Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah canim insallah tutar.. Benim de bugum 14.gun buyumemis 15 mm
İnş cnm hayırlısı artık. Çok fazla kafaya takıp negatif düşünme. benimde 11.gün 15 mm di fakat rahmin hâlâ ince demişti estrofem başlatmştı, 13.günde 19 olmuştu rahminde kalinlasma olmus iyi demisti. İki günde herşey değişebilir hiç belli olmaz cnm

Insallah canim ya.. Bugun igne olurum dye hesap ederken bi garip oldum.. Benim de normalde igne vurunurken rahim 7,5 oluyodu. Bugun de 7,5 ti muayende.

Insallah canim ya.. Bugun igne olurum dye hesap ederken bi garip oldum.. Benim de normalde igne vurunurken rahim 7,5 oluyodu. Bugun de 7,5 ti muayende.
Bana kalinligin şukadar die hiç demedi. Sadece ilacı 6-7 gün kullandım bi morel bozukluguylada bütün ilaclarimi bıraktım. simdide oluruna bıraktım nasipte varsa Rabbim hertürlü verir zaten, buay pek bi beklentim yok yani.

Olsun insallah gelir bu ay bebegin

Selam kizlar bende bu ay klomen kullandim 10. Gun gittigimde 20 mm yumurta vardi fazlami buyuk acaba doktor rahim duvarin ince dedi hemen estrofem baslatti yumurtanin catlamasina kadar etkisi olmusmudurki hic umudum yok bu aydan

Selam kizlar bende bu ay klomen kullandim 10. Gun gittigimde 20 mm yumurta vardi fazlami buyuk acaba doktor rahim duvarin ince dedi hemen estrofem baslatti yumurtanin catlamasina kadar etkisi olmusmudurki hic umudum yok bu aydan
O ilac rahim duvari kalimlastiriyor. Acaba kacti icmeden once. En az 7 olmasi lazimmis canim. Benim 3 aydir 7,5 idi tutmadi o aylarda..insallah bebegin sana gelir

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Bi kaç gün daha beklemelisin bence. Benimde her ay değişiyo günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…