- 10 Kasım 2024
- 738
- 4.297
- 28
- 30
Ay siteye her sey oldi yaResim ekleyemiyorum url kopyalayarak ben de mi sorun yoksa site güncellenince mi oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay siteye her sey oldi yaResim ekleyemiyorum url kopyalayarak ben de mi sorun yoksa site güncellenince mi oldu?
Bende çok severim.. helede ruhum daraldiysa dua olarak okunabilir diyor hocalar. Meali bile olsa ferahlatır insaallahRegl halindeyim ama dua yerine gibi okunabilir mi ki.
Teşekkür ediyorum,bu benim aklıma gelmemişti
Oysa çok severim bu sureyi
Okudunuz mu ?@sweetgirlcandy şekerciğim kitap okuyacakmıyız
Ben kızımın uyumasını bekliyorum :) çayımı alıp başlicam inşallahOkudunuz mu ?
Benimkini babasi oyaliyorken ben başlayayım öyleyse sonra uykusu gelince size devrederim okuma saatiniBen kızımın uyumasını bekliyorum :) çayımı alıp başlicam inşallah
Ya Halim esmasını tavsiye ederim. Regl iken bende çok mutsuz keyifsiz oluyorum. Okuyunca beni çok rahatlatıyor.
Biliyorum Bonusum, yazıcam bir ara size zatenYalnız değilsin biliyorsun değil mi? Ne zaman istersen yaz
Merak ettim Rad suresi mealini, okuycamRegl iken güzel bir kıraatla dinle pinhan.
Bir de Rad suresi hatta dinlerken mealini de okursun belki
Rabbim ferahlık versin canım
Regli iken de okuyabilirsin
Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl bol bol oku
Ay siteye her sey oldi ya
Bonus loranin alintisi gibi oldu
İyi saatte olsunlarLora hiç ortada yok o nasıl oldu ya hahahaha
Dur bakalım.İyi akşamlar kızlar bende biraz Örgü ördüm
Makinede çamaşır bitti onu serecegim
Saçlarımı yıkayıp kitap okuyacağım
İyi geceler herkese
Serodan alıntı yaptım bak bonusun mesajı. Bismillah dedim lo uykum açıldıResim ekleyemiyorum url kopyalayarak ben de mi sorun yoksa site güncellenince mi oldu?
Kıskanırız diye heralde evrenin oyunu bu sjsksBu arada bende resim yukleyemiyorum. Kameradan çekip galeride olanı da yükleyemedim. Size koltuk üzerinde ki çay keyfimi atmak istemiştim hdjdkddk
Dayanın istiğfara hayır olsunSerodan alıntı yaptım bak bonusun mesajı. Bismillah dedim lo uykum açıldı
Kesinlikle kiskanilasi bisi. Biri görse deli der ama çocuk sadece koltuğun en tepesine oturdugumda uyuyorKıskanırız diye heralde evrenin oyunu bu sjsks
Semt oturuşu gibi mi hshsjshskoltuğun en tepesine oturdugumda
benzer işlerSemt oturuşu gibi mi hshsjshs