• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

ayyy böyle yapmayalım destek olalım birbirimize bende bazen çok ümitsizliğe düşüyorum ama vardır zamanı diyorum :(

canım olmuyor işte insan bir yerde tıkanıyor baş edemiyor çevremdeki benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu milletin lafları bir yere girince tembel çıktınız bir işi başaramadınızlar vs artık dayanamıyorum.

Slm

Bugün adetimin 3. günü dr gittim çok şükür kist yok klomen kullandıkça kist olacak diye çok korkuyorum.5. gün klomene başlayacağım.
Yani 11. inde başlayacağım 15. de bitiyor dr 17.sinde gel dedi ama benim geçen ay yumurtam çok büyüdüğü için ben 16.sında gitmeyi düşünüyorum.. Dr bir de dediki geçen ay yumurtanın o kdr büyümesi ilaçtan olmaz anormal bi durum oldu seninki dedi.Bu ayda günde 2 tane kullan olmazsa önümüzdeki ay günde 1 e düşürürüz dedi..
Hadi artık bu uğraşlar boşa gitmesin.. herkesin....................

canım olmuyor işte insan bir yerde tıkanıyor baş edemiyor çevremdeki benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu milletin lafları bir yere girince tembel çıktınız bir işi başaramadınızlar vs artık dayanamıyorum.

İnan bende aynı durumdayım ama elden bişey gelmiyor benim çevrem anladı ztn olmadığını yüzüme bişey demiyor demese ne olur ki bu çevreyi boşvermeli kim ne demiş sana laf eden emin ol senden daha kötü durumdadır yada başka bişeyini çekemiyordur..kuzenimin 2 .çocuğu oldu arkadaşım 2. ciye hamile her hamile haberlerini duyduğumda çok ağladım :43:

İnan bende aynı durumdayım ama elden bişey gelmiyor benim çevrem anladı ztn olmadığını yüzüme bişey demiyor demese ne olur ki bu çevreyi boşvermeli kim ne demiş sana laf eden emin ol senden daha kötü durumdadır yada başka bişeyini çekemiyordur..kuzenimin 2 .çocuğu oldu arkadaşım 2. ciye hamile her hamile haberlerini duyduğumda çok ağladım :43:

işte aynı sorunu yaşıyorum hava atmak için millet hamileyim diye arıyor yada ay korunurken nasıl olduysa hamile kalmışım diyor bu sefer benim sinirlerim bozuluyor evde huzurluk oluyor eşim çok sakindir zamanı vardır olsun onun ki hemen oldu diye bizim kide hemen mi olcak dedikçe daha fazla sinirleniyorum bilmiyorum ki Rabbim büyük duadan başka kapımız yok işte.

selam kızlar sabah aşılamam yapıldı evde yatıyorum şimdi biraz ağrım var o kadar olur o kadar da doktor bunun güzel bi şey olduğunu söyledi şimdi günler yine geçmek bilmeyecek ALLAHIM inşaallah bu ay hayal kırıklığına uğramam...

canımmmm nasılsın ağrın felan var mı?günlerin nasıl geçiyor merak ettim seni yaz arada.

işte aynı sorunu yaşıyorum hava atmak için millet hamileyim diye arıyor yada ay korunurken nasıl olduysa hamile kalmışım diyor bu sefer benim sinirlerim bozuluyor evde huzurluk oluyor eşim çok sakindir zamanı vardır olsun onun ki hemen oldu diye bizim kide hemen mi olcak dedikçe daha fazla sinirleniyorum bilmiyorum ki Rabbim büyük duadan başka kapımız yok işte.

