• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adetmin 3. Günü klomene başladım sabah akşam 5 gün içtm adetmn 12. Günü doktora gittm19.50 ve 17 mm yumurta vardı o gün iğne vuruldum yani 31temmuzda bekliyorum şmdi bakaşm 5 yıllık evliym bu arada allah tüm isteyen kere versin inş. Hamile kalan olursa yazsın umut olalım birbirimize
Bende dün sabah oldum iğneyi şuan kaşık ağrılarım var bakalım inşllah bu ay tutar

2 yumurtaydı ama birisi daha büyüktü doktor da büyük olanı çatlatmaya çalışalım dedi 3 gün üstüste ilişki önerdi
Babada öyle dedi şğneyi vuruldum günden itibaren 3 gün üst üste ilşki dedi inş. Tutr yaş bana çoğul gebelik olabşr dedi hayırlıyla olur inş.

Babada öyle dedi şğneyi vuruldum günden itibaren 3 gün üst üste ilşki dedi inş. Tutr yaş bana çoğul gebelik olabşr dedi hayırlıyla olur inş.
Geçen seferde benim 2 tane olmuştu ozaman banada 2kiz olma ihtimali var dedi başka bi hastası o şekilde 2kiz gebelik olmuş zaten klomenle öyle bir ihtimal varmış allahım hayırlısını versin inşllah

Kızlar bu arada doktor bana bu sefer klomenle birlikte inofolic asit de verdi yumurtlama için destekleyici sanırım kullanan varmı ben gergin 1 tane içiyorum doktor bitene kadar kullan dedi

Kızlar bu arada doktor bana bu sefer klomenle birlikte inofolic asit de verdi yumurtlama için destekleyici sanırım kullanan varmı ben gergin 1 tane içiyorum doktor bitene kadar kullan dedi
Bende kullanıyorum canım 3 ay olucak folik asit kullanalı ben 5 yıllık evliyim evliliğin 3 . yılı doktora gttm inofolic verdi 3. Ayında hamile kaldm sadece onunla ama bebek karnmda öldü 10 haftalıkken aldılar BN pkoyulm bu arada faydası çok folik asidin

Bende kullanıyorum canım 3 ay olucak folik asit kullanalı ben 5 yıllık evliyim evliliğin 3 . yılı doktora gttm inofolic verdi 3. Ayında hamile kaldm sadece onunla ama bebek karnmda öldü 10 haftalıkken aldılar BN pkoyulm bu arada faydası çok folik asidin
Normal folik asit değilmiş bu galiba ben tablet halinde de alıyordum ama bunu verince diğerini içmiyorum çok geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına bebeğin ölme sebebi neydi tutunamadı mı

Toz halinde mi ben ilkinde öle kullanmştm suda eritiyodm şmdi tablet halinde canım ölme sebebi tam bilinmiyor ama bende troid var hormonlar yükselmiş doktora ilç vs. Vermedi bşy sölemedi o zehirlemiş olabşr dediler

Toz halinde mi ben ilkinde öle kullanmştm suda eritiyodm şmdi tablet halinde canım ölme sebebi tam bilinmiyor ama bende troid var hormonlar yükselmiş doktora ilç vs. Vermedi bşy sölemedi o zehirlemiş olabşr dediler
Anladım canım nasibi yokmuş Nediyelim inşallah Allah sana yeniden verir bebeğini. Evet toz halinde suda eritilen

gunaydin kizlar.bu sabahki ovuvtestim cok silik cikdi.anlayamadim nedenini.ama 2saatte 2bardak.su icmisim.etkisi olmusmudur?

Back