- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.101
inş lı dogar canım ozamanşimdi oglumunda sacı dokuluyorr yenılerı cıkacak normalde oglum c kıza benzemez hanı bebeklerı ayırt edemezler yaa kızmı erkek mı dıye benım oglumu uzaktan gorenler kız demı dıyorlar hayır dıyorum hıııı sacları varda ondan oyle sandık dıyorlar delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
cikar annesi evet hem erker adam sacsizda olsa olur ama kiz
bin masallah kiz güzelligi var o zaman oglusunda.
canım yaaa anne olmak cok farklı bı duyguuuu kendını dunyanın en zengın ınsanı gıbı hıssedıyorsun tabı ılk gunlerde dogumun sıtresı bebegıstresı senı yoracak ama ılerleyen gunlerde herşey duzene gırecek bebegının olmasının tadını cıkaracaksın anne oldugunun farkına varacaksın şimdi artık ıyıce benı tanır olduuuu benı nezaman gorse guluyorrr bagırıyooo heyeanlanıyoo bu bıle dunyalara deger
çok yüce insanlarsınız valla ya
çok buyuk bı sorumluluk düşünsene bi insanı sen buyutuceksın herşeyinden sen sorumlusun
bundan sonra senın değil onun hayatını dusunmelısın.fazlasıyla fedakarlık gerektıren bişey . :hooray:
çok yüce insanlarsınız valla ya
çok buyuk bı sorumluluk düşünsene bi insanı sen buyutuceksın herşeyinden sen sorumlusun
bundan sonra senın değil onun hayatını dusunmelısın.fazlasıyla fedakarlık gerektıren bişey . :hooray:
bende bebegim biran önce dogsun yanimda olsun istiyorumopuyorumnanaktan
ay cok güzel bisi yaa inanki su yazini okurken bile cok heyecanlandim duygulandim.
bi gülüsü ömre bedel meleklerinopuyorumnanaktan
normal dogummu yaptin senaycim
burda da en kuçuk ben mıyım kaydirigubbakcemile3
bebeğin saçlı yada saçsız doğması üzmesin kimseyi diye düşünüyorum çocuklugunda saçsızolup da sonradan cok gür saçlara sahip olanlar var
evet canım normal dogum hemde eskı usulll
ay ne güzelalkisalkisalkis bende böyle dogum yapmak istiyorum tamamen normal allahim insallah nasib ederde en kolay ve saglikli sekilde dünyaya getiririm kizimi.:Saruboceq:zemuszemus
10 kasim tahmini dogum ama niyeyse sanki kizim kasimin basinsa gelicekmis gibime geliyor benim
bebeğin saçlı yada saçsız doğması üzmesin kimseyi diye düşünüyorum çocuklugunda saçsızolup da sonradan cok gür saçlara sahip olanlar var
91'liyimm :kedi: