Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim hormon testlerindr bi sıkıntı cikmadi doktor deneyin falan dedi.ama ben sanirim şu yumurtlamaya denk getiremiyorum şu işi.yogun iş hayati yüzünden sık birliktelik yasayamiyoruz. Klomen baslanmasi icin ne tani konmasi lazim.artik olsun istiyoruz cocugumuz ama bizim bu duzensiz birlikteliklerle sanirim bosa zamanimiz geciyor.hormon testleri normal cikanlarda klomen kullanabiliyor mu.ve bu klomen neye iyi geliyor

banada adetin 2.veya 3.gunu gel dedi doktor klomene baslicam yarin 2.gunum sence bende yarin mi gideyim kanamam buraz fazla :/
klomen hap değil mi neden adetliyken çağrdı seni.muayne mi ediyor.banada adetim 3.günü gel tedavine başlayalım demişti ama gitmedim kendimiz biraz daha deniyelim diye.ama artık gidicem gibi

Aslında 2. Günü gidersin ilacını yazar ertesi günüde ilaca başlarsın ilaca başlamadan önce yumurtalıklara bakıyor çünkü kist falan varmı diye oyüzden çağırıyorlar
peki adetliyken alttan mı muayene ediyor yoksa karından mı ultrasona bakıyor

Kızlar ben de az önce doktordan geldim, üç tane yumurta oluşmuş, 22 mm 18 mm ve 15 mm. Çatlatma ignesi de oldum göbekten, 18 lik ve 15 lik olanlarda büyür 36 saate hatta ikiz olabilir dedi :)) bana dua eder misiniz Canlar ?

Benim de hormonlarım normal canım, eşimin sperm hareketi az. Yine de adetin 2. Günü gittim vajinal ultrason ile gelişmeye değer yumurta var mı baktı ve 3. Günü klomene başladık, bugün 11. Gün çatlatma ignesi oldum, böylelikle gebelik şansı artmış oluyor

insallah ikiz bebislerin olur canim cifte mutluluk yasarsin)

Ayy canım çok sevindim insallah Allah gönlüne gore verir,dualarimdasin

Eşinin sperm durumu iyiyse hergün devam edin, bol bol fındık falan yesin keçi boynuzu pekmezi için.

Eşinin sperm durumu iyiyse hergün devam edin, bol bol fındık falan yesin keçi boynuzu pekmezi için.
2 ay once varikosel ameliyati oldu canim kontrole daha 2 ay var baktirmadik ama ameliyat oncesi iyi degildi.Sanirim doktor o yuzden gun aşırı dedi.3 ay boyunca keçiboynuzu kürü icti.Su sıralar pek oyle şeyler yemedi ama beslenmesine dikkat ediyor

canım bende eşimin hareketlileri yavaş bi ilaç kullanıyp mu bnm eşimede klomene verdiler 3 ay kullanıcak

Kuzum o zaman günaşırı yapın bugünü kaçırmayın mesela, sonra da pazartesi devam edin. Akıntın jel gibi değilse belki daha çatlamamıştır, çatladıgında içerde sperm olsun yani, spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş ya

canım bende eşimin hareketlileri yavaş bi ilaç kullanıyp mu bnm eşimede klomene verdiler 3 ay kullanıcak
Neofortil diye bi vitamin kullanıyor eşim de, zeytinyağına kuru incir koyuyoruz sabahları onu yiyor bir tane, keçi boynuzu özü içiyor akşamları da.. bakalım hayırlısı

Hareketlilik bizde de az ya o yüzden 72 saat kalabileceğini sanmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…