Çevrenin anlayışlı olmaması ne kötü..
Bak biz bi komşunun kızına bebek görmeye gittik 3-4 komşu hep birlikte falan o kızında 5 sene olmadı o da dr lara gitti aşılamada yaptırmış olmamış sonra kendiliğinden oldu çok çalışıyordu mesaiye falan kaldığım dönem oldu diyor hiç aklımda yoktu sonra otururken bebekten falan konuşurken kızda bende çok uğraştım falan diyince bende beklemek çok zor diyip başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya ama nasıl ağlıyorum kendimi tutamıyorum annem şok oldu niye böyle yapıyosun falan komşular da var ben çok duygusalım diyip olayı kapatmaya çalıştım ama sonra kendime çok kızdım onların yanında ağladığım için sonrada amaaaan dedim kim ne düşünürse düşünsün.
Nereye kafamı çevirsem ya hamile ya bebeği var.. diyorum rabbim beni sınıyor sabredip isyan etmezsem bana da verecek.Kuzen, arkadaş, arkadaşın arkadaşı, kuzenin arkadaşı, komşu herkes mi hamile olur yaa.Artık bebek görmelere de gitmicem.
Ama işyerinden arkadaşımın bebeği oldu ona gitmem lazım bu hafta sonu.Yani hep bi sınav................

doğru canım hepsi sınav elimizden bi şey gelmiyor ben ağlamıyorum eve kadar dayanıyorum hatta evin kapısı var ya çıkar çıkmaz ağlıyorum kendimi yıpratıyorum başka bir şey yapmıyorum sen ne güzel çalışıyormuşsun ben tüm gün evdeyim onu da sıkıntı ediyorum en azından sosyal bir ortam olsa oda yok sinema cafe tiyatro bakalım hayırlısı başını şişirdim kusura bakma ne olur.

doğru canım hepsi sınav elimizden bi şey gelmiyor ben ağlamıyorum eve kadar dayanıyorum hatta evin kapısı var ya çıkar çıkmaz ağlıyorum kendimi yıpratıyorum başka bir şey yapmıyorum sen ne güzel çalışıyormuşsun ben tüm gün evdeyim onu da sıkıntı ediyorum en azından sosyal bir ortam olsa oda yok sinema cafe tiyatro bakalım hayırlısı başını şişirdim kusura bakma ne olur.

canım ne kusuru aşk olsun
bende çalışıyorum diye stres yapıyorum her ay 2 kere dr gitmek için izin alıyorum çok stres oluyorum bende acaba işten çıksam mı diyorum kafam rahat dr giderim sonra vazgeçiyorum daha çok kafaya takarım diye.
Sen evde uğraşlar bul kendine bak puzzle yapsana 1000 parça olanlar var çok oyalar seni :) bende başlicam eşimle :)

canımmmm nasılsın ağrın felan var mı?günlerin nasıl geçiyor merak ettim seni yaz arada.

canım benim iyiyim şimdilik merak içindeyim yine hayal kırıklığı yaşayacağım diye çok korkuyorum bu ay fazla akıntım oluyo niye bilmiyorum .. ağrılarım geçti normal hayata döndüm yani hepimiz için beklemek zor ama aşılamadan sonra beklemek de bi ayrı oluyo cnm daha stresli :(.. ayın 21 inde adet olmam gerek ki inşaallah olmam ;).. beklemedeyim cnm sen ne yaptın hsg yi

Canim cok sevindim ya insallah hadi bebis haberlerinide aliriz ..:)dualarim seninle...:)

canım benim çok sağol bakalım artık kısmet , ayın 21 ini bekliyorum dört gözle asıl sen nerelerdesin unuttun bizi valla üzüldüm sen gittin diye :)...senden ne havadis var bakalım :)

kızlar ben adet oluyorum sanırım dünden beri sancılarım vardı zaten bekliyodum :(
ümitlerim önümüzdeki aya kaldı dicem ama zerre ümit kalmadı bende ALLAHIM bize yardım et ne olur :(

bende aynı durumdayım hiç ümidim kalmadı artık Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

canlarım beniim hepimiz aynıyız işte insan umudu olmadan yaşayamaz ki RABBİM in imtihanı bu bize gerçekten ben öyle düşünüyorum hemen bebişleri olanların çocukları belki çok sorunlu olacaklar bizimki de böyle... ne güzel sözdür "sizin hayır gördüklerinizde şer;size şer görünende bir hayır vardır.." ben aklıma hep bunu getiriyorum inanın uykumdan uyanıp ben de üzülüyorum eşim bana güzel bi cümle söylese içim buruk bi tarafım eksik gibi... millete imrenmekten bıktım :(..vs vs... ama elden ne gelir ki beklemek ve dua etmekten başka..

