- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
Beni 11.gün çağırdı, garantisi yok tabi, doğru mudur bilmem ama bizim bi arkadaş adetliyken yumurtluyormuş meselaKızlar klomen kullandiktan sonra kacinci gun kontrole çağırıyor doktorlar?Benim doktorum tam adetin 14. Günü çağırdı kontrole aklimda hep ya erken yumurtlama olursa sorusu var
Evet benim bi arkadasim da adetin bittigi gün yumurtluyormus öyle hamile kaldi.sanki ara ara bakip takip etmesi gerekir diye düşündüm zaten klomene de adet bitimi baslattirdi.Yeni bir yöntem mi deniyor uzerimde bilemedim :)Beni 11.gün çağırdı, garantisi yok tabi, doğru mudur bilmem ama bizim bi arkadaş adetliyken yumurtluyormuş mesela
Evet benim bi arkadasim da adetin bittigi gün yumurtluyormus öyle hamile kaldi.sanki ara ara bakip takip etmesi gerekir diye düşündüm zaten klomene de adet bitimi baslattirdi.Yeni bir yöntem mi deniyor uzerimde bilemedim :)
Yok canim vajinal diye gittim ama normal karından baktı.Bakarken de yumurtalardan bahsetmedi hic kist filan görünmüyor dedi sadece.Hehhe öyle düşünme içini ferah tut, vajinal ultrasonda görmedi mi yumurtaları? Ortalama büyüklüklerine göre tarih vermiştir belki :)
Değişikmiş, olsun canım sen yüreğini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun inşallahYok canim vajinal diye gittim ama normal karından baktı.Bakarken de yumurtalardan bahsetmedi hic kist filan görünmüyor dedi sadece.
Insallah canim sagolasin.Dedigim gibi doktorum yeni bir yöntem deniyor bence uzerimde:)Değişikmiş, olsun canım sen yüreğini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Bende dün gitmiştim kontrole 13. Günümdü ama daha yumurtalar olgunlaşmamıştı 16 mm gibiydi yarın için çatlatma iğnesini yaptır dedi yarın sabah yaptırcam bakalım yeterli olgunluğa gelmiş olur inşllahKızlar klomen kullandiktan sonra kacinci gun kontrole çağırıyor doktorlar?Benim doktorum tam adetin 14. Günü çağırdı kontrole aklimda hep ya erken yumurtlama olursa sorusu var
Oda bi enterasan gerçekten bende birinden duydum adetin bittiği gün ilişki olmuş doktor öyle tavsiye etmiş adetken rahim aşağıya kayıyormuş güya ve tutması daha yüksekmiş hatta kadın o şekilde o ay hamile kalmış banada bi garip geldiBeni 11.gün çağırdı, garantisi yok tabi, doğru mudur bilmem ama bizim bi arkadaş adetliyken yumurtluyormuş mesela
Ya evet malesef öyle bir ihtimal de var kaç yapalım derken göz çıkarmayalım ben en iyisi yarın iğnemi vurulayımİğne olmayanlar varmış ama olgunlaşmış yumurtanın kiste dönüşme riski de varmış çatlamadıgında
Kızlar bişey sorcam ya ben dün doktora gittiğimde sarı akıntım var dedim doktor fitil verdi hemen kullan dedi bende başladım ama yarında iğne vurulcam ovulasyon oluşmasını engel olurmu acaba fitil kafam karıştı günde 1 tane 3 gün bugün ikinci yarın da üçüncü olacak fikri olan varmı
Oyle olsa doktor vermezdi heralde ama bende bilmiyorum.Bilemedim ben onu
Bence de vermemesi lazım, klomeni veren dr aynı doktor dimi?Oyle olsa doktor vermezdi heralde ama bende bilmiyorum.
Evet aynı doktor bilemedim ya 2 tane kullandım üçüncüyü kullanmıcamBence de vermemesi lazım, klomeni veren dr aynı doktor dimi?
benimki 12.gun cagirdi canimKızlar klomen kullandiktan sonra kacinci gun kontrole çağırıyor doktorlar?Benim doktorum tam adetin 14. Günü çağırdı kontrole aklimda hep ya erken yumurtlama olursa sorusu var
En büyük korkum yumurtlama gününü kaçırmış olmak ben baska bi şehirde doktora gidiyorum oncesini degerlendiremedim bile.Doktor kontrolden sonra iliski tarihi vericem dedi ona guvendimbenimki 12.gun cagirdi canim
peki gitmeden iki gun once ilski yaşasan da gitsen en azndan icerde bulunms olur.En büyük korkum yumurtlama gününü kaçırmış olmak ben baska bi şehirde doktora gidiyorum oncesini degerlendiremedim bile.Doktor kontrolden sonra iliski tarihi vericem dedi ona guvendim
Mumkun degil canim eşim baska sehirde.Ben öğretmenim yaz tatili dolayisiyla ailemin yanina geldim.Gelmişken burada iyi bir doktor vardi ona görünmek istedim,prolaktinim yuksekti bi ara hormonlarıma baktirmak istedim.Klomene kadar gelecegimizi dusunmemistim :)Kontrolum yarin ona göre döneceğim eşimin yaninapeki gitmeden iki gun once ilski yaşasan da gitsen en azndan icerde bulunms olur.
canim bu ay benimde en buyük korkum oydu yunurtlama donemini kacirmak yumurtanin plansızca once catlamasindan cok korkmustum. ama rabbim gönlume göre verdi. kontrole gittigimde yumurtanin o an catlamaya basladigini gorduk ve doktor hemen eve gidin dedi nasip insallah dollenme olmusturMumkun degil canim eşim baska sehirde.Ben öğretmenim yaz tatili dolayisiyla ailemin yanina geldim.Gelmişken burada iyi bir doktor vardi ona görünmek istedim,prolaktinim yuksekti bi ara hormonlarıma baktirmak istedim.Klomene kadar gelecegimizi dusunmemistim :)Kontrolum yarin ona göre döneceğim eşimin yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?