Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçırmazsın bence, yumurtlama olduğunda ikisine aynı koyu kırmızı oluyor
yarin sabah bi tane daha yapicam 2saat su icmeden yapdim 10.30gibi.sabahda ayni saatte yapayim brn.mayid ayinda zorunlu kurtajim var bide.bu sefer olur inşallah bi tanedr kizim var 24aylik.senin ilk bebismi

Canim arastirirken ecazaneden alip vurdurduklarini okumustum.Hatta dedigin gibi nöbetçi eczane aramak zorunda kalmislar.

merhaba arkadaslar bugun adetimin 3.gunu dr bana da klomen verdide her aksam pespese 2 tane iccekmisim.5gunde bitiyo ilac.bu sekilde kullanan oldumu aranizda bulanti bas donmesi yapiyomus ya acaba bu etkiler uykuya denk gelsin diye mi bu sekilde kullanmami syledi anlamadm

Bilemedim canım ama öyle çok başdönmesi bulantı falan yapmadı bende, çok hafif bir iki kere başım döndü ona da döndü bile denmez

Sabah aksam kullanmistim ben.ilk ictigimde rahatsiz ediyordu evet karin agrisi ve bas ağrısı yapmisti bende de.Aksam ictiklerimi pek anlamiyordum da sabahkiler rahatsiz ediyordu

Bilemedim canım ama öyle çok başdönmesi bulantı falan yapmadı bende, çok hafif bir iki kere başım döndü ona da döndü bile denmez

Sabah aksam kullanmistim ben.ilk ictigimde rahatsiz ediyordu evet karin agrisi ve bas ağrısı yapmisti bende de.Aksam ictiklerimi pek anlamiyordum da sabahkiler rahatsiz ediyordu
tesekkur ederim arkadaslar bakalm bgn baslicam bakalm hayirlisi insAlah

Bende adetmin 3. Günü klomene başladım sabah akşam 5 gün içtm adetmn 12. Günü doktora gittm19.50 ve 17 mm yumurta vardı o gün iğne vuruldum yani 31temmuzda bekliyorum şmdi bakaşm 5 yıllık evliym bu arada allah tüm isteyen kere versin inş. Hamile kalan olursa yazsın umut olalım birbirimize

Tedavin hayırlı olsun canım hayırlı haberler alalım inşallah

Canım bende dün oldum eczaneden hemen alıp yaptırman gerekiyor iğneyi buzlanbirlikte veriyorlar zaten oyüzden iğneyi yaptıracağın yere yakın bi eczane tercih etmelisn

Mrb canım bende günde 2 defa kullandım biraz baş dönmesi yapmıştı sersemlik falanda oluyor birazcık ama 5 gün çabuk bitiyor sabah akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…