Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgili_can_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
501
277
103
Merhaba kızlar
Bugün klomene başladım bu ikinci klomen denemem geçen ay ara vermiştim şimdi tekrar başlattı doktor 3 defa deneyebiliyormuşuz inşallah 3. Ye kalmadan bebiş gelir.
Sizlerden de klomene başlayan varmı birlikte deneyimlerinizi paylaşalım bu süreçte

Amin inşallah seninde güzel haberini alırız senin 2.klomenin heralde ilk kullandiginda yan etki falan yaptı mı yada adet döngüsunu falan etkiledi mi
Evet ilk kullandığımda yan etki yapmıştı çok halsizlik mide bulantısı falan olmuştu adet döngüsünü değiştirmedi bide kasıklarda kramplar oluyordu

ben geçen ay klomen kullandim catlama ignesi vermedi kendiliginden catlasin dedi ama.gebelik olusmadi bu ay 2. klomen kullandim igne yapalim.dedim catlama ignesi yapildi bugun 7. gunum hala uzerine yatamiyorum sizin catlama ignesinden sonra kac gun surdu agrilariniz kizlar

Canim senin doktorun 3 demis ama bana doktorum klomenin kullanim sureci 6 ay dedi ya bana da cok gelmisti hatta

Çatlatma iğnesinden sonra Ogün ve ertesi günü ağrı olmuştu sonrasında çatlama gerçekleşince ağrı kalmıyor aslında senin çok uzun sürmüş

Merhaba kızlar benimde kolmen ilk günüm 5. günü adetin klomen dönemimin 16 günü de dusbaston diye bi ilaç verdi iğne vermedi iğne neye göre yapılıyor inş hepimiz güzel sonuçlar alırıız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…