oldum ve klomenle tedaviye başladık yumurtalık takibi için dün tekrar gittim ama doktor hiç yumurta görmedi belki erken çatlamıştır 21inci gün progesteron bakalım dedi birde klomen yetersiz kalmışsa bi sonraki ay başka bir ilaçtan bahsetti kanser ilacıymış tümörü küçültmede kullanılıyormuş yumurtalıkları uyarıyormuş ismini ilkdefa duyduğum için unuttum bir kaç aylık bir ilaçmış bu ilacı kullanan varsa lütfen bilgi verebilirmi şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır tekrar bebek için uğraşıyorum 20 martta adet oldum ve klomenle tedaviye başladık yumurtalık takibi için dün tekrar gittim ama doktor hiç yumurta görmedi belki erken çatlamıştır 21inci gün progesteron bakalım dedi birde klomen yetersiz kalmışsa bi sonraki ay başka bir ilaçtan bahsetti kanser ilacıymış tümörü küçültmede kullanılıyormuş yumurtalıkları uyarıyormuş ismini ilkdefa duyduğum için unuttum bir kaç aylık bir ilaçmış bu ilacı kullanan varsa lütfen bilgi verebilirmi şimdiden teşekkür ederim

merhaba tedaviniz hayırlı olsun bahsettiğiniz ilaç femare olabilir çevremde kullananlar omuştu büyük ihtimalle sizde klomen yetersiz kalmıştır bol şans.

bende bu sabah basladım klomene,3-4 ay kullanıcakmıısm,doktorum bır de vıtamın verdı..bunların yanında bende hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,zerdaçal ı kaynatıp içiyorum yumurta olsun diye tabiki dualar da edıyorum
doktorum klomen den bi fayda görmessen hıc cocugun olmaz dedı :( esım de yanınmdaydı esımde hıc bır sorun yok
cok agır bı yuk suan bendekı ya olmassa cocuk derdınden sonra sımdı bır de evlılıgım aklımda
sonucta onunda hakkı cocuk sahıbı olmak ben veremıyınce ne olcak....
sabır

bende bu sabah basladım klomene,3-4 ay kullanıcakmıısm,doktorum bır de vıtamın verdı..bunların yanında bende hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,zerdaçal ı kaynatıp içiyorum yumurta olsun diye tabiki dualar da edıyorum
doktorum klomen den bi fayda görmessen hıc cocugun olmaz dedı :( esım de yanınmdaydı esımde hıc bır sorun yok
cok agır bı yuk suan bendekı ya olmassa cocuk derdınden sonra sımdı bır de evlılıgım aklımda
sabır

canım böyle bir saçmalık olamaz bence sen doktorunu hiç tedaviye başlamadan değiştir bence o doktor klomenden başka tedavi bilmiyor

sabır

doktorun bu cümlesi baştan iyi bir doktor olmadığını gösterir.klomen sadece bir başlangıç.bence doktorunu değiştir

Kizlar merhaba ben 2ay once asilama oldum evde dayanamadim test yaptim cift cizgi cikinca haliyle havalara uctuk doktora gittik kese gozukmedi ama hamile gibi davran 5gun sonra bakalim dedi ben adet oldum beta hcg yukselecegine dusmeye basladi bu erken donem dusuk yasadim bebek kese olusturnadan dustu.ancak asilama ve tup bebek ilaclarida testleri pozitif cikariyormus en garantisi adet gecikmesi ve ultrason yani asilamadab sonra 20 gun gececek sabretmesi zor ama buda bir sinav

gercekten bı baslangıc mı?guzel bısı buu:)

Bencede sacma bisey soylemis doktor sana 100 tane ilac var herkezin sorununa gore ilac veriyorlar madem bu kadar agir bir sorunun var neden klomen veriyor ..bence sen takma kafana ne hikayeler var burda olumlulari al kendine kafani bosalt...

bendede yumurtalık tembelliği var ve dr klomen verdi adetin 5.günü başlayacağım aynı zamanda soğan kürünü uyguluyorum düzenli adet görüyorum sizce hamiıle kalma şansım ne kadar :((

Bi sorum daha olacak tanı koyarken sadece ultrasyondan baktı test falan yapılmadı sizlere bu tanıyı koyarken nelere baktı

ilşaçtan sonra 2 yumoşum oldu 13 mm suan 2 gun sonra tekrar bakılacak ınş.buyuyecekler :)))
ılk zamanlar kasıgım da agrı oluyordu 1-2 gundur agrı hafıfledı bı yandan da korkuyorum bu kadar olacak dıye...
Rabbım sen buyuksun

Back