- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.181
hosgeldin hazalcim
evet ya benimde telefonlar filan çaldı yeni okudum bugün nedense biraz yoğun evet bir sürü ortak noktamız var bide kalplerimiz birmişkaydirigubbakcemile3
valla erkekler bi ara ilgisiz olurlar diye biliyorum hani evlilikten korktuklari icin ben böle seyler hic yasamadim ama okuyoruz topiklerde
isten niye ayriliyorki giii daha iyi bi ismi bulmus bulmussa ciksin ona girsin
oooo 8 aylıkken yurudun heeee superrrrr ben zekı cocuklara bayılırım guc dedın de benım oglanda guclu pehlıvanım benımmm maşallah dogdugu ılk gunden berı kafasını tutabılıyordu dımdıktı hemşirelerın bıle dıkkatını cekmıştı dımdık durması şimdide bıraksam yuruyecek savaş verıyooo resmen benı bırakın gıtcem dıyeeeesempatiksalakcinni
sorma ya aynen bi yopunluk var fuara 1 ay kaldı ya
bişiler listeleyip duruyom bende
ama en güzeli kalplerimizin bir olması
bekle bizi inegöl muhteşem ikili geliyor
ay ona kalsa 50 sefer evlenmiştik şimdiye ama tık yok adamda ara sor yok anacım yok
kendi işini kurcak beyfendi o yüzden ayrılıyo işten
yürümüsüm valla annem korkmus birden kalkip gezinekaydirigubbakcemile3
ay insallah benim kizimda senin oglun gibi güclü olur
yerim ben onu yürüyecek haa savas vermeyide ögrenmis
inş canım inş oglumu ovmek gıbı olmasında bana cok sıkıntı vermedıyürümüsüm valla annem korkmus birden kalkip gezinekaydirigubbakcemile3
ay insallah benim kizimda senin oglun gibi güclü olur
yerim ben onu yürüyecek haa savas vermeyide ögrenmis
ay nedir bu kendi işini kurma merakı benimkide çalışıp para biriktirip kurcakmış kendi işini önce ev alalım demiyorda iş kurcak sanki çok iyi bişey
evet cumartesiyi iple çekiyorum daha çok var
benim eşimde 7 aylıkken yürümüşüm ben diyo:bbo: nasıl oluyo anlamadım:sm_confused: ama resmi var doğru diyor demekki
fuar olcak he ece hiç haberim yoktu ne çok yapılıyor ya artık sende olcanmı fuarda görevli
benim eşimde 7 aylıkken yürümüşüm ben diyo:bbo: nasıl oluyo anlamadım:sm_confused: ama resmi var doğru diyor demekki
:roflol: :roflol: ay ben çok tembelmişim annem hep der
hala da tembelim yani 1,5 yaşında yürümüşüm
inş canım inş oglumu ovmek gıbı olmasında bana cok sıkıntı vermedı
ayyy cok tatlı olurlar bıde yurudulermiii ılk yurumelerı sarhoş gıbı ya o cok hoşuma gıdıyoorrr heran duşcek gıbı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ben kactım gelırım yıne oglum ılgılen benle dıyor