cumartesi doktor tekrar cağırdı yumurtam çatlamışmı diye dün ymurta akı kıvamında akıntı geldi sizce belirtisi olablirmi
hoşgeldin aramıza
aynı duygu ve psikolojideyiz gecelerim uykusuz kabus
bende klomenin 2, ayındayım beklemedeyim bariz her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşıyorum malesef
canım günlerini değerlendir büyük ihtimal ya çatlamıştır yada çatlamak üzeridir çünkü akıntı bunun habercisi bol şans.
Sagol inan bugun moralim cok bozuk ve bebek hicbir zaman gelmicek gibi hissediyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin saglikli ve hayirli
canım sen k. maraşlımısın bende maraşlıyım :)
ya gecen ayda bu akıntı geldi ama olmadı inş bu ay olur diye ümitlenıyorum inşşş ya RABBİM herkese nasip etsin bir an önce beynim yoruldu artık
Sagol inan bugun moralim cok bozuk ve bebek hicbir zaman gelmicek gibi hissediyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin saglikli ve hayirli
:) ben mersinliyim eşim maraşlı :)
Aslinda yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadi doktor 15.gun gel test yapalim dedi sonra klomen devam dedi yani sizin gibi akinti falan hic hissetmedim catlamadanda adet olunuyomu ki
Aslinda yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadi doktor 15.gun gel test yapalim dedi sonra klomen devam dedi yani sizin gibi akinti falan hic hissetmedim catlamadanda adet olunuyomu ki
amin canım bol bol dua ediyorum başka birşey gelmiyor elden bizde de sorun yok keşke olsa diyorum o zaman ne yapmamız gerektiğini bilirdik hayırla sağlıkla ve çok bekletmeden gelir inşallah bebişler.
bildiğim kadarı ile çatlamazsa adet olunmaz ama klomene başlamadan önce tekrar kontrol ediyor doktor ona göre hapı yutuyorsun
Bilmem bugunde yoktu hastanede ama onceden dedi adet olursan 3 gun basla
Slm kızlarrrr
adet olur olmaz klomene baslıyacak bırını daha alır mısınız yanınıza
Slm kızlarrrr
adet olur olmaz klomene baslıyacak bırını daha alır mısınız yanınıza
anladım işte 3. gün kontrol edecek bişey var mı diye bide kızlar şuna baksanıza http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/360914-yaki-hamile-kalmak.html denesek mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?