- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 37
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
Ee esine ilac vermedimi ona bi tedavi yolu soylemedimi senin ictigin ilac sana yarar o ne olacak pekiKeşke bilseydim söylerdim dr a, bana sen de sorun yok dedi üstelik eşimin sperm sonucu pek iç açıcı değildi ama bazen saflığı tutuyor insanın neden diye sormamışım
Ee esine ilac vermedimi ona bi tedavi yolu soylemedimi senin ictigin ilac sana yarar o ne olacak peki
Ya kizlar sizi 3. 5.gunu baslatmis ama bana 1 veya 2. Gunu gel klomene baslayalim dedi doktor??
Seninki erken catlamaz gec basladigin icin gec catlar gibime geliyo.yumurtalar olusmaya adet gunu basliyormus o sebepten adette baslatiyolar ilaci bu ay bi bak madem bi dahaki ay olmazsa ki ins hamile kalirsin ozaman sorarsin.Ben de anlamadim neden adet bitimi başlattığını burda okuduklarimdan hep 5. Ya da 3. Gun baslatmis doktorlar.Adetin 14. Gunu de yumurtalara bakacak umarim daha erken catlamaz.Iciyorum ama içim hic rahat değil
Anladim canim tsekrler. Bi bilgi veriyim dw size benim doktorum klomene baslicagmz icin d vitamini testi de istemisti ve cidden de dusuk cikmisti. Neden d vitaminine baktnz dedim d vitamini yumurtanin kalitesnde ve sekil bozukluklarini gidermede etkili dedi. Klomenle olgun yumurtalara sahip olsak da sekilleri ve kaliteleri de onemli yoksa gebelik elde edemeyiz diyip devit 3 d vitamini ampulu vermisti2. Günü bakacaktır ona göre klomen yazacaktır böylece 3. Günü başlatacaktır belki
Sadece d vitamini değil Demir eksikliği varsa mesela o da etkiliyor ve daha bir sürü şey.. ay ben anlamıyorum millet hiç özen göstermeden çatır çatır hamile kalıyor, bizimkiler pamuk ipliğine bağlı maşallahAnladim canim tsekrler. Bi bilgi veriyim dw size benim doktorum klomene baslicagmz icin d vitamini testi de istemisti ve cidden de dusuk cikmisti. Neden d vitaminine baktnz dedim d vitamini yumurtanin kalitesnde ve sekil bozukluklarini gidermede etkili dedi. Klomenle olgun yumurtalara sahip olsak da sekilleri ve kaliteleri de onemli yoksa gebelik elde edemeyiz diyip devit 3 d vitamini ampulu vermisti
Demirde benim sorun cikmamsti onlari 1 ay oncesinde almstim. Valla bende anlamadim ki sanki onca hamile kalanda demir, d, kalsiyum, b vitaminleri tam mi Allah askina:)))Sadece d vitamini değil Demir eksikliği varsa mesela o da etkiliyor ve daha bir sürü şey.. ay ben anlamıyorum millet hiç özen göstermeden çatır çatır hamile kalıyor, bizimkiler pamuk ipliğine bağlı maşallah
Insallah canim dedigin gibi olir 14. Gun bakip ona gore iliski tarihi vericem dedi doktor bakalim bu ay böyle deneyelim.Seninki erken catlamaz gec basladigin icin gec catlar gibime geliyo.yumurtalar olusmaya adet gunu basliyormus o sebepten adette baslatiyolar ilaci bu ay bi bak madem bi dahaki ay olmazsa ki ins hamile kalirsin ozaman sorarsin.
Suriyelilere baksana karnında kucağında iki elinde her yerlerinde bebek, nasıl oluyor bilmem :))Demirde benim sorun cikmamsti onlari 1 ay oncesinde almstim. Valla bende anlamadim ki sanki onca hamile kalanda demir, d, kalsiyum, b vitaminleri tam mi Allah askina:)))
Hahahaha dmi ya onlar ulkelerinin gunesinden cok beslenmis d vitamini deposunu doldurmuslar belki de :)Suriyelilere baksana karnında kucağında iki elinde her yerlerinde bebek, nasıl oluyor bilmem :))
Hahahaha dmi ya onlar ulkelerinin gunesinden cok beslenmis d vitamini deposunu doldurmuslar belki de :)
Sendemi ankaradasin bu aradaaaBilemedim
Sendemi ankaradasin bu aradaaa
Hahaha sende mi sevmiyosun :)) ben ozel hrs kadin dogum omer Altuna gidiorum bide etimedde ahmet cingi hoca. Ikisi de mukemmel. Ama tetkiklerimi zekai tahirde yaptm ozel gbi infertilite birimi cidden com iyi oranin daEvet canım malesef
evet canim benim cok sukur o gun catlamamis yumurtam. cumartesi doktora gittim o an cayladigina tanik olduk ultrBiraz gec olucak ama o dedigin akinti bende geldikte sonra dr gittim ve yumurta daha catlamamisti.herkezde ayni olmuyo
Hahaha sende mi sevmiyosun :)) ben ozel hrs kadin dogum omer Altuna gidiorum bide etimedde ahmet cingi hoca. Ikisi de mukemmel. Ama tetkiklerimi zekai tahirde yaptm ozel gbi infertilite birimi cidden com iyi oranin da
Ay bende 2 bucuk yil olcak nerdeyse nutda olali. Linayi bliorum guzel hastane. Ama katti yen hrs'yi tavsiye ederim yabanci kokenli bi hastane ve doktorlari cidden kaliteli ve ilgliValla hiç sevmiyorum, 15 aydır burdayım ama 15 yıl kadar sıkıldım :) ben Memorial da başak hocaya gidiyordum ama bebegimi kaybettiğimden beri soğudum ordan çokgörümcem Lina kadın doğumu tavsiye etmişti, 4 ay sonra oraya gittik bakalım hayırlı olur inşallah
Kayınvalidem falan çok ısrar etti illa oraya gidin diye de mecbur gittik, eşim söyletmiyor sperminde sorun olduğunu herkes de bana yükleniyorAy bende 2 bucuk yil olcak nerdeyse nutda olali. Linayi bliorum guzel hastane. Ama katti yen hrs'yi tavsiye ederim yabanci kokenli bi hastane ve doktorlari cidden kaliteli ve ilgli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?