Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sonuç alırız evet karnımda ve kasıklarımda hem şişlik hem sancı var yarına kadar sürer büyük ihtimal

Bende kullandım bu ay igneyide vurdurdum dün gece . Şimdi de beklemedeyim canım
Bekleme canim 4 gun ust uste iliski yap mutlaka 36. Saat i mutlaka degerlendir dik bacaklari 45 dakika yat dusunuda sabah al bunlari yap bu ay kuzum insallah hamis kalirsin

Bekleme canim 4 gun ust uste iliski yap mutlaka 36. Saat i mutlaka degerlendir dik bacaklari 45 dakika yat dusunuda sabah al bunlari yap bu ay kuzum insallah hamis kalirsin
Banada doktor sabah iğne olup akşamı ilişki ve diğer günler üstüste 2 gün daha olsun dedi ama her gün olunca spermler kaliteli olmuyor diye biliyorum

Canim rabbim vericekse bir damlaylada olur ama malesef bazilarimizin cabalamasi gerekiyor sen ben burdaki diğer arkadaslar gibi evet normali 3 gun ust uste ama bazen gec catlayip canlilik suresi daha uzun olan yumurta oluyor bazi yumurta 12 saat canli kalir bazisi 24 o yuzden sen 4 gun ust uste yap sonrada 1 gun yap bir gun yapma bu sekilde adetin basladigi gunden say 20. Gune kadar dene derim ben cunku en dogurgan zaman adetin 9.ve 19. Gunler arasi rabbim emeklerinin karsiliginida versin isteyen herkeze

hic gondercek iyi sinyalim kalmadi hayirlisi doktor trdaviye klomen yanit vermemis diyor cok az gelismis malesef
Frekanslarla oyna ayari yerine getir canim moral cok onemli ahhh beni bi gorsen yumurta var 2 3 tane catliyo yine olmuyo niye bilmiyorum ama olcak bak inan dogru zaman sabir dua caba yola devam yilmiyoruz moralde bozmuyoruz bak demesi kolay gibi gelir ama benim gibi 6. Ayinsa aman be dersin yine toparlanip kosarsin dene cok guzel oluyo bu heyecan aliskanlik yapti bende

benim derdim hemen tutsada gebeligin bi kismini ailemin yaninda gecirmek iciin nasipse bayramdan sonra gitcek gibiyim ..ama hayirlisi iste :)

Kızlar ben yorumlari okudum çıldırdım . Benim doktor bilgim yok diye beni gerizekali yerine koymuş. 28 ü adetim bitdi. Klomeni 26 sindan 5ne kadar devam etdim. Hasta diylek içirtdi yani. 2 gün sonra doktora gitdim. Yani adet biteli 5 gün sonra. Bana 1 yumurta var dedi. Sağmı solmu kaç santim demedi. 14 günü beklemeden aynı günde iğne vurdu. İlişki tarihleri yazdı aceleye getirdi. Sayenizde bilgi aldm yarn gidip o gerizekaliya hesap soracam daha yymurtama tarihi gelmeden çatlatma vurmuş. 2 defa kusmuşm o gün. Allah belasınl versn ağlıycam ya. Sayenizde iyiki bilgim olmuş. Teşekkürler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…