- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ya konu açıyor konusunda öyle şeyler söylüyor ki millet hak vermeyip kızınca gidip başlığı değiştiriyo, konuyu değiştiriyo, trip atıyo falan sanki kv biziz ev almıyoruz. Allah var benim gelinim olacaktı ki zırnık koklatmazdım :)
Evet ya iyi oluyor arada değişik kişilikler renk katıyorlar foruma :)Bize de malzeme cikiyor iste
Kizina soyle oglumun pesini biraksin demesindeevet tuhaf bir kişilik ya gerçekten :)
yarın sevgilimin annesi bize cay icmeye gelecekmis az önce aradı annemi ne diyecek ki acebaa
strees
Hadi yaa. Süper birşey demedi mi erkek arkadaşın? Tanışmaya mı geliyor, yoksa nasıl bir yol izleyeim gibisinden bir ziyaret mi acaba sorsana ne meraksızsın :)evet tuhaf bir kişilik ya gerçekten :)
yarın sevgilimin annesi bize cay icmeye gelecekmis az önce aradı annemi ne diyecek ki acebaa
strees
Kizina soyle oglumun pesini biraksin demesinde
yuhh :)ahahaha valla bana oğlumu sıkıştırıyor musun fln imasında bulunuyordu
Hadi yaa. Süper birşey demedi mi erkek arkadaşın? Tanışmaya mı geliyor, yoksa nasıl bir yol izleyeim gibisinden bir ziyaret mi acaba sorsana ne meraksızsın :)
Sen anlat ben birazdan gelip bakarım gelişmelere :)
yuhh :)
Annoowww kizzzz korkulur o karidan ben sana söyliiimmahahaha valla bana oğlumu sıkıştırıyor musun fln imasında bulunuyordu
Eee hadi hayırlısı gelsin annende bir güzel terletsin :)erkek arkadasım işte şu an aradım müsait değil soramadım da, aslında kadın önce beni aradı ben de anneme sorsanız daha iyi olur dedim ya bana sorması da garip geldi yani
evlilik meselesi konuşur büyük ihtimal
Mrb Hoş geldin. Bizde baktık konu açılmış, sahipsiz de ortada duruyor, kendi kendimize çevirelim dedik :)Meraba hayırlı olsun
Sosyete olurmuyum bilmem ama konu güzel olmuş
Çok iyi yapmışsınızMrb Hoş geldin. Bizde baktık konu açılmış, sahipsiz de ortada duruyor, kendi kendimize çevirelim dedik :)
İyi sürekli dert dert olmuyor arada kaçıp moral bulmak lazım. Psikoloji kalmaz insandaÇok iyi yapmışsınızBen de öylee takılıyorum atladım direkt nasıl gidiyo
İyi sürekli dert dert olmuyor arada kaçıp moral bulmak lazım. Psikoloji kalmaz insanda
:) Bol bol çay sigara içer, bunu önermiyoruzAynen... Pinkstrap kimdir me yapar ne yer ne içer
Annoowww kizzzz korkulur o karidan ben sana söyliiimm
Eee hadi hayırlısı gelsin annende bir güzel terletsin :)
:) Bol bol çay sigara içer, bunu önermiyoruz27 yaşındayım, evliyim, Akrep burcuyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum :) Sen neler yapıyorsun
Önce bir erkek arkadaşından geliş amacını öğren, sonrada anneni çek kenara söyle planlarınızı. Demez ki neden desin senin kararını önemser :)göreceğiz bakalım el mi yaman ben mi
yaa umarım annem daha erken filan demez ya zira kendisi sürekli erkek tarafı bir adım atmıyor deyip duruyordu al sana adım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?