- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben yemekte sıkıştığım zaman hemen seni bulurum artık :) Yarın için börek güzel fikirmiş tuttum :) Sen evlenince zorluk çekmezsinhmm tamam :) mesela şöyle yapar annem minik minik kıymalı börekler (şekil olarak gül böreği) yapar üzerine yoğurt ve sos döker aynen mantı gibi olur işte farklı bir yemek olur :)
sonra çöp şişe sebze dizer, pilavları nohutlu yapar, tavuklu yapar filan
biz pek et yemeyiz ondan et yemeği yazmadım pek :)
Ben yemekte sıkıştığım zaman hemen seni bulurum artık :) Yarın için börek güzel fikirmiş tuttum :) Sen evlenince zorluk çekmezsin
Bende bilmiyordum :) Onu mutlu etcem diye bir anda aşçı kesiliyorsun :)ya ben yemek yapmayı bilmiyorum ama
evlenince ilk başlarda anneme filan yaptırıp ben yaptım diye yutturmayı düşünüyordum
Bende bilmiyordum :) Onu mutlu etcem diye bir anda aşçı kesiliyorsun :)
Yaparsın yaparsın. Ben yapmam dememe rağmen bu kadarım :)öyle mi diyorsun :)
umarım öyle olur ya zira hiç derdimiz yokmuş gibi adam yemek yapacak mısın derdine tutuştu :)
Yaparsın yaparsın. Ben yapmam dememe rağmen bu kadarım :)
Konu hala birkatigim yerde
Nerde bu sitenin sosyetik hatunlariiiiii
İsiniz gucunuz bdv olmusss
Burdan alta kalır yanı kalmamıştı bir anlığına :) Bugün heyecanlı konular var :)Konu hala birkatigim yerde
Nerde bu sitenin sosyetik hatunlariiiiii
İsiniz gucunuz bdv olmusss
SelaammmmSelamlar :)
Hadi yaa. uff isi gucu birakip forumda yasamak istiyorum. Daha yeni geldim işten. Herseyi kacirdim deseneBurdan alta kalır yanı kalmamıştı bir anlığına :) Bugün heyecanlı konular var :)
:) Ben özet geçeyim sana, Geçen bi kadın vardı ya kv ölsede miras bize kalsa diye konu açmıştı, sonrada anormal bir cümleyle banlandı. Gidiyorum diye konu açmış. Millette coştu :) Pek bir seveni varmışSelaammmmnasilsin kuş lokumuu :)
Hadi yaa. uff isi gucu birakip forumda yasamak istiyorum. Daha yeni geldim işten. Herseyi kacirdim desene
Evet simdi gordum ben:) Ben özet geçeyim sana, Geçen bi kadın vardı ya kv ölsede miras bize kalsa diye konu açmıştı, sonrada anormal bir cümleyle banlandı. Gidiyorum diye konu açmış. Millette coştu :) Pek bir seveni varmış
Kesinlikle normal değil onun psikoloji, Geçen banlandı ya intikam mı alıyor acaba, o kadar yazdık ceza almasak bari :)Evet simdi gordum bendeli mi ne
İyi de banlayin beni diye her konuda sacmaliyordu bu danaKesinlikle normal değil onun psikoloji, Geçen banlandı ya intikam mı alıyor acaba, o kadar yazdık ceza almasak bari :)
:) Hakkaten ha biri işine gelmeyen birşey yazdığında kadın kendinden geçiyorİyi de banlayin beni diye her konuda sacmaliyordu bu dana
Başlığını bir de içeriğini değiştirmiş canım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...emeseydiniz-bilmiyordum.750027/#post-36708306:)ben miras konusunu görmedim ya bir geçmişe bakayım:)
Başlığını bir de içeriğini değiştirmiş canım. Sondan bir önceki konu :)
Ya konu açıyor konusunda öyle şeyler söylüyor ki millet hak vermeyip kızınca gidip başlığı değiştiriyo, konuyu değiştiriyo, trip atıyo falan sanki kv biziz ev almıyoruz. Allah var benim gelinim olacaktı ki zırnık koklatmazdım :)konu başlıklarına bittim ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?