KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

teologcum valla icimde hep öyle bi his var bilmiyom niye belkide tam zamaninda gelicek ama his iste valla hamile olunca konuda hep hamilelik üzerine oluyo dolayisiylakaydirigubbakcemile3

senaycim cok sabirsizim valla kizlar erken gelirmis evet bakalim artik ne zaman gelicek bizimki haber veririm tabi canim.hep kkdayim zaten pc basinda dogurucam bu gidisle:KK1:

ben bir karış uzunlugunda ve kıcvırcık saçlı doğmuşum çok gürmüş
ve cocuklugumda da gürdü
sonra döküldü şimdi az değil şükür ortaşeker ama çocukulugmdaki saçlar yok malesef
inşallah kızım gür ssaçlı olur ve dökülmez ben bu yüzden daha bebekken sıksık saçlarına zeytinyagı bademyagı süreyim diyorum ne dersiniz

masallah kizin sana ceker o zaman zemuszemus
büyüyünce kendisi sürer kiz sevmekten yaglarla ugrasamazsin heralde:KK1:

ececim,gizem valla en güzel caglarinizdasiniz kizlar ne güzel ya

ailenizle kardeslerinizle birarada olmanin tadini cikarinopuyorumnanaktan

ama polyanna sonradan o gür saçlarımı kaybettim yine az değil ama eski gürlüğü yokki
yine de şükür
ama güzellik konusunda bana çeksin istiyorumbayanssulusmile
çok kendini beğenmiş hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
eşim de güzel değil ki ama

ama polyanna sonradan o gür saçlarımı kaybettim yine az değil ama eski gürlüğü yokki
yine de şükür
ama güzellik konusunda bana çeksin istiyorumbayanssulusmile
çok kendini beğenmiş hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
eşim de güzel değil ki ama

bende kızım olursa bana ceksın ısterım eşimde oyle dıyorrr erkek babaya kız anneye ceksınnnn

ece sen inegölde çalışıyomuşun dimi ne çok şey biliyorum dimiikaydirigubbakcemile3 bi inegölden mobilya almak isteyen biri konu açmıştı orda görmüştüm bizde mobilyalarımı inegölden almıştık vira mobilyadan

polyanan valla doğru sölüyosun ya
ne zaman nişanlandım o zamandan beri evdekilerle daha bi yakınlaştık sanki
acaba diyorum nişanı atıp hiç evlenmesem mi :KK1:

X