Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle düşünme canım, benim bebeğim 17 haftalık melek oldu, Allah ne zaman izin verirse çok iyi anneler olacağız inşallah
bnm cok sukur bi kizim var 2. cocuk isteyisim kizim cok yalniz arkadasi yok .cok iyi anne degilim hatta iyi annede degilim ben yetersizim cocuklugumda yasadiklarimi cocugun yasasin istemiyirum

bnm cok sukur bi kizim var 2. cocuk isteyisim kizim cok yalniz arkadasi yok .cok iyi anne degilim hatta iyi annede degilim ben yetersizim cocuklugumda yasadiklarimi cocugun yasasin istemiyirum

Bu da senin sınavındır belki, madem yanlışı biliyorsun düzeltmek de senin elinde, yanındaki mucizenin farkındasın elbet

klomen hap değil mi neden adetliyken çağrdı seni.muayne mi ediyor.banada adetim 3.günü gel tedavine başlayalım demişti ama gitmedim kendimiz biraz daha deniyelim diye.ama artık gidicem gibi

canim merhaba bende 2 aydir korunmuyorum ama ilk ay degerlendiremedik yumurtlama gunlerini cok az iliski oldu.bu ay denedik olmadi.hormon testlerini oldm bnimde ck gzel ckti senin gbi masAllah. doktor klomen verdi.bn biraz aceleci oldugum icin boyle yapti diye dusunuyorum klomen yumurta buyutmek kalitesini gelistirmek icin.hani bizimkiler kalitesiz olupta dollenmede problem oluyo ya buda uyarici bi hormon ilaci.bnde ilk aydan aldm ama acikcasi almasamiydim diyorum simdi akisina mi biraksaydim bilmiyorum.adet doneminde baslama sebebide adet doneminde yumurta uretme basliyomus o yuzden en basindan etkili olsun diye umarim yardimci olmusumdur

kizlar fikri olanlar yorum yapabilirmi bu degerlendirdigimiz ilk aydi korunmadan.doktor klomen verdi.catlatma ignesi sizce sartmi yani klomeni kullandim catlamasini kendi haline biraksam bu sekilde hamile kalanlar var diye okudum sizin fikriniz nedir

kizlar fikri olanlar yorum yapabilirmi bu degerlendirdigimiz ilk aydi korunmadan.doktor klomen verdi.catlatma ignesi sizce sartmi yani klomeni kullandim catlamasini kendi haline biraksam bu sekilde hamile kalanlar var diye okudum sizin fikriniz nedir
Eger doktor kontrol edip catlatma verirse yaptirman gerekli hem en verimli zamanda catlatiyor hem de kendiliginden catlamazsa kiste donusuyormus.catlatmayi vermeyen de varmış o da kendiliginden catliyor

Canım merhaba, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma ignesi olmak istemiyordum ama benim ablamda dr başka şehirde arkadaşlarına sordu gelişen yumurtalar kendiliğinden çatlamazsa kist oluşabilir demişler, iğnesini olsun demişler o yüzden kist olursa diye korkup dün çatlatma iğnemi vuruldum, sen de vurul istersen riske atma

Yeterince buyuduyse catlayacak boyuta geldiyse catlatma iğnesi vurmuyorlar diye biliyorum canım.Benim 25 mm di gerek yok igneye dedi vurmadı.

Ama aklimda deli sorular catladi mi catlamadi mi diye.Bir de catlamayip kiste dönüşme riski var.3 gundur gecmeyen kasik agrim var.Belki de igne vurulmak en doğrusu

Ama aklimda deli sorular catladi mi catlamadi mi diye.Bir de catlamayip kiste dönüşme riski var.3 gundur gecmeyen kasik agrim var.Belki de igne vurulmak en doğrusu
Yaa kuzum ben de korkup vuruldum iğneyi ama sabahtan beri beter durumdayım hiç bu kadar agrım olmazdı yürüyemiyorum bile

Eger doktor kontrol edip catlatma verirse yaptirman gerekli hem en verimli zamanda catlatiyor hem de kendiliginden catlamazsa kiste donusuyormus.catlatmayi vermeyen de varmış o da kendiliginden catliyor

Yeterince buyuduyse catlayacak boyuta geldiyse catlatma iğnesi vurmuyorlar diye biliyorum canım.Benim 25 mm di gerek yok igneye dedi vurmadı.

tesekkur ederim kizlar bakalm doktor ne dicek adetimin 12.gunu cagirdi yani 14 agustos bakalm ne dicek ona da danisirim vurulmazsam nolur gbi tabi yumurtada geliscekmi o mechul

Sabahtan iki taraflıydı tatlım şimdi sadece sol kaldı, inşallah geçer yoksa eşimi falan görecek gözüm yok bu ay da böyle geççek herhalde
İgne vurulduktan kac saat icinde catliyor? O süreyi takip et geçmez hala devam ederse doktoruna danış istersen canimcim.Sen yine boş gecme günleri o kadar hormon ilaci yedin igne vuruldun insallah Allah emeginin karşılığını verir.

24 saat dolmamıştı başladı agrı, dr 36 saat sonra demişti daha 36 saat olmadı:) o vakte kadar iyi olursam inşallah, amin kuzum hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…