Çevrenin anlayışlı olmaması ne kötü..
Bak biz bi komşunun kızına bebek görmeye gittik 3-4 komşu hep birlikte falan o kızında 5 sene olmadı o da dr lara gitti aşılamada yaptırmış olmamış sonra kendiliğinden oldu çok çalışıyordu mesaiye falan kaldığım dönem oldu diyor hiç aklımda yoktu sonra otururken bebekten falan konuşurken kızda bende çok uğraştım falan diyince bende beklemek çok zor diyip başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya ama nasıl ağlıyorum kendimi tutamıyorum annem şok oldu niye böyle yapıyosun falan komşular da var ben çok duygusalım diyip olayı kapatmaya çalıştım ama sonra kendime çok kızdım onların yanında ağladığım için sonrada amaaaan dedim kim ne düşünürse düşünsün.
Nereye kafamı çevirsem ya hamile ya bebeği var.. diyorum rabbim beni sınıyor sabredip isyan etmezsem bana da verecek.Kuzen, arkadaş, arkadaşın arkadaşı, kuzenin arkadaşı, komşu herkes mi hamile olur yaa.Artık bebek görmelere de gitmicem.
Ama işyerinden arkadaşımın bebeği oldu ona gitmem lazım bu hafta sonu.Yani hep bi sınav................

canım ya aynı şeyleri bende yaşıyorum ailemde bütün ablalarım hamile kaldı bebek sahıbı oldular en yakın dostum hamile kaldı ve hamıleleıgını benden sakladı biliyormusun ne kadar canım yandı....

Arkadaşlar bişey sorucam ben kan testi sonuçlarımı buldum bana yardımcı olurmusunuz.bana göre değerlerin dısında olanlar neu# 1.84 neu%36.3 lym%52.4 mon% 9.9 pct 0.312 ferr 16.7 o zaman bakan doktor bişey yok demişti ama ben şimdi inceledim ve bu degerlerin %delik oranların dısında oldugunu gördüm ve anlamadım.bu testi adet 3 gunu yaptırmıstim eskiden yardım edin lutfennn

kafanı karıştırmıyım ama eşinin spermleri sınırdaysa doktor aşılama yapması gerek eger sende hersey normalse..

bugün eşimin ürologa gittik ultrason çektiler çok şükür varikosel yoktu eşimede klomen verdi .inşallah işe yarar ayrıca çinko kapsülü aldık keçiboynuzu pekmezi falanda
3 ay kullancakmış ilacı bende ancak ilaçla yumurtalarımı geliştircem .Rabbim isteyen herkesin kucağına versin hep dua ediyorum hepimize

canım benim iyiyim şimdilik merak içindeyim yine hayal kırıklığı yaşayacağım diye çok korkuyorum bu ay fazla akıntım oluyo niye bilmiyorum .. ağrılarım geçti normal hayata döndüm yani hepimiz için beklemek zor ama aşılamadan sonra beklemek de bi ayrı oluyo cnm daha stresli :(.. ayın 21 inde adet olmam gerek ki inşaallah olmam ;).. beklemedeyim cnm sen ne yaptın hsg yi

inşallah bebişin gelir,akıntı için doktorla görüşseydin belkide yumurta akıntısıdır canıııım; o zaman 21 inde senden hayırlı haber bekliyoruz.Benim hsg adet olunca çekilecek bu ay yine klomen yutmuştum ama misafir geldi yani boşa gitti adet gününü bekliyorum sonra ara verecem yoruldum canım vucudum dinlensin... sende böyle ol inşallah :49:

Son düzenleme:
Back