- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
İğne yumurtalar 19 20 mm olunca yapılıyor iğneden sonraki gün ilişki öneriyorlar tam çatlama zamanı olmuş oluyorMerhaba kızlar benimde kolmen ilk günüm 5. günü adetin klomen dönemimin 16 günü de dusbaston diye bi ilaç verdi iğne vermedi iğne neye göre yapılıyor inş hepimiz güzel sonuçlar alırıız
Aslında 2. Günü gidersin ilacını yazar ertesi günüde ilaca başlarsın ilaca başlamadan önce yumurtalıklara bakıyor çünkü kist falan varmı diye oyüzden çağırıyorlaryarin gitsem belki yine 3. gun baslatr demi dusundumde carsamba gidemivek gibiyim :/
bana kendi hesap yaptı 12 13 14 gün üst üste birliktelik dedi iğneden bahsetmedi de ondan sordumİğne yumurtalar 19 20 mm olunca yapılıyor iğneden sonraki gün ilişki öneriyorlar tam çatlama zamanı olmuş oluyor
Ozaman sana çatlatma iğnesi vermeyecek öyle deneme olcakbana kendi hesap yaptı 12 13 14 gün üst üste birliktelik dedi iğneden bahsetmedi de ondan sordum
anladım benim ilk de o yüzden bilemedim bi konu açtım bununla ilgili bakabilirmisin fikrin varmıdırOzaman sana çatlatma iğnesi vermeyecek öyle deneme olcak
Canim 2 veya 3 farketmez kanama da onemli degil hangisinde musaitsen oyle git ama 3.gun gitmende fayda var kist varsa da patlamis oluyo direk tedaviye gecilirbanada adetin 2.veya 3.gunu gel dedi doktor klomene baslicam yarin 2.gunum sence bende yarin mi gideyim kanamam buraz fazla :/
Ya ben de soylicem doktora israr ederse doktor degistiricem valla. Killanma ve kilo da yapio bunlar da baslica gebelige engel zaten. Yumurta rezervini de azaltiomus asiri kullanim. Asilamada evlilik yili onemli mi tup bebek gbi?Evet 6 ay çok fazla bana doktorum 3.de de olmazsa aşılama yapıyoruz demişti sanırım daha fazla kullanmak sakıncalı birde kist yapıyormuş
Hiç bilmiyorum canım inşllah bunlara gerek kalmadan olur klomen konusunda da çok haklısın insanın dengesini bozuyor ben 1 ay ara verdim ondan sonra 2.ye başladımYa ben de soylicem doktora israr ederse doktor degistiricem valla. Killanma ve kilo da yapio bunlar da baslica gebelige engel zaten. Yumurta rezervini de azaltiomus asiri kullanim. Asilamada evlilik yili onemli mi tup bebek gbi?
Canim klomen kullandıysan 12 14. Gunlerde catlar yumurtan persemb gelirse gec kalmayablrsn ama daha erken gelme sansi yok mu esininkizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
oofffff moralim cok bozuldu. 1 haftadir esim olmadigi icin en son iliskide 1 haffta once oldu
malesef canim.Canim klomen kullandıysan 12 14. Gunlerde catlar yumurtan. Gelme sansi yok mu esinin
Belli olmaz canim cunku sivi geldikten 48 saat icinde catliyor. Benim sivi geldigi gun catlar ama genelde herkesin 1 veya 2 gun icinde catlarmalesef canim.esim su an denizin ortasinda. kaptan esim. is boyle oluca galiba onumuzdeki aylara kaldi ne diyeyim nasip
ay canim umarim oyle olur ufakta olsa bi umudun oldugunu ögrenmek biraz rahatlatti dogrusuBelli olmaz canim cunku sivi geldikten 48 saat icinde catliyor. Benim sivi geldigi gun catlar ama genelde herkesin 1 veya 2 gun icinde catlar
Biraz gec olucak ama o dedigin akinti bende geldikte sonra dr gittim ve yumurta daha catlamamisti.herkezde ayni olmuyoay canim umarim oyle olur ufakta olsa bi umudun oldugunu ögrenmek biraz rahatlatti dogrusu
Hepsi klomenin etkisi bas agrisi bendede yapti.neden gec baslattiki genelde 5.gun yada 3.gun baslatiyolar.Benim de 2. Gunum klomende.Bas ağrısı, göz ağrısı, halsizlik bende de var.Bana adet bitiminde başlattı doktor
aslinda ilk ay 1 taneyle baslatilmasi taraftariyim ben cunki vucudun ne tepki vericek gormek lazim belki 1 taneyle bile buyucek yumurtalarin ozaman gereksiz hormon ilaci almis olucaksin.Ben de klomen kullanıyorum kızlar bu ay ilk defa, adetimin 3. Günü başladım, günde iki tane alıyorum bugün 4. Günüm ama cok halsizim ve başım dönüyor. Cumartesi günü de yumurtalara bakıp duruma göre iğne yapacağız dedi dr. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Aslinda i
aslinda ilk ay 1 taneyle baslatilmasi taraftariyim ben cunki vucudun ne tepki vericek gormek lazim belki 1 taneyle bile buyucek yumurtalarin ozaman gereksiz hormon ilaci almis olucaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?