- 19 Kasım 2016
- 559
- 443
- 103
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
Erkekler hassas olur ya dogrudur ben esime sperm testi yapalm ddgmde ble zoruna gitmisti. Bence valla mutlaka gidin omer bey var o cok iyiKayınvalidem falan çok ısrar etti illa oraya gidin diye de mecbur gittik, eşim söyletmiyor sperminde sorun olduğunu herkes de bana yükleniyorçok sağol arkadasım bu ay olmazsa oraya gidelim bari
Slm kızlar bugün otriville vurulacaktım ama yumurtalar tam büyümemiş perşembe günü dedi doktor klomen kullanmama rağmen neden bu kadar yavaş büyüyorlar anlamıyorum yaa
Klomen kullandın mı canımHakkımızda hayırlısı canım ben de cumartesi iğne olacağım geliştiyse bakalım
Ben bu ay ilk defa kullandım dün bitti bekliyorum cumartesiyi, daha önce hamile kalmıştım kendiliğinden ama kaybettik 17 haftalıkken, şimdi de olmuyor beş aydır, dr klomen başlayalım dedi olur dedik. Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza inşallahKlomen kullandın mı canım
Amin canım inşallahBen bu ay ilk defa kullandım dün bitti bekliyorum cumartesiyi, daha önce hamile kalmıştım kendiliğinden ama kaybettik 17 haftalıkken, şimdi de olmuyor beş aydır, dr klomen başlayalım dedi olur dedik. Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza inşallah
Kac tane klomen kullandiniz ne kadar olmus yumurtalar kac mmSlm kızlar bugün otriville vurulacaktım ama yumurtalar tam büyümemiş perşembe günü dedi doktor klomen kullanmama rağmen neden bu kadar yavaş büyüyorlar anlamıyorum yaa
1 kutu bitti günde 2 defa kullandım şuan 16 mm normalde 20 mm ulaşması gerekiyorduKac tane klomen kullandiniz ne kadar olmus yumurtalar kac mm
1 kutu bitti günde 2 defa kullandım şuan 16 mm normalde 20 mm ulaşması gerekiyordu
Kac gunde bir regl oluyorsun1 kutu bitti günde 2 defa kullandım şuan 16 mm normalde 20 mm ulaşması gerekiyordu
28 günde bir oluyorumKac gunde bir regl oluyorsun
16 mm cok ufak degilki persembeye yeteri kadar buyur merak etme28 günde bir oluyorum
Yani demek istediğim ilaç kullanmama rağmen tembellik var yavaş büyüyor16 mm cok ufak degilki persembeye yeteri kadar buyur merak etme
her ilac her bunyeye yaramiyor doktorun seni muhakkak yonlendiricektir.adini tam hatirlamiyorum ama klomene benzer bi ilac vardi bazilarina o yariyormus klomenle buyumedigi halde.Yani demek istediğim ilaç kullanmama rağmen tembellik var yavaş büyüyor
Yumurtan olgunlasmaya baslamistir canim kontrolun ne zamanKızlar benim klomen biteli 2 gün oluyor su gibi akıntım var kokusuz renksiz bildigin su gibi size de oldu mu acaba?
Kontrolüm cumartesi inşallah öyledir, erkenden çatlayıp gitmesin de :))Yumurtan olgunlasmaya baslamistir canim kontrolun ne zaman
Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmadan olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?