• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim bu ay benimde en buyük korkum oydu yunurtlama donemini kacirmak yumurtanin plansızca once catlamasindan cok korkmustum. ama rabbim gönlume göre verdi. kontrole gittigimde yumurtanin o an catlamaya basladigini gorduk ve doktor hemen eve gidin dedi nasip insallah dollenme olmustur
Insallah canım ya dedigin gibi olur benim de.insallah senin döllenme de olmuştur bebegine kavusursun.Kendimden de süphe etmeye başladım ovulasyon testlerinde cift cizgiyi 13. 14. gün görür degerlendirirdik sonrasi birakirdik.Acaba bir sene boyunca hata mi yapmışız? :)

Mumkun degil canim eşim baska sehirde.Ben öğretmenim yaz tatili dolayisiyla ailemin yanina geldim.Gelmişken burada iyi bir doktor vardi ona görünmek istedim,prolaktinim yuksekti bi ara hormonlarıma baktirmak istedim.Klomene kadar gelecegimizi dusunmemistim :)Kontrolum yarin ona göre döneceğim eşimin yanina
Kuzum ben de öğretmenim ailemin yanındaydım ama adet olunca geldim evime, bebiş için tatili bıraktım yani öyle evde boş boş eşimin akşam gelmesini bekliyorum hergün Keşke sen de bu yazı benim gibi geçirseydin

Kuzum ben de öğretmenim ailemin yanındaydım ama adet olunca geldim evime, bebiş için tatili bıraktım yani öyle evde boş boş eşimin akşam gelmesini bekliyorum hergün Keşke sen de bu yazı benim gibi geçirseydin
Adet bitimiyle dönecektim ben de.Zaten hep ona göre ayarliyorum tatili,adet donemi gidiyorum ailemin yanina bitince de dönüyorum evime.Gecen ay hic ayrılmadım evden olmayinca olmuyor maalesef :)Hayırlısı bakalim yarin belli olur yumurtalarin kaçıp kaçmadığı:)

Adet bitimiyle dönecektim ben de.Zaten hep ona göre ayarliyorum tatili,adet donemi gidiyorum ailemin yanina bitince de dönüyorum evime.Gecen ay hic ayrılmadım evden olmayinca olmuyor maalesef :)Hayırlısı bakalim yarin belli olur yumurtalarin kaçıp kaçmadığı:)

İnşallah kaçmamıştır içini ferah tut canım, doğru ben kaç aydır evdeyim de oldu mu sanki :)) ayy tatil de bitti gitti bir ay bişi kaldı, okul açıldığında hamile olduğumuzu biliyor olsak da ona göre ek ders istemiyorum falan diye artistlik yapsak :KK73:

İnşallah kaçmamıştır içini ferah tut canım, doğru ben kaç aydır evdeyim de oldu mu sanki :)) ayy tatil de bitti gitti bir ay bişi kaldı, okul açıldığında hamile olduğumuzu biliyor olsak da ona göre ek ders istemiyorum falan diye artistlik yapsak :KK73:
Ayyy keşke bu ay oldu oldu olmadi zaten doğum izni filan yalan oluyor yaza geliyor doğum:)))Artik onun hesabini da yapmiyorum gerçi hayırlısıyla gelsin de tez vakitte tatil filan umrumda değil.Okulumda 10 a yakin hamile var döndüğümde bana da soracaklar.En çok da o duruma maruz kalmamak icin okul açılsın istemiyorum.

Ayyy keşke bu ay oldu oldu olmadi zaten doğum izni filan yalan oluyor yaza geliyor doğum:)))Artik onun hesabini da yapmiyorum gerçi hayırlısıyla gelsin de tez vakitte tatil filan umrumda değil.Yaklaşık okulum da 10 a yakin hamile var döndüğümde bana da soracaklar.En çok da o duruma maruz kalmamak icin okul açılsın istemiyorum.
:)) geçen yıl ben de izin planı yapıyordum hep, sonra yaza denk gelicek diye Eylül ve Ekim de hiç yumurtlama planı falan yapmadım, ayaklarımı havaya kaldırmadım mesela hemen duş aldım falan ;)) Ekim de hamile kalmıştım ona rağmen ama bebişi kaybettik.. fazla stres yapıyoruz olmuyor, umursamasak olacak da işte nazlı bizim bebişler teşrif edemiyorlar :)

