- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
ben 5.gunu kullanmaya basladim .yumurta takibine gittm 1 tanrcik yumurtam varmis oda gelismemis :/klomen hap değil mi neden adetliyken çağrdı seni.muayne mi ediyor.banada adetim 3.günü gel tedavine başlayalım demişti ama gitmedim kendimiz biraz daha deniyelim diye.ama artık gidicem gibi
Gelişmez miymiş daha? Benimkinin de tutacağı meçhulben 5.gunu kullanmaya basladim .yumurta takibine gittm 1 tanrcik yumurtam varmis oda gelismemis :/
amin . ha dogru ya senn bugun kontrolun vardi senn yumurta buyumus ki igne yapmislar insaAllah acinn karsiliginj gorursun :) kac yumurtan varmis kac milim ¿Gelişmez miymiş daha? Benimkinin de tutacağı meçhulkarnıma kum torbası bağlanmış gibi fenaymış bu iğne Allah acısın hepimize de versin bebeklerimizi
Büyümüş canım üç tane dedi, 22,18,15 mm bakalım hayırlısı, çok acı çektim aylardır inşallah mükafatını alırım. Ama eşimin spermi problem, az ve hareketsiz nolacak bilmiyorumamin . ha dogru ya senn bugun kontrolun vardi senn yumurta buyumus ki igne yapmislar insaAllah acinn karsiliginj gorursun :) kac yumurtan varmis kac milim ¿
onlar icin kurler oluormus denedi mi bide unuttum adet gununle beraber bugun kacinci gün ¿Büyümüş canım üç tane dedi, 22,18,15 mm bakalım hayırlısı, çok acı çektim aylardır inşallah mükafatını alırım. Ama eşimin spermi problem, az ve hareketsiz nolacak bilmiyorum
Yapıyoruz bi şeyler ama binbir nazla uyguluyor beyefendi, bazen düzenli bazen düzensiz.. 12. Günüm bugün.onlar icin kurler oluormus denedi mi bide unuttum adet gununle beraber bugun kacinci gün ¿
3üz mu gelecek yoksa :)Büyümüş canım üç tane dedi, 22,18,15 mm bakalım hayırlısı, çok acı çektim aylardır inşallah mükafatını alırım. Ama eşimin spermi problem, az ve hareketsiz nolacak bilmiyorum
Ayy ne guzel ins. enaz buri tutar bnm artik 2 ay sonrasina kaldiYapıyoruz bi şeyler ama binbir nazla uyguluyor beyefendi, bazen düzenli bazen düzensiz.. 12. Günüm bugün.
belkide kimbilir :)3üz mu gelecek yoksa :)
Bi tanesi tutsa iyi, çok da sigara içiyor eşim, dr azaltın bari dedi, boşayasım geliyo bazen :)))))belkide kimbilir :)
bnmki de iciyor arada bnmde icesim geliyorBi tanesi tutsa iyi, çok da sigara içiyor eşim, dr azaltın bari dedi, boşayasım geliyo bazen :)))))
Ya ben de içiyorum da arada benim eşşek abartıyor :)) 32 yaşındayım canım eşim 36. Sen kaç yaşındasınbnmki de iciyor arada bnmde icesim geliyoryasin kac
23 esim de 30 :) bisey daha sorayim kullndigin igne 100 u gecik demi parasuYa ben de içiyorum da arada benim eşşek abartıyor :)) 32 yaşındayım canım eşim 36. Sen kaç yaşındasın
Yok canım ovitrell mi neydi hastaneden vurdular 80 lira verdik23 esim de 30 :) bisey daha sorayim kullndigin igne 100 u gecik demi parasu
hm ben yanlis duymusum ozmn :) hayirli haberlerini bekliyorum 2 hafta kadar var demi :)Yok canım ovitrell mi neydi hastaneden vurdular 80 lira verdik
Bat 20 agustos işte bakalım performansımız başarıya ulaşacak mı :)))hm ben yanlis duymusum ozmn :) hayirli haberlerini bekliyorum 2 hafta kadar var demi :)
23 esim de 30 :) bisey daha sorayim kullndigin igne 100 u gecik demi parasu
pek iyi degil abla iyi anne olamiyom :'(Sizin yaşlar gençmiş ne güzel daha şanslısınız, erken evlenmek iyiymiş valla, şimdiki aklım olsa ben de erkenden evlenirdim :)
Öyle düşünme canım, benim bebeğim 17 haftalık melek oldu, Allah ne zaman izin verirse çok iyi anneler olacağız inşallahpek iyi degil abla iyi anne olamiyom :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?