- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
Bende dün sabah oldum iğneyi şuan kaşık ağrılarım var bakalım inşllah bu ay tutarBende adetmin 3. Günü klomene başladım sabah akşam 5 gün içtm adetmn 12. Günü doktora gittm19.50 ve 17 mm yumurta vardı o gün iğne vuruldum yani 31temmuzda bekliyorum şmdi bakaşm 5 yıllık evliym bu arada allah tüm isteyen kere versin inş. Hamile kalan olursa yazsın umut olalım birbirimize
merhaba canim aksam pespese ic ikisini dedi ben de oyle yaptim insAllah faydasi olurMrb canım bende günde 2 defa kullandım biraz baş dönmesi yapmıştı sersemlik falanda oluyor birazcık ama 5 gün çabuk bitiyor sabah akşam
O şekilde kullanmadım ama 2 si aynı anda sıkıntı olmaz umarımmerhaba canim aksam pespese ic ikisini dedi ben de oyle yaptim insAllah faydasi olur
Kaç tane yumurtanın gelişmiştiBende dün sabah oldum iğneyi şuan kaşık ağrılarım var bakalım inşllah bu ay tutar
iste doktorun yanindan ckmistim ben receteyi unutup ciktim sekreterine sordum 2 defa dedim yanlislik yok dimi pespese evet ddiiO şekilde kullanmadım ama 2 si aynı anda sıkıntı olmaz umarım
2 yumurtaydı ama birisi daha büyüktü doktor da büyük olanı çatlatmaya çalışalım dedi 3 gün üstüste ilişki önerdiKaç tane yumurtanın gelişmişti
Oda farklı bi yöntem demekki faydalı olur inşallahiste doktorun yanindan ckmistim ben receteyi unutup ciktim sekreterine sordum 2 defa dedim yanlislik yok dimi pespese evet ddii
insAllah canim bakalm adetin 13.gunu gidicem insAllahOda farklı bi yöntem demekki faydalı olur inşallah
Babada öyle dedi şğneyi vuruldum günden itibaren 3 gün üst üste ilşki dedi inş. Tutr yaş bana çoğul gebelik olabşr dedi hayırlıyla olur inş.2 yumurtaydı ama birisi daha büyüktü doktor da büyük olanı çatlatmaya çalışalım dedi 3 gün üstüste ilişki önerdi
Geçen seferde benim 2 tane olmuştu ozaman banada 2kiz olma ihtimali var dedi başka bi hastası o şekilde 2kiz gebelik olmuş zaten klomenle öyle bir ihtimal varmış allahım hayırlısını versin inşllahBabada öyle dedi şğneyi vuruldum günden itibaren 3 gün üst üste ilşki dedi inş. Tutr yaş bana çoğul gebelik olabşr dedi hayırlıyla olur inş.
Teşekkür ederim canmEvet kesin olunuyor adeti etkilemiyor
Bende kullanıyorum canım 3 ay olucak folik asit kullanalı ben 5 yıllık evliyim evliliğin 3 . yılı doktora gttm inofolic verdi 3. Ayında hamile kaldm sadece onunla ama bebek karnmda öldü 10 haftalıkken aldılar BN pkoyulm bu arada faydası çok folik asidinKızlar bu arada doktor bana bu sefer klomenle birlikte inofolic asit de verdi yumurtlama için destekleyici sanırım kullanan varmı ben gergin 1 tane içiyorum doktor bitene kadar kullan dedi
Normal folik asit değilmiş bu galiba ben tablet halinde de alıyordum ama bunu verince diğerini içmiyorum çok geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına bebeğin ölme sebebi neydi tutunamadı mıBende kullanıyorum canım 3 ay olucak folik asit kullanalı ben 5 yıllık evliyim evliliğin 3 . yılı doktora gttm inofolic verdi 3. Ayında hamile kaldm sadece onunla ama bebek karnmda öldü 10 haftalıkken aldılar BN pkoyulm bu arada faydası çok folik asidin
Anladım canım nasibi yokmuş Nediyelim inşallah Allah sana yeniden verir bebeğini. Evet toz halinde suda eritilenToz halinde mi ben ilkinde öle kullanmştm suda eritiyodm şmdi tablet halinde canım ölme sebebi tam bilinmiyor ama bende troid var hormonlar yükselmiş doktora ilç vs. Vermedi bşy sölemedi o zehirlemiş olabşr dediler
O çok iyi canım inş. Faydasını görürsnn bu ay hamişş olursunnAnladım canım nasibi yokmuş Nediyelim inşallah Allah sana yeniden verir bebeğini. Evet toz halinde suda eritilen
Daha zamanı vardır tatlım devam et test yapmayareglim en erken 28gunde oluyor.bugun 11gynum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?