- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben iyi akreplerdenim :) Ben akrebim demesem kimse anlamıyor zaten, bi çoookk kıskançlığım var onuda kocam düşünsün :)aa akrep misin bn akreplerle pek anlaşamam ama senle iyi sohbet ettik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyi akreplerdenim :) Ben akrebim demesem kimse anlamıyor zaten, bi çoookk kıskançlığım var onuda kocam düşünsün :)aa akrep misin bn akreplerle pek anlaşamam ama senle iyi sohbet ettik :)
Meraba hayırlı olsun
Sosyete olurmuyum bilmem ama konu güzel olmuş
Önce bir erkek arkadaşından geliş amacını öğren, sonrada anneni çek kenara söyle planlarınızı. Demez ki neden desin senin kararını önemser :)
Ben iyi akreplerdenim :) Ben akrebim demesem kimse anlamıyor zaten, bi çoookk kıskançlığım var onuda kocam düşünsün :)
Kesinlikle öyle önden iyice bi ayar çek annene, Aslında adamına göre muammele yapıyorum :) Bazen hiç yapıcı olasım gelmiyor, bir sözüne bi davranışına takılıyorum iğneleyip duruyorum. Ama çoğunlukla değilim ya uysalım :)hmm annemle önceden konuşsam onu hazırlasam iyi olur aslında değil mi?
annem de demişti bir sor sevgiline annesi neden geliyormuş diye
aksi değilsin sanırım genelde ters ters konuşmalarından belli ederler kendilerini
:) O da vardı demi ben unuttum o konuyu :) Kız değildir o be, Böyle bir konuşma mı varAranizda kogför elinden puhaca yemek isteyen var miiiii
Kesinlikle öyle önden iyice bi ayar çek annene, Aslında adamına göre muammele yapıyorum :) Bazen hiç yapıcı olasım gelmiyor, bir sözüne bi davranışına takılıyorum iğneleyip duruyorum. Ama çoğunlukla değilim ya uysalım :)
Olmaz mi var aramizda oyle tipler. Cehalet ne kötü sey..:) O da vardı demi ben unuttum o konuyu :) Kız değildir o be, Böyle bir konuşma mı var
Yok canım neyine takılcam gayet hoş kızsın, cana yakınsın :)tamam o zaman öncelikle sevgilimle bir konuşayım :)
demek ki benim bir şeyime takılmadın
Bilerek yapıyo o ya, böyle bir konuşma yok ki yazma olsun :)Olmaz mi var aramizda oyle tipler. Cehalet ne kötü sey..
Yok canım neyine takılcam gayet hoş kızsın, cana yakınsın :)
Rahat ol istediğini söyleyebilirsin, göstermiyorum zaten yaşımı. Çok güzelim, çok zayıfım Var ya aramızda böyle tipler desağol tatlım iltifat alacağım diye nasıl da uğraşıyorum görüyor musun
tatlım filan dedim yaşın da benden büyük ama :)
Aranizda kogför elinden puhaca yemek isteyen var miiiii
Bdv nin selam konusuna bak :)hiç sosyetik bi hatun değilim ben ya bu muhabbetten de haberim yok
Merabaaa ) nasılsın pembelokum adında çok tatlımeraba dilaraginossss :)
Rahat ol istediğini söyleyebilirsin, göstermiyorum zaten yaşımı. Çok güzelim, çok zayıfım Var ya aramızda böyle tipler de
Bdv nin selam konusuna bak :)
Yeni evliyim canım 9 ay oldu bugün :)27 de evlendim demiştin şimdi yaş kaç acaba :)
ben de hiç göstermiyorum yaşımı şimdilik hiç hoş değil tabi herkes lise kaç?? diye soruyor filan :)
ahahah tamam
Merabaaa ) nasılsın pembelokum adında çok tatlı
Yeni evliyim canım 9 ay oldu bugün :)
Sigara alkol yok bende ana kuzusu dilara Tipik bi boğayım Bu gün tam bir yıl oldu evleneli Çalışıyorum çok yoğun bi hayatım var bebek yok Öyleee şu an memleketimden uzak bi şehirde eşimle betaber çalışıyoruz aynı firmada Hayattaki eğlencelerimden biri de kk Akşamları buralardayım iştee:) Bol bol çay sigara içer, bunu önermiyoruz 27 yaşındayım, evliyim, Akrep burcuyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum :) Sen neler yapıyorsun