- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
bnm cok sukur bi kizim var 2. cocuk isteyisim kizim cok yalniz arkadasi yok .cok iyi anne degilim hatta iyi annede degilim ben yetersizim cocuklugumda yasadiklarimi cocugun yasasin istemiyirumÖyle düşünme canım, benim bebeğim 17 haftalık melek oldu, Allah ne zaman izin verirse çok iyi anneler olacağız inşallah
bnm cok sukur bi kizim var 2. cocuk isteyisim kizim cok yalniz arkadasi yok .cok iyi anne degilim hatta iyi annede degilim ben yetersizim cocuklugumda yasadiklarimi cocugun yasasin istemiyirum
Ultrasonla canımpeki adetliyken alttan mı muayene ediyor yoksa karından mı ultrasona bakıyor
Kizlar benim hormon testlerindr bi sıkıntı cikmadi doktor deneyin falan dedi.ama ben sanirim şu yumurtlamaya denk getiremiyorum şu işi.yogun iş hayati yüzünden sık birliktelik yasayamiyoruz. Klomen baslanmasi icin ne tani konmasi lazim.artik olsun istiyoruz cocugumuz ama bizim bu duzensiz birlikteliklerle sanirim bosa zamanimiz geciyor.hormon testleri normal cikanlarda klomen kullanabiliyor mu.ve bu klomen neye iyi geliyor
klomen hap değil mi neden adetliyken çağrdı seni.muayne mi ediyor.banada adetim 3.günü gel tedavine başlayalım demişti ama gitmedim kendimiz biraz daha deniyelim diye.ama artık gidicem gibi
Eger doktor kontrol edip catlatma verirse yaptirman gerekli hem en verimli zamanda catlatiyor hem de kendiliginden catlamazsa kiste donusuyormus.catlatmayi vermeyen de varmış o da kendiliginden catliyorkizlar fikri olanlar yorum yapabilirmi bu degerlendirdigimiz ilk aydi korunmadan.doktor klomen verdi.catlatma ignesi sizce sartmi yani klomeni kullandim catlamasini kendi haline biraksam bu sekilde hamile kalanlar var diye okudum sizin fikriniz nedir
Canım merhaba, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma ignesi olmak istemiyordum ama benim ablamda dr başka şehirde arkadaşlarına sordu gelişen yumurtalar kendiliğinden çatlamazsa kist oluşabilir demişler, iğnesini olsun demişler o yüzden kist olursa diye korkup dün çatlatma iğnemi vuruldum, sen de vurul istersen riske atmakizlar fikri olanlar yorum yapabilirmi bu degerlendirdigimiz ilk aydi korunmadan.doktor klomen verdi.catlatma ignesi sizce sartmi yani klomeni kullandim catlamasini kendi haline biraksam bu sekilde hamile kalanlar var diye okudum sizin fikriniz nedir
Yeterince buyuduyse catlayacak boyuta geldiyse catlatma iğnesi vurmuyorlar diye biliyorum canım.Benim 25 mm di gerek yok igneye dedi vurmadı.kizlar fikri olanlar yorum yapabilirmi bu degerlendirdigimiz ilk aydi korunmadan.doktor klomen verdi.catlatma ignesi sizce sartmi yani klomeni kullandim catlamasini kendi haline biraksam bu sekilde hamile kalanlar var diye okudum sizin fikriniz nedir
Yaa kuzum ben de korkup vuruldum iğneyi ama sabahtan beri beter durumdayım hiç bu kadar agrım olmazdı yürüyemiyorum bileAma aklimda deli sorular catladi mi catlamadi mi diye.Bir de catlamayip kiste dönüşme riski var.3 gundur gecmeyen kasik agrim var.Belki de igne vurulmak en doğrusu
Igne vurulanlarda şiddetli kasik agrisi oluyormus canimcim ya catladigina işarettir.Tek tarafli mi ağrın?Yaa kuzum ben de korkup vuruldum iğneyi ama sabahtan beri beter durumdayım hiç bu kadar agrım olmazdı yürüyemiyorum bile
Sabahtan iki taraflıydı tatlım şimdi sadece sol kaldı, inşallah geçer yoksa eşimi falan görecek gözüm yokIgne vurulanlarda şiddetli kasik agrisi oluyormus canimcim ya catladigina işarettir.Tek tarafli mi ağrın?
Eger doktor kontrol edip catlatma verirse yaptirman gerekli hem en verimli zamanda catlatiyor hem de kendiliginden catlamazsa kiste donusuyormus.catlatmayi vermeyen de varmış o da kendiliginden catliyor
Canım merhaba, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma ignesi olmak istemiyordum ama benim ablamda dr başka şehirde arkadaşlarına sordu gelişen yumurtalar kendiliğinden çatlamazsa kist oluşabilir demişler, iğnesini olsun demişler o yüzden kist olursa diye korkup dün çatlatma iğnemi vuruldum, sen de vurul istersen riske atma
Yeterince buyuduyse catlayacak boyuta geldiyse catlatma iğnesi vurmuyorlar diye biliyorum canım.Benim 25 mm di gerek yok igneye dedi vurmadı.
İgne vurulduktan kac saat icinde catliyor? O süreyi takip et geçmez hala devam ederse doktoruna danış istersen canimcim.Sen yine boş gecme günleri o kadar hormon ilaci yedin igne vuruldun insallah Allah emeginin karşılığını verir.Sabahtan iki taraflıydı tatlım şimdi sadece sol kaldı, inşallah geçer yoksa eşimi falan görecek gözüm yokbu ay da böyle geççek herhalde
Canim bi arkadas tam o agri zamaninda iliskiye girdigini ve hamile kaldigini yazmisti.Sabahtan iki taraflıydı tatlım şimdi sadece sol kaldı, inşallah geçer yoksa eşimi falan görecek gözüm yokbu ay da böyle geççek herhalde
24 saat dolmamıştı başladı agrı, dr 36 saat sonra demişti daha 36 saat olmadı:) o vakte kadar iyi olursam inşallah, amin kuzum hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallahİgne vurulduktan kac saat icinde catliyor? O süreyi takip et geçmez hala devam ederse doktoruna danış istersen canimcim.Sen yine boş gecme günleri o kadar hormon ilaci yedin igne vuruldun insallah Allah emeginin karşılığını verir.
Yaaa dayanılır gibi değildi valla, ağlaya ağlaya nasıl olcaktı :) ayy inşallah Güzel Allah ım dualarımızın emeklerimizin mükafatını verir hepimiz içinCanim bi arkadas tam o agri zamaninda iliskiye girdigini ve hamile kaldigini yazmisti.
O zaman catliyor yumurta onun ağrısı.Aman dayan :)24 saat dolmamıştı başladı agrı, dr 36 saat sonra demişti daha 36 saat olmadı:) o vakte kadar iyi olursam inşallah, amin kuzum hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallah
Dayan dayan ha gayret.baska seyler dusunYaaa dayanılır gibi değildi valla, ağlaya ağlaya nasıl olcaktı :) ayy inşallah Güzel Allah ım dualarımızın emeklerimizin mükafatını verir hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?