• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayınvalidem falan çok ısrar etti illa oraya gidin diye de mecbur gittik, eşim söyletmiyor sperminde sorun olduğunu herkes de bana yükleniyor :KK43: çok sağol arkadasım bu ay olmazsa oraya gidelim bari
Erkekler hassas olur ya dogrudur ben esime sperm testi yapalm ddgmde ble zoruna gitmisti. Bence valla mutlaka gidin omer bey var o cok iyi

Slm kızlar bugün otriville vurulacaktım ama yumurtalar tam büyümemiş perşembe günü dedi doktor klomen kullanmama rağmen neden bu kadar yavaş büyüyorlar anlamıyorum yaa

Klomen kullandın mı canım
Ben bu ay ilk defa kullandım dün bitti bekliyorum cumartesiyi, daha önce hamile kalmıştım kendiliğinden ama kaybettik 17 haftalıkken, şimdi de olmuyor beş aydır, dr klomen başlayalım dedi olur dedik. Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza inşallah

Ben bu ay ilk defa kullandım dün bitti bekliyorum cumartesiyi, daha önce hamile kalmıştım kendiliğinden ama kaybettik 17 haftalıkken, şimdi de olmuyor beş aydır, dr klomen başlayalım dedi olur dedik. Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza inşallah
Amin canım inşallah

Back