- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
1 tane var canim 2. Icin ugrasiyorum nasipseİnş canım çok tşk ederim. Snn bebişin var mı?
13.günü oldum cnm 19 mm idiKlomen kullananlar adetin kacinci gunu catlatma ignesi oldunuz?
Masallah canim insallah tutar.. Benim de bugum 14.gun buyumemis 15 mm13.günü oldum cnm 19 mm idi
Bugünde iğnenin 10.günüydü beklemedeyim
İnş cnm hayırlısı artık. Çok fazla kafaya takıp negatif düşünme. benimde 11.gün 15 mm di fakat rahmin hâlâ ince demişti estrofem başlatmştı, 13.günde 19 olmuştu rahminde kalinlasma olmus iyi demisti. İki günde herşey değişebilir hiç belli olmaz cnmMasallah canim insallah tutar.. Benim de bugum 14.gun buyumemis 15 mm
Insallah canim ya.. Bugun igne olurum dye hesap ederken bi garip oldum.. Benim de normalde igne vurunurken rahim 7,5 oluyodu. Bugun de 7,5 ti muayende.İnş cnm hayırlısı artık. Çok fazla kafaya takıp negatif düşünme. benimde 11.gün 15 mm di fakat rahmin hâlâ ince demişti estrofem başlatmştı, 13.günde 19 olmuştu rahminde kalinlasma olmus iyi demisti. İki günde herşey değişebilir hiç belli olmaz cnm
Bana kalinligin şukadar die hiç demedi. Sadece ilacı 6-7 gün kullandım bi morel bozukluguylada bütün ilaclarimi bıraktım. simdide oluruna bıraktım nasipte varsa Rabbim hertürlü verir zaten, buay pek bi beklentim yok yani.Insallah canim ya.. Bugun igne olurum dye hesap ederken bi garip oldum.. Benim de normalde igne vurunurken rahim 7,5 oluyodu. Bugun de 7,5 ti muayende.
Olsun insallah gelir bu ay bebeginBana kalinligin şukadar die hiç demedi. Sadece ilacı 6-7 gün kullandım bi morel bozukluguylada bütün ilaclarimi bıraktım. simdide oluruna bıraktım nasipte varsa Rabbim hertürlü verir zaten, buay pek bi beklentim yok yani.
Hayırlısı artık cnm, olurda buay tutarsa benim için gerçekten busefer süpriz olur. İnş senin tedavinde hayrla sonuçlanır cnmOlsun insallah gelir bu ay bebegin
Amin canim hep beraber Allah kucagimizi doldursun insallahhHayırlısı artık cnm, olurda buay tutarsa benim için gerçekten busefer süpriz olur. İnş senin tedavinde hayrla sonuçlanır cnm
1 tane var canim 2. Icin ugrasiyorum nasipse
Amin canim insallahAllah bağışlasın canım. Hadi hayırlısı inş kardeşte tez zamanda gelir
O ilac rahim duvari kalimlastiriyor. Acaba kacti icmeden once. En az 7 olmasi lazimmis canim. Benim 3 aydir 7,5 idi tutmadi o aylarda..insallah bebegin sana gelirSelam kizlar bende bu ay klomen kullandim 10. Gun gittigimde 20 mm yumurta vardi fazlami buyuk acaba doktor rahim duvarin ince dedi hemen estrofem baslatti yumurtanin catlamasina kadar etkisi olmusmudurki hic umudum yok bu aydan
Adetin 5. günü klomene başladım. Klomen biter bitmez kontrole gittim. Ertesi günü çatlatma iğnesi olduKlomen kullananlar adetin kacinci gunu catlatma ignesi oldunuz?
Bi kaç gün daha beklemelisin bence. Benimde her ay değişiyo günüm.Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?