KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bekar arkadaşlar siz de merak ettiklerinizi sorun veya konuşmak istediklerinizi paylaşın yoksa bizim muhabbetimizi dinlemek zorunda kalırsınız:)
kızlar ben acıktım bana müsadecokacimcoook

o korku herkeste var galibakaydirigubbakcemile3
valla bende korkuyorum ama napalim artik olacaga care yok

hani esimin tarafini sevmedigimden deil valla cok seviyorum hepsini hepside birbirinden güzeller ama yinede bana benzesin cocuklarimaklinialirimsmile

zemuszemusbenım gorumcem yok yanı cocugumun halası olmayacak ama olsada benzemesınde sakınca yok oglum babasına benzıyorr amcalarınıda andırıyooorr ozellıkle zeka acısından baba tarafına cekebılır bence ıyıde olur benım eşim ovmek gıbı olmasında zekı bı adamdır bende iyiyimdır ama eşim daha ondedır

inşallah canım çok sağol
evet saçlar dökülecek kaçış yok
imdi dökülmüyor baya dolgunlaştı çok memnunum ama dökülmeden kaçış yok maesef
doğuma yakın kestireyim diyorum bir de şimdi her hafta yag bakımı yapıyorum
doğumdan sonrada devam ederim dökülmeyi engellemeyecek ama
bu arada ben de halamın kopyasıyım

kiz benimkilerde azaldi hamilelikte :gitme:
eski gürlügü yok valla ben kestirdim türkiyede ama hala uzun nerdeyse belime geliyor saclarim düm düz bide
bende halama hic benzemiyom güzel annemin kopyasiyim

ooo hazal ım da gelmiş
hoşgelmiş
aleykümselam nasılsın

bekar arkadaşlar siz de merak ettiklerinizi sorun veya konuşmak istediklerinizi paylaşın yoksa bizim muhabbetimizi dinlemek zorunda kalırsınız:)

hosbuldum teocumm iyiyim cnm sen nasilsin?

he bekar bacilar mirak ettiniz bisi varsa cekinmeyin sorun
nere gidion teo yaa ben geldim sen gidionn :eek:lmaz:

ben pc başında tost kemirdim şimdi :KK1:

ay ne merak etsem acaba hmm düşüneyim biraz

zemuszemusbenım gorumcem yok yanı cocugumun halası olmayacak ama olsada benzemesınde sakınca yok oglum babasına benzıyorr amcalarınıda andırıyooorr ozellıkle zeka acısından baba tarafına cekebılır bence ıyıde olur benım eşim ovmek gıbı olmasında zekı bı adamdır bende iyiyimdır ama eşim daha ondedır

anaaa neyse giii biz ona hem hala hem teyze oluruz.
dogru valla bide zeka yönü var valla bende isterim esimin tarafina ceksim o yönde hepsi cok zeki valla esimde öyle ama bende zekiyim babamdan almisim bu yönümüde .

bebisimizi ac birakma kiz git doyurda gel hadi
kizinin adi ne olacak ayrica hani adiyla hitap edeyim :kedi:

anaaa neyse giii biz ona hem hala hem teyze oluruz.
dogru valla bide zeyönü var valla bende isterim esimin tarafina ceksim o yönde hepsi cok zeki valla esimde öyle ama bende zekiyim babamdan almisim bu yönümüde .

eşim hem cok hareketlıymış hemde zekı 7 aylıkken konuşmaya baslamış 5 yasında okula başlamış herkesten once okumayı sokmuş kaynımın biri 3 yasında gazete okumaya başlamış yanı eşimin aılesı hep onden gıtmış:KK1::KK1::KK1: benım oglumda yasıtlarından hep onde maşallah doktor oyle dıyooorrr

amann ben ne sorcam
bizim kızlar okusa döverler beni :KK1:
şimdi ben nişanlıyım ama nişanlımla ciddi problemlerimiz var
hatta geçen hafta nişanı atma boyutuna geldik
sebep ilgisizliği birde işten ayrılcak şimdi öyle ortadayız
iş yok para yok ilgi yok
ee ben ne ypaıcam bu adamla :KK43:

:roflol: :roflol: nihanım kalp kalbe karşı diye boşa demiyolar
mesaja yazdım sana bu topiğe gel diye
bi baktım son mesajı sen yazmışın

eşim hem cok hareketlıymış hemde zekı 7 aylıkken konuşmaya baslamış 5 yasında okula başlamış herkesten once okumayı sokmuş kaynımın biri 3 yasında gazete okumaya başlamış yanı eşimin aılesı hep onden gıtmış:KK1::KK1::KK1: benım oglumda yasıtlarından hep onde maşallah doktor oyle dıyooorrr

masallah senin oglun hepsindende zeki olur insallah
3 yasinda gazetemi:1shok: sasirdim valla

kiz valla benim ablamin biriside kendi kendine okuma yazma ögrenmis erkek kardesimin biride ayni sekilde bende 8 aylikken yürümüsüm annem cok kuvvetli oldugumu söyler.

masallah senin oglun hepsindende zeki olur insallah
3 yasinda gazetemi:1shok: sasirdim valla

kiz valla benim ablamin biriside kendi kendine okuma yazma ögrenmis erkek kardesimin biride ayni sekilde bende 8 aylikken yürümüsüm annem cok kuvvetli oldugumu söyler.

oooo 8 aylıkken yurudun heeee superrrrr ben zekı cocuklara bayılırım guc dedın de benım oglanda guclu pehlıvanım benımmm maşallah dogdugu ılk gunden berı kafasını tutabılıyordu dımdıktı hemşirelerın bıle dıkkatını cekmıştı dımdık durması şimdide bıraksam yuruyecek savaş verıyooo resmen benı bırakın gıtcem dıyeeeesempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: nihanım kalp kalbe karşı diye boşa demiyolar
mesaja yazdım sana bu topiğe gel diye
bi baktım son mesajı sen yazmışın

evet ya benimde telefonlar filan çaldı yeni okudum bugün nedense biraz yoğun evet bir sürü ortak noktamız var bide kalplerimiz birmişkaydirigubbakcemile3

amann ben ne sorcam
bizim kızlar okusa döverler beni :KK1:
şimdi ben nişanlıyım ama nişanlımla ciddi problemlerimiz var
hatta geçen hafta nişanı atma boyutuna geldik
sebep ilgisizliği birde işten ayrılcak şimdi öyle ortadayız
iş yok para yok ilgi yok
ee ben ne ypaıcam bu adamla :KK43:

valla erkekler bi ara ilgisiz olurlar diye biliyorum hani evlilikten korktuklari icin ben böle seyler hic yasamadim ama okuyoruz topiklerde
isten niye ayriliyorki giii daha iyi bi ismi bulmus bulmussa ciksin ona girsin

X