- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.141
bende kızım olursa bana ceksın ısterım eşimde oyle dıyorrr erkek babaya kız anneye ceksınnnn
ama polyanna sonradan o gür saçlarımı kaybettim yine az değil ama eski gürlüğü yokki
yine de şükür
ama güzellik konusunda bana çeksin istiyorumbayanssulusmile
çok kendini beğenmiş hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
eşim de güzel değil ki ama
ayy ben çok korkuyorum ya çocuğum olunca eşimin tarafına benzicek diye eyvahedigeldismileilk önce sağlıklı olsun önemli olan o ama ya eşimin tarafı annesi ve ablası esmer bide çok kilolular Allah günah yazmasın :Saruboceq:ama kızım olurda halasına benzer diye çok korkuyorum ya inşallah bana benzer ben küçükken beyaz çıtır çıtır kıvırcık saçlıymışm çok tatlıymışım ama ya
ayy ben çok korkuyorum ya çocuğum olunca eşimin tarafına benzicek diye eyvahedigeldismileilk önce sağlıklı olsun önemli olan o ama ya eşimin tarafı annesi ve ablası esmer bide çok kilolular Allah günah yazmasın :Saruboceq:ama kızım olurda halasına benzer diye çok korkuyorum ya inşallah bana benzer ben küçükken beyaz çıtır çıtır kıvırcık saçlıymışm çok tatlıymışım ama ya
yaa burdaki tek bekar ben miyim akannehir
polyanan valla doğru sölüyosun ya
ne zaman nişanlandım o zamandan beri evdekilerle daha bi yakınlaştık sanki
acaba diyorum nişanı atıp hiç evlenmesem mi
biliyormusun benim kizimin göz yapisi ayni babasi agzi burnu ve yüz seklide benkaydirigubbakcemile3babasida benim gibi güzel ama ben gözleride bana benzesin istiyorum kopyam olsun insallah
hamileliktede saclar dökülüyormus giii
bana öyle geliyorki kizin ayni sen olacak valla
kendine güveniyorsun sadece kendini begenmis deilsin ayrica
mrb kızlarr benı de kabul edersınız umarım aranıza sohbetınızı sevdmmm:)
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnopuyorumnanaktanmrb kızlarr benı de kabul edersınız umarım aranıza sohbetınızı sevdmmm:)
yaa burdaki tek bekar ben miyim akannehir
mrb kızlarr benı de kabul edersınız umarım aranıza sohbetınızı sevdmmm:)