- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
İnşllah işe yarar olumlu sonuç alırsın umarım iyi haber verirsinBende kullandım bu ay igneyide vurdurdum dün gece . Şimdi de beklemedeyim canım
Amin inşallah seninde güzel haberini alırız senin 2.klomenin heralde ilk kullandiginda yan etki falan yaptı mı yada adet döngüsunu falan etkiledi miİnşllah işe yarar olumlu sonuç alırsın umarım iyi haber verirsin
Evet ilk kullandığımda yan etki yapmıştı çok halsizlik mide bulantısı falan olmuştu adet döngüsünü değiştirmedi bide kasıklarda kramplar oluyorduAmin inşallah seninde güzel haberini alırız senin 2.klomenin heralde ilk kullandiginda yan etki falan yaptı mı yada adet döngüsunu falan etkiledi mi
İnşallah canım hepimiz olumlu sonuçlar veririz inşallahBende adetimin 2. Gunu baslicam bu ay bana da dua edin lutfeeen. Insaalah olmlu sonuclar aliriz bu ay
Şuan kaçıncı günün canım bana doktor günde 2 tane verdi sabah akşam içiyorumbende adtin 5. gunu baslayip 5 gun gunde 1 tane ictim igne vurulmayacak bakalim insallah olumlu olur
su an 7. gunum canim klomen kullanmayi 2 gun once bitirdimŞuan kaçıncı günün canım bana doktor günde 2 tane verdi sabah akşam içiyorum
Canim senin doktorun 3 demis ama bana doktorum klomenin kullanim sureci 6 ay dedi ya bana da cok gelmisti hattaMerhaba kızlar
Bugün klomene başladım bu ikinci klomen denemem geçen ay ara vermiştim şimdi tekrar başlattı doktor 3 defa deneyebiliyormuşuz inşallah 3. Ye kalmadan bebiş gelir.
Sizlerden de klomene başlayan varmı birlikte deneyimlerinizi paylaşalım bu süreçte
Evet 6 ay çok fazla bana doktorum 3.de de olmazsa aşılama yapıyoruz demişti sanırım daha fazla kullanmak sakıncalı birde kist yapıyormuşCanim senin doktorun 3 demis ama bana doktorum klomenin kullanim sureci 6 ay dedi ya bana da cok gelmisti hatta
Çatlatma iğnesinden sonra Ogün ve ertesi günü ağrı olmuştu sonrasında çatlama gerçekleşince ağrı kalmıyor aslında senin çok uzun sürmüşben geçen ay klomen kullandim catlama ignesi vermedi kendiliginden catlasin dedi ama.gebelik olusmadi bu ay 2. klomen kullandim igne yapalim.dedim catlama ignesi yapildi bugun 7. gunum hala uzerine yatamiyorum sizin catlama ignesinden sonra kac gun surdu agrilariniz kizlar
bilmiyorum canimÇatlatma iğnesinden sonra Ogün ve ertesi günü ağrı olmuştu sonrasında çatlama gerçekleşince ağrı kalmıyor aslında senin çok uzun sürmüş
banada adetin 2.veya 3.gunu gel dedi doktor klomene baslicam yarin 2.gunum sence bende yarin mi gideyim kanamam buraz fazla :/Bende adetimin 2. Gunu baslicam bu ay bana da dua edin lutfeeen. Insaalah olmlu sonuclar aliriz bu ay
3.günü genelde başlatıyorlar canım ben her ikisinde de 3.günümde başladım sende Ogün gidersinbanada adetin 2.veya 3.gunu gel dedi doktor klomene baslicam yarin 2.gunum sence bende yarin mi gideyim kanamam buraz fazla :/
yarin gitsem belki yine 3. gun baslatr demi dusundumde carsamba gidemivek gibiyim :/3.günü genelde başlatıyorlar canım ben her ikisinde de 3.günümde başladım sende Ogün gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?