- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.161
kızlarr ben çıkıyorumm gidiyim de azcık ders çalışıyımmm kaydirigubbakcemile3
benım oglum babasına benzıyor ama dudakları kıraz gıbı gamzelerı aynı anası ayıptır soylemesialkisalkisalkisopuyorumnanaktandelikafadulden:lepi:
o korku herkeste var galibakaydirigubbakcemile3
valla bende korkuyorum ama napalim artik olacaga care yok
hani esimin tarafini sevmedigimden deil valla cok seviyorum hepsini hepside birbirinden güzeller ama yinede bana benzesin cocuklarimaklinialirimsmile
inşallah canım çok sağol
evet saçlar dökülecek kaçış yok
imdi dökülmüyor baya dolgunlaştı çok memnunum ama dökülmeden kaçış yok maesef
doğuma yakın kestireyim diyorum bir de şimdi her hafta yag bakımı yapıyorum
doğumdan sonrada devam ederim dökülmeyi engellemeyecek ama
bu arada ben de halamın kopyasıyım
ooo hazal ım da gelmiş
hoşgelmiş
aleykümselam nasılsın
bekar arkadaşlar siz de merak ettiklerinizi sorun veya konuşmak istediklerinizi paylaşın yoksa bizim muhabbetimizi dinlemek zorunda kalırsınız:)
kızlar ben acıktım bana müsadecokacimcoook
zemuszemusbenım gorumcem yok yanı cocugumun halası olmayacak ama olsada benzemesınde sakınca yok oglum babasına benzıyorr amcalarınıda andırıyooorr ozellıkle zeka acısından baba tarafına cekebılır bence ıyıde olur benım eşim ovmek gıbı olmasında zekı bı adamdır bende iyiyimdır ama eşim daha ondedır
bekar arkadaşlar siz de merak ettiklerinizi sorun veya konuşmak istediklerinizi paylaşın yoksa bizim muhabbetimizi dinlemek zorunda kalırsınız:)
kızlar ben acıktım bana müsadecokacimcoook
ben pc başında tost kemirdim şimdi
ay ne merak etsem acaba hmm düşüneyim biraz
anaaa neyse giii biz ona hem hala hem teyze oluruz.
dogru valla bide zeyönü var valla bende isterim esimin tarafina ceksim o yönde hepsi cok zeki valla esimde öyle ama bende zekiyim babamdan almisim bu yönümüde .
günaydın arkadaşlar nabersiniz bugün nihan iyileştinmi canım polyanan sen nasılsın doğuma az kalmış senin ne zaman diyo doktorun
eşim hem cok hareketlıymış hemde zekı 7 aylıkken konuşmaya baslamış 5 yasında okula başlamış herkesten once okumayı sokmuş kaynımın biri 3 yasında gazete okumaya başlamış yanı eşimin aılesı hep onden gıtmışbenım oglumda yasıtlarından hep onde maşallah doktor oyle dıyooorrr
masallah senin oglun hepsindende zeki olur insallah
3 yasinda gazetemi:1shok: sasirdim valla
kiz valla benim ablamin biriside kendi kendine okuma yazma ögrenmis erkek kardesimin biride ayni sekilde bende 8 aylikken yürümüsüm annem cok kuvvetli oldugumu söyler.
:roflol: :roflol: nihanım kalp kalbe karşı diye boşa demiyolar
mesaja yazdım sana bu topiğe gel diye
bi baktım son mesajı sen yazmışın
amann ben ne sorcam
bizim kızlar okusa döverler beni
şimdi ben nişanlıyım ama nişanlımla ciddi problemlerimiz var
hatta geçen hafta nişanı atma boyutuna geldik
sebep ilgisizliği birde işten ayrılcak şimdi öyle ortadayız
iş yok para yok ilgi yok
ee ben ne ypaıcam bu adamla