:)) geçen yıl ben de izin planı yapıyordum hep, sonra yaza denk gelicek diye Eylül ve Ekim de hiç yumurtlama planı falan yapmadım, ayaklarımı havaya kaldırmadım mesela hemen duş aldım falan :KK66:) Ekim de hamile kalmıştım ona rağmen ama bebişi kaybettik.. fazla stres yapıyoruz olmuyor, umursamasak olacak da işte nazlı bizim bebişler teşrif edemiyorlar :)
En azindan hamile kalabiliyorsun onu görmüş oldun bu şekilde teselli et kendini.Bende hic gebelik olmadi 15 aydir deniyoruz.Gerci esimde de bende de problemler vardı cok şükür yeni yeni toparliyoruz.Evet bizimkisi görev haline geldi o yuzden etkileniyor biraz

Mumkun degil canim eşim baska sehirde.Ben öğretmenim yaz tatili dolayisiyla ailemin yanina geldim.Gelmişken burada iyi bir doktor vardi ona görünmek istedim,prolaktinim yuksekti bi ara hormonlarıma baktirmak istedim.Klomene kadar gelecegimizi dusunmemistim :)Kontrolum yarin ona göre döneceğim eşimin yanina
aaa o kotu olmus :) doktorun da vardir bir bildigi belki insallah kacmaz.

evet kizlar klomende 2. ayimdi bu ay catlama igneside olmustjm kan sonucum suan cikti 0.100 bu ayda maddi manevi emekler cope yani 3. klomeni kullanmakta kararsiziim bu ayim hep agrilarla gecti cunku :(

Kızlar ben çatlatma iğnemi oldum fena ağrım var bakalım bu akşam ilişki olsun demişti doktor inşallah bu sefer tutar:dua:
Kuzum inşallah agrılarına gösterdiğin sabrın ve verdiğin emeklerin karşılığı alırsın, ben de cumartesi iğnemi olacağım acı ve agrıdan çok korkuyorum, nasıl sancın çok mu kötü :((

kizlar gorurseniz acil cewap verirmisiniz.. benim klomen biteli 2 gun oldu doktira gittim 10 milimmis cok az dedi p.tesi bidaha kontrole gtcem :( siz klomen bittikten kac gun sonra takibr gittiniz :/

kizlar gorurseniz acil cewap verirmisiniz.. benim klomen biteli 2 gun oldu doktira gittim 10 milimmis cok az dedi p.tesi bidaha kontrole gtcem :KK43: siz klomen bittikten kac gun sonra takibr gittiniz :/
Klomen biteli iki gün olduysa çok erken kuzum daha benim pazartesi bitti klomenim ve adetin üçüncü günü başlamıştım cumartesi gideceğim kontrole. Sen niçin acele ettin dr mu öyle çağırdı?

Klomen biteli iki gün olduysa çok erken kuzum daha benim pazartesi bitti klomenim ve adetin üçüncü günü başlamıştım cumartesi gideceğim kontrole. Sen niçin acele ettin dr mu öyle çağırdı?
bana doktor hicbisey dememisti gel gelme gibi ben gidem bi bakinm dedim devlet hastanesine gttim bana pek umit yok gibi dedi ama p.tesi gel bidaha kontrol edelim dedi..ben klomene 5. gunu basladim ozdeki doktoru aradim erken gitmissin dedi ...simdi benim nezman gitmem lazim doktora p.tesi gdersem 5. gunu gtmis olcam

bana doktor hicbisey dememisti gel gelme gibi ben gidem bi bakinm dedim devlet hastanesine gttim bana pek umit yok gibi dedi ama p.tesi gel bidaha kontrol edelim dedi..ben klomene 5. gunu basladim ozdeki doktoru aradim erken gitmissin dedi ...simdi benim nezman gitmem lazim doktora p.tesi gdersem 5. gunu gtmis olcam
Adet takip uygulamaları var akıllı telefonlar için adet döngünü giriyorsun tahmini yumurtlama haftanı ve yumurtlama gününü gösteriyor, tahmini yumurtlama gününden bi kaç gün önce git bence

Adet takip uygulamaları var akıllı telefonlar için adet döngünü giriyorsun tahmini yumurtlama haftanı ve yumurtlama gününü gösteriyor, tahmini yumurtlama gününden bi kaç gün önce git bence
benim adetlerim cok duzensiz 2veya3 ay sonra bile gelebiliyor ondan pek o uygulamalara guvrnmiyorum ki. sana doktor nezman gel dedi

Back