- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
yarin sabah bi tane daha yapicam 2saat su icmeden yapdim 10.30gibi.sabahda ayni saatte yapayim brn.mayid ayinda zorunlu kurtajim var bide.bu sefer olur inşallah bi tanedr kizim var 24aylik.senin ilk bebismiKaçırmazsın bence, yumurtlama olduğunda ikisine aynı koyu kırmızı oluyor
evet cok pahali.ben bi tanesini 6liraya aliyorum..bakalim yakalaya bilecekmiyim yumoşu :)İkiside çift çizgi net olmalıymış o günü ve diğer bi kac günü değerlendirmen gerekiyormuş bende alcaktm ama 7 tanesine eczanede 80 tl dediler vazgectm
Canim arastirirken ecazaneden alip vurdurduklarini okumustum.Hatta dedigin gibi nöbetçi eczane aramak zorunda kalmislar.Kızlar benim de bir sorum var dr bana cumartesi gel iğne yapalım çatlaması için dedi ama iğneyi biz mi götürücez hastanede iğne oluyor mu? Yoksa hemen alıp geliyoruz orda mı yapıyor? Yarın haftasonu ya bi de nöbetçi eczane nerden bulunacak hemen, bazen ellerinde olmayabiliyor ertesi gün getirtiyorlar falan :s yine kafamda deli sorular :))
Ovulasyon testlerinu internetten alin kizlar 25 tane 30 tl filan çeşitli kampanyalar oluyor.İkiside çift çizgi net olmalıymış o günü ve diğer bi kac günü değerlendirmen gerekiyormuş bende alcaktm ama 7 tanesine eczanede 80 tl dediler vazgectm
Evet onları gördüm bide eczaneye soruyum dedim sorduğuma pisman oldum :)Ovulasyon testlerinu internetten alin kizlar 25 tane 30 tl filan çeşitli kampanyalar oluyor.
Hadi ya tüh gündüz aklıma gelseydik alırdık erkendenCanim arastirirken ecazaneden alip vurdurduklarini okumustum.Hatta dedigin gibi nöbetçi eczane aramak zorunda kalmislar.
Bilemedim canım ama öyle çok başdönmesi bulantı falan yapmadı bende, çok hafif bir iki kere başım döndü ona da döndü bile denmezmerhaba arkadaslar bugun adetimin 3.gunu dr bana da klomen verdide her aksam pespese 2 tane iccekmisim.5gunde bitiyo ilac.bu sekilde kullanan oldumu aranizda bulanti bas donmesi yapiyomus ya acaba bu etkiler uykuya denk gelsin diye mi bu sekilde kullanmami syledi anlamadm
Sen yine doktoruna sormadan alma canım onun da degisik cesitleri var.Illaki bulursun eczanerde.Belki de hastanede vururlarHadi ya tüh gündüz aklıma gelseydik alırdık erkenden
Sabah aksam kullanmistim ben.ilk ictigimde rahatsiz ediyordu evet karin agrisi ve bas ağrısı yapmisti bende de.Aksam ictiklerimi pek anlamiyordum da sabahkiler rahatsiz ediyordumerhaba arkadaslar bugun adetimin 3.gunu dr bana da klomen verdide her aksam pespese 2 tane iccekmisim.5gunde bitiyo ilac.bu sekilde kullanan oldumu aranizda bulanti bas donmesi yapiyomus ya acaba bu etkiler uykuya denk gelsin diye mi bu sekilde kullanmami syledi anlamadm
Bilemedim canım ama öyle çok başdönmesi bulantı falan yapmadı bende, çok hafif bir iki kere başım döndü ona da döndü bile denmez
tesekkur ederim arkadaslar bakalm bgn baslicam bakalm hayirlisi insAlahSabah aksam kullanmistim ben.ilk ictigimde rahatsiz ediyordu evet karin agrisi ve bas ağrısı yapmisti bende de.Aksam ictiklerimi pek anlamiyordum da sabahkiler rahatsiz ediyordu
Canım bende ayın 31 i de özel hastanede çatlatma iğnesi oldum hastanenin üst katınta eczaneleri var ordan ücretini verip aldık hemşireler yaptıHadi ya tüh gündüz aklıma gelseydik alırdık erkenden
Canım bende ayın 31 i de özel hastanede çatlatma iğnesi oldum hastanenin üst katınta eczaneleri var ordan ücretini verip aldık hemşireler yaptı
Tedavin hayırlı olsun canım hayırlı haberler alalım inşallahBende adetmin 3. Günü klomene başladım sabah akşam 5 gün içtm adetmn 12. Günü doktora gittm19.50 ve 17 mm yumurta vardı o gün iğne vuruldum yani 31temmuzda bekliyorum şmdi bakaşm 5 yıllık evliym bu arada allah tüm isteyen kere versin inş. Hamile kalan olursa yazsın umut olalım birbirimize
Amin canım inş.Tedavin hayırlı olsun canım hayırlı haberler alalım inşallah
Hayır yapmıyor ben tam gününde olmuştumKlomen adet gecikmesi yapiyor mu ?
Evet kesin olunuyor adeti etkilemiyorKizlar size bi sorum olacak hamile kalinmazsa kesin adet olunuyormu Klomenle?
Canım bende dün oldum eczaneden hemen alıp yaptırman gerekiyor iğneyi buzlanbirlikte veriyorlar zaten oyüzden iğneyi yaptıracağın yere yakın bi eczane tercih etmelisnKızlar benim de bir sorum var dr bana cumartesi gel iğne yapalım çatlaması için dedi ama iğneyi biz mi götürücez hastanede iğne oluyor mu? Yoksa hemen alıp geliyoruz orda mı yapıyor? Yarın haftasonu ya bi de nöbetçi eczane nerden bulunacak hemen, bazen ellerinde olmayabiliyor ertesi gün getirtiyorlar falan :s yine kafamda deli sorular :))
Mrb canım bende günde 2 defa kullandım biraz baş dönmesi yapmıştı sersemlik falanda oluyor birazcık ama 5 gün çabuk bitiyor sabah akşammerhaba arkadaslar bugun adetimin 3.gunu dr bana da klomen verdide her aksam pespese 2 tane iccekmisim.5gunde bitiyo ilac.bu sekilde kullanan oldumu aranizda bulanti bas donmesi yapiyomus ya acaba bu etkiler uykuya denk gelsin diye mi bu sekilde kullanmami syledi anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?