• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klomen hap değil mi neden adetliyken çağrdı seni.muayne mi ediyor.banada adetim 3.günü gel tedavine başlayalım demişti ama gitmedim kendimiz biraz daha deniyelim diye.ama artık gidicem gibi
ben 5.gunu kullanmaya basladim .yumurta takibine gittm 1 tanrcik yumurtam varmis oda gelismemis :/

Gelişmez miymiş daha? Benimkinin de tutacağı meçhul:KK43: karnıma kum torbası bağlanmış gibi fenaymış bu iğne :KK43: Allah acısın hepimize de versin bebeklerimizi
amin . ha dogru ya senn bugun kontrolun vardi senn yumurta buyumus ki igne yapmislar insaAllah acinn karsiliginj gorursun :) kac yumurtan varmis kac milim ¿

amin . ha dogru ya senn bugun kontrolun vardi senn yumurta buyumus ki igne yapmislar insaAllah acinn karsiliginj gorursun :) kac yumurtan varmis kac milim ¿
Büyümüş canım üç tane dedi, 22,18,15 mm bakalım hayırlısı, çok acı çektim aylardır inşallah mükafatını alırım. Ama eşimin spermi problem, az ve hareketsiz nolacak bilmiyorum

Büyümüş canım üç tane dedi, 22,18,15 mm bakalım hayırlısı, çok acı çektim aylardır inşallah mükafatını alırım. Ama eşimin spermi problem, az ve hareketsiz nolacak bilmiyorum
onlar icin kurler oluormus denedi mi bide unuttum adet gununle beraber bugun kacinci gün ¿

Bu kocalar çok fena.Benimkine de binbir zorlukla yedirip iciriyodum.Sigarayi da birakmadi ameliyat oldugu halde.Ama gunde 3 tane içiyor

Back