KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
kızlar:
hala ben gibi kk da kankasını bulamayan varmı??hadi bizde birbirimize candaş olalım
herşeyimizi burda paylaşalım....bekliyorum arkadaşlar....

ben de vardıdmda işlerden kafamı kaldırıp iki satır yazacam die göbeeeeem çatlıyor.aklinialirimsmile
kankam olursa vakit ayıramayabilirim sempatiksalakcinni

ohh hoşgeldin hayatım:))çok sevindimopuyorumnanaktan
bende 2 senedir üyeyim daha önce vardı arkadaşlarım ama onlar girmeyince yalnız kaldım...
evlisin sanırım...çocuk varmı

ben de vardıdmda işlerden kafamı kaldırıp iki satır yazacam die göbeeeeem çatlıyor.aklinialirimsmile
kankam olursa vakit ayıramayabilirim sempatiksalakcinni

olsun hayatım istediğinde gel bekleriz...ne işi bu böyle ne iş yapıyosun bakalım:))

banamı dion bilmiyorum ama cevaplıyım evliyim çocuk yok ben daha çocuğum bi büyüyemedim aklinialirimsmile

özel bir firmada yönetici asistanlığı şu an cuma saati diye rahat yazabiliyorum :hulya:

ohh hoşgeldin hayatım:))çok sevindimopuyorumnanaktan
bende 2 senedir üyeyim daha önce vardı arkadaşlarım ama onlar girmeyince yalnız kaldım...
evlisin sanırım...çocuk varmı

evet evliyim cnm daha cok taze, 1 aylik :) cocuk yok haliyle.
sen hamissin ama, ne zaman geliyor melegin?

ay bi aylık evliiiii bayanssulusmile
rabbim bir ömür boyu mutluluk göstersin size :Saruboceq:

evet evliyim cnm daha cok taze, 1 aylik :) cocuk yok haliyle.
sen hamissin ama, ne zaman geliyor melegin?

ahh canım ne güzel cicim aylarındasınız yani...nasıl gidiyo şimdilik..tadını çıkar...
2 senelik evliyim bende bebeğim 14 haftalık 2 gün önce ultrasona girdim bacaklarını oynatıyodu harika bi mutluluk şimdiye kadar bişi hissetmiyodum ama onun o minik bacaklarını parmaklarını başını gördüm yaa hergün ultrason resmine bakıyorum..

iyi gidiyor cnm bi sorunum yok benim. kocisimle iyi anlasiyoruz sükür, ara sira tartismalar oluyor haliyle, onlarda herseyin tuzu biberi zaten.

oy oy ne güzel :) ALLAH herkese nasip etsin o duygulari, ben daha bebis düsünmüyorum,Kismetse 1-2 seneye insallah
önce bi kocisime doyayim :kedi:

çok iyi canım tabi biraaz zaman geçirin...inş dilediğin zaman göbişine konuverir bebeğin...eee anlat bakalım neler yaparsın evdemisinn çalışırmısın??nasıl geçiyo günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…