KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kaydirigubbakcemile3
cikar annesi evet hem erker adam sacsizda olsa olur ama kiz
bin masallah kiz güzelligi var o zaman oglusunda.

kaydirigubbakcemile3
cikar annesi evet hem erker adam sacsizda olsa olur ama kiz
bin masallah kiz güzelligi var o zaman oglusunda.

canım yaaa anne olmak cok farklı bı duyguuuu kendını dunyanın en zengın ınsanı gıbı hıssedıyorsun tabı ılk gunlerde dogumun sıtresı bebegıstresı senı yoracak ama ılerleyen gunlerde herşey duzene gırecek bebegının olmasının tadını cıkaracaksın anne oldugunun farkına varacaksın şimdi artık ıyıce benı tanır olduuuu benı nezaman gorse guluyorrr bagırıyooo heyeanlanıyoo bu bıle dunyalara deger

çok yüce insanlarsınız valla ya
çok buyuk bı sorumluluk düşünsene bi insanı sen buyutuceksın herşeyinden sen sorumlusun
bundan sonra senın değil onun hayatını dusunmelısın.fazlasıyla fedakarlık gerektıren bişey . :hooray:

bende bebegim biran önce dogsun yanimda olsun istiyorumopuyorumnanaktan
ay cok güzel bisi yaa inanki su yazini okurken bile cok heyecanlandim duygulandim.
bi gülüsü ömre bedel meleklerinopuyorumnanaktan

evet canim cok buyuk fedakarlik cocuklarimizin fedaisi olucaz.opuyorumnanaktan

teşekkur ederız canım gercekten cok buyuk fedekarlık ısteyen bişey dogum anında dogumdan sonra anemın degerını bıkez daha anladım gece ogluşum bır kere uyanıyooo ama ben on kere kalkıyorum acaba yastıga ters donup agzı burnu tıkandımı kustumu bır suru şeyyyy oglum benım daha dogrusu bızım en kıymetlımız

bende bebegim biran önce dogsun yanimda olsun istiyorumopuyorumnanaktan
ay cok güzel bisi yaa inanki su yazini okurken bile cok heyecanlandim duygulandim.
bi gülüsü ömre bedel meleklerinopuyorumnanaktan

bebişlerımız heyecanlarımızın en guzelı yolda bebegınle gezdınmı butun ılgı sende bebegının sevılmesı ılgı gormesı cok farklı bışey canımmm nezaman dogcak melegımız

bebeğin saçlı yada saçsız doğması üzmesin kimseyi diye düşünüyorum çocuklugunda saçsızolup da sonradan cok gür saçlara sahip olanlar var

bebeğin saçlı yada saçsız doğması üzmesin kimseyi diye düşünüyorum çocuklugunda saçsızolup da sonradan cok gür saçlara sahip olanlar var

uzulecek bışey yok canım zaten bebek kel dogdu dıye sacsız olcak dıye bişey yok elbette saclar cıkıyooo sadece bazı bebekler saclı doguyor oda dokulup kalıcı saclar cıkıyoorr

evet canım normal dogum hemde eskı usulll

ay ne güzelalkisalkisalkis bende böyle dogum yapmak istiyorum tamamen normal allahim insallah nasib ederde en kolay ve saglikli sekilde dünyaya getiririm kizimi.:Saruboceq:zemuszemus
10 kasim tahmini dogum ama niyeyse sanki kizim kasimin basinsa gelicekmis gibime geliyor benim

ben de kızım erken gelecekmiş gibi hissediyorum yada hissetmek istiyorum bilmiyorum
ayy biz burda hep gebelik üze,rne konuşuyoruz bekarlar konuşacak bişi bulamıyor:)9
gizemli kız kaç yaşındasın

tabi sen heyecanlısın bıronce dogsun ıstıyorsun benım gııbııı genelde kızlar daha erken gelırmış nasıp canım mutlaka haber ver bızede ayyy bende heyecanlandım 3.5 ay oncesıne gıttım

kiz sacli dogunca cok güzel oluyorlar ama tabi sacsizda cok güzeller ama ben sacli olsun istiyorum yani sacsiz olursada üzülmembebegim o benim saglikli olsun yeter.

ben bir karış uzunlugunda ve kıcvırcık saçlı doğmuşum çok gürmüş
ve cocuklugumda da gürdü
sonra döküldü şimdi az değil şükür ortaşeker ama çocukulugmdaki saçlar yok malesef
inşallah kızım gür ssaçlı olur ve dökülmez ben bu yüzden daha bebekken sıksık saçlarına zeytinyagı bademyagı süreyim diyorum